Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52]

κοίτα, δεν είναι και τόσο νούμερο.

μια χαρά παιδί είναι

4318 post, αλλα τοσα στο offtopic, κοτζαμ mod privileges, για να ανακαλυψουμε τελικα οτι εισαι gay και -το χειροτερο- γουσταρεις τον Γεωργαντα!

:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:02]

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23175

''Οι Διοικητικές Ομάδες των TheLab.gr και PcTechnology Overclockers.gr, ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και σε νέους τομείς.

Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις αποφάσεις μας.''

Τώρα θα μου θυμώσει η αγάπη (:p) αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω τι νόημα έχει αυτή η ανακοίνωση η οποία δεν λέει τίποτα....

EDIT

Εκτός βέβαια αν εννοεί αυτό

Κι εμεις ειμαστε το ιδιο "προβληματισμενοι" φιλε μου μεγαλο-παραγοντα

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18821

Εχεις κανει τοσο κοπο να γλυψεις τα αφεντικα απο ενα site και να ανελθεις στην ιεραρχεια, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι ξεπουληθηκαν στον highest bidder και εμεινες με την... "7800GTX 512 στο χερι"

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

lol

Aλλά σου διαφεύγει το γεγονός ότι τα Κωφιντίς φαλίρισαν μετά το τραγικό λάθος που έκαναν να συνεργαστούν με γνωστό New Poster του Forum :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:18]

lol

Aλλά σου διαφεύγει το γεγονός ότι τα Κωφιντίς φαλίρισαν μετά το τραγικό λάθος που έκαναν να συνεργαστούν με γνωστό New Poster του Forum :p

ατιμε Γεωργαντα, εχμ σορρυ, Φραγμα....

θα στειλεις τον Ήρα στα ταρταρα της Β' Εθνικης...

και το Σαββα το χεταιο, πισ'απ τα σιδερα τσι φυλακης....

btw αν θες να τελειοποιηθεις σαν σωσιας του

περνα μια να ντρεμελιασουμε και το δεξι σου βλεφαρο...

να σκας στις συναυλιες να υπογραφεις αυτογραφα στα στηθη 16χρονων θαυμαστριων σου

σαν σωστος πιπινολαγνος newzposter

Μη δουλεύετε το παιδί ρε κακοί βδελυροί και τρισάθλιοι, αυτός φταίει που του μοιάζει ο Γεωργαντάς? :D :D

Εγώ από την άλλη είπα τώρα με την ευκαιρία που βγαίνει το νέο 3DMark06 να πουσάρω και λίγο το μηχάνημα και μάλλον το παράκανα λίγο...

16010623594my.th.jpg

Λίγο έτσι?...

:D:hehe::D

Αρχική απάντηση από SLN

4318 post, αλλα τοσα στο offtopic, κοτζαμ mod privileges, για να ανακαλυψουμε τελικα οτι εισαι gay και -το χειροτερο- γουσταρεις τον Γεωργαντα!

:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Κι εμεις ειμαστε το ιδιο "προβληματισμενοι" φιλε μου μεγαλο-παραγοντα

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18821

Εχεις κανει τοσο κοπο να γλυψεις τα αφεντικα απο ενα site και να ανελθεις στην ιεραρχεια, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι ξεπουληθηκαν στον highest bidder και εμεινες με την... "7800GTX 512 στο χερι"

το πρώτο δεν το σχολιάζω!

άντε με τα αράπια που χεις μπλέξει (ουπς το σχολίασα :p)

για το δεύτερο πάντως πρέπει να σε παραδεχθώ.

:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 12:56]

fragmas.jpg.xs.jpg

οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι:tomato:

κατι ξερω γω και σε κραταω με νυχια και δοντια στην ομαδα.

ειναι καλο να εχεις διασημοτητες μαζι σου.

Αρχική απάντηση από greekfragma

fragmas.jpg.xs.jpg

οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι:tomato:

(η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω)

:cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry:

η αληθεια ειναι οτι στη φωτο δεν μοιαζεις....

απο κοντα ομως οταν σε ειδα στο φαγοποτι ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα στον ea6gka και τον darkcount... :p

Αρχική απάντηση από haris1984

η αληθεια ειναι οτι στη φωτο δεν μοιαζεις....

απο κοντα ομως οταν σε ειδα στο φαγοποτι ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα στον ea6gka και τον darkcount... :p

Και εγώ αυτό θα έλεγα στον ea6gka. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.