SLN Ιανουάριος 17, 2006 #12981 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52] κοίτα, δεν είναι και τόσο νούμερο. μια χαρά παιδί είναι 4318 post, αλλα τοσα στο offtopic, κοτζαμ mod privileges, για να ανακαλυψουμε τελικα οτι εισαι gay και -το χειροτερο- γουσταρεις τον Γεωργαντα! :TD: :TD: :TD: Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:02] http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23175 ''Οι Διοικητικές Ομάδες των TheLab.gr και PcTechnology Overclockers.gr, ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και σε νέους τομείς. Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις αποφάσεις μας.'' Τώρα θα μου θυμώσει η αγάπη () αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω τι νόημα έχει αυτή η ανακοίνωση η οποία δεν λέει τίποτα.... EDIT Εκτός βέβαια αν εννοεί αυτό Κι εμεις ειμαστε το ιδιο "προβληματισμενοι" φιλε μου μεγαλο-παραγοντα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18821 Εχεις κανει τοσο κοπο να γλυψεις τα αφεντικα απο ενα site και να ανελθεις στην ιεραρχεια, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι ξεπουληθηκαν στον highest bidder και εμεινες με την... "7800GTX 512 στο χερι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2006 #12982 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 κατ'απαιτηση του αξιοτιμου Κου Spc Σαββας Κωφιδης to the rescue Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #12983 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης κατ'απαιτηση του αξιοτιμου Κου Spc Σαββας Κωφιδης to the rescue lol Aλλά σου διαφεύγει το γεγονός ότι τα Κωφιντίς φαλίρισαν μετά το τραγικό λάθος που έκαναν να συνεργαστούν με γνωστό New Poster του Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2006 #12984 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:18] lol Aλλά σου διαφεύγει το γεγονός ότι τα Κωφιντίς φαλίρισαν μετά το τραγικό λάθος που έκαναν να συνεργαστούν με γνωστό New Poster του Forum ατιμε Γεωργαντα, εχμ σορρυ, Φραγμα.... θα στειλεις τον Ήρα στα ταρταρα της Β' Εθνικης... και το Σαββα το χεταιο, πισ'απ τα σιδερα τσι φυλακης.... btw αν θες να τελειοποιηθεις σαν σωσιας του περνα μια να ντρεμελιασουμε και το δεξι σου βλεφαρο... να σκας στις συναυλιες να υπογραφεις αυτογραφα στα στηθη 16χρονων θαυμαστριων σου σαν σωστος πιπινολαγνος newzposter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 17, 2006 #12985 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Μη δουλεύετε το παιδί ρε κακοί βδελυροί και τρισάθλιοι, αυτός φταίει που του μοιάζει ο Γεωργαντάς? :D Εγώ από την άλλη είπα τώρα με την ευκαιρία που βγαίνει το νέο 3DMark06 να πουσάρω και λίγο το μηχάνημα και μάλλον το παράκανα λίγο... Λίγο έτσι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #12986 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από SLN 4318 post, αλλα τοσα στο offtopic, κοτζαμ mod privileges, για να ανακαλυψουμε τελικα οτι εισαι gay και -το χειροτερο- γουσταρεις τον Γεωργαντα! :TD: :TD: :TD: Κι εμεις ειμαστε το ιδιο "προβληματισμενοι" φιλε μου μεγαλο-παραγοντα http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18821 Εχεις κανει τοσο κοπο να γλυψεις τα αφεντικα απο ενα site και να ανελθεις στην ιεραρχεια, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι ξεπουληθηκαν στον highest bidder και εμεινες με την... "7800GTX 512 στο χερι" το πρώτο δεν το σχολιάζω! άντε με τα αράπια που χεις μπλέξει (ουπς το σχολίασα ) για το δεύτερο πάντως πρέπει να σε παραδεχθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 17, 2006 #12987 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 12:56] οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι κατι ξερω γω και σε κραταω με νυχια και δοντια στην ομαδα. ειναι καλο να εχεις διασημοτητες μαζι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 17, 2006 #12988 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι (η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω) :cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry: η αληθεια ειναι οτι στη φωτο δεν μοιαζεις.... απο κοντα ομως οταν σε ειδα στο φαγοποτι ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα στον ea6gka και τον darkcount... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grilos Ιανουάριος 17, 2006 #12989 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Χρονια πολλα στους Αντωνιδες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 17, 2006 #12990 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 η αληθεια ειναι οτι στη φωτο δεν μοιαζεις.... απο κοντα ομως οταν σε ειδα στο φαγοποτι ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα στον ea6gka και τον darkcount... Και εγώ αυτό θα έλεγα στον ea6gka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12991 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 παμε για ΦΑΙ αυτο το σουκου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #12992 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 και δεν παμε......:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #12993 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εγω δεν θα μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12994 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ακυρο τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 17, 2006 #12995 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 εκεί που καθόμουν μου ηρθε μια ιδέα. λέω γιατί να κάθομαι εκεί και δεν έρχομαι εδώ.άντε και καλή ανάσταση να έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 17, 2006 #12996 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 http://pctech.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 17, 2006 #12997 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 23:31] http://pctech.gr/ Ενδιαφερον..πολλα παρε-δωσε βλεπω τελευταια.Κατι ψηνεται..:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 17, 2006 #12998 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Μόνο να μην διώξουνε το interface του thelab μακράν το καλύτερο vbulletin interface...Εκείνο του XS και γενικώς αυτό που έχουνε οι περισσότεροι δε μ'αρέσει :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2006 #12999 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 23:31] http://pctech.gr/ ομολογω οτι συγκινηθηκα.... PcTech Reloaded θελουμε πλεροφορηση απο την ηγεσια εδω και τωρα οεοεοεοε Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #13000 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Υπάρχει νόημα για ένα ακόμα o/c forum από τη στιγμή που υπάρχουν 3 και 3/5 admins του pctech είναι στο lab; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.