spresv Ιανουάριος 11, 2006 #12821 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Εμενα μετα απο καθε clear cmos δεν μπαινει msn λογω ημερομηνιας. Μολις αλλαξω ημερομηνια ειναι ολα κομπλε. Την πρωτη φορα παλευα 6 ωρες να δω τι γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 11, 2006 #12822 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης το αιωνιο διλημμα dark Vs not so dark side ευθυνεται για την αλλαγη στο χρωμα του avatar... μολις κατασταλαξω καπου ειμαι σιγουρος οτι θα επανελθει και αυτο στο γνωστο μονοχρωμο μοτιβο του Διπλωματικό avatar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 11, 2006 #12823 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 http://www.jconserv.net/faq/Premium%20Hosting/8.htmΜπορεί να μου το κάνει κάποιος πιο λιανά αυτό εδώ; Δλδ μπορώ ν απάρω κάποια προπληρωμένη κάρτα πχ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 11, 2006 #12824 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis http://www.jconserv.net/faq/Premium%20Hosting/8.htm Μπορεί να μου το κάνει κάποιος πιο λιανά αυτό εδώ; Δλδ μπορώ ν απάρω κάποια προπληρωμένη κάρτα πχ; επειδή μας έχεις φάει τη ζωή μ'αυτό το forum, γιατί δεν βάζεις apache στο κατεβαστήρι να τελειώνουμε? (φιλικά πάντα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 11, 2006 #12825 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 κακίιιιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 12, 2006 #12826 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 to chipshop εχει βαρεσει διαλυση?δεν ανανεωνεται και στα τηλ δεν απαντανε.λενε για μηνυμα στον τηλεφωνητη και αυτος ειναι γεματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 12, 2006 #12827 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αντε στο δι@ολΟ πια......πηρα τον οτε και μου λενε''δεν εχει ερθει σε εμας καθολου καποια ετηση για dsl......''παιρνω και την hol καπακι και μου λενε...η ετηση εχει γινει απο τις 13 ιανουαριου...λογικα θα επρεπε να εχει ενεργοποιηθει......αλλα δεν μπορω να σας πω αν εχει ενεργοπιηθει η οχι''-Ωραια,θελω να με συνδεσεται με καποιον που να μου πει ακριβως τι γινεται....-δεν μπορουμε κυριε μου....λοοολ....εχω νευρα με τους ηλιθιους..............αντε στο καλοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 12, 2006 #12828 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης.η ετηση εχει γινει απο τις 13 Περίμενε και εσύ λίγα έτη για την ενεργοποίηση.. βιαστικέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 12, 2006 #12829 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Ο unseen με ειπε (εμμεσως πλην σαφως) ΧΟΝΤΡΟ!!!Σκεφτομαι να μαζεψω την "παρεα" μου και να παμε να του σπασουμε το αμαξι...Εναλλακτικες προτασεις γινονται δεκτες μεσω pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 12, 2006 #12830 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Ο unseen με ειπε (εμμεσως πλην σαφως) ΧΟΝΤΡΟ!!! Σκεφτομαι να μαζεψω την "παρεα" μου και να παμε να του σπασουμε το αμαξι... Εναλλακτικες προτασεις γινονται δεκτες μεσω pm... Δεν χρειάζεσαι "παρέα", τον spresv που είναι και γομάρι πάρε και θα αναθεωρήσει ο κύριος unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 12, 2006 #12831 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Εγώ λέω να του πάρετε ό,τι αέριο κυκλοφορεί σπίτι του :devil: :devil: μπροστά σε αυτό το αμάξι δεν είναι τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 12, 2006 #12832 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 εγω οτι βλεπω λεω. Υγ.Εχουμε βαγκουριδη. Για ελατε αν τολματε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 12, 2006 #12833 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 σολωνα αν τελικα μαζευτειτε και πατε επανω πες μου και εμενα αν ειναι να με παρετε μαζι να παω λιγο σπιτι μου , οκ μαν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 12, 2006 #12834 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Δεν χρειάζεσαι "παρέα", τον spresv που είναι και γομάρι πάρε και θα αναθεωρήσει ο κύριος unseen E οχι και γομαρι! Τσαμπα ολοκληρο καμμενο-nick φερω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 12, 2006 #12835 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από unseen εγω οτι βλεπω λεω. Υγ.Εχουμε βαγκουριδη. Για ελατε αν τολματε... Εχουμε και το δικο μας Σολονα, να μη ξεχνιομαστε χρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 12, 2006 #12836 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:43] εγω οτι βλεπω λεω. Υγ.Εχουμε βαγκουριδη. Για ελατε αν τολματε... εμεις ομως καναμε τρελη μεταγραφη και δεν μας πιανετε με τιποτα..........σφιχτης admin τον αποκαλουν στην πιατσα και τα σκιζει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 12, 2006 #12837 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 ^^ lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 12, 2006 #12838 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:06] εμεις ομως καναμε τρελη μεταγραφη και δεν μας πιανετε με τιποτα..........σφιχτης admin τον αποκαλουν στην πιατσα και τα σκιζει ολα Ο Βασίλης μπορεί να είναι στην Αθήνα πλέον αλλά η καρδιά του ανήκει στο Salonica Team... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 12, 2006 #12839 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:10] Ο Βασίλης μπορεί να είναι στην Αθήνα πλέον αλλά η καρδιά του ανήκει στο Salonica Team... μπαααααααααα.....ενα πουλακι μου πε οτι δεν θελει ουτε μνημες να ξαναδει απο την παρτη σας................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 12, 2006 #12840 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:11] μπαααααααααα.....ενα πουλακι μου πε οτι δεν θελει ουτε μνημες να ξαναδει απο την παρτη σας................ Ποιο πουλάκι? Του SLN??? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.