Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

σημερα το πρωι ανεβενα χαλαρααα τη συγγρου να παω δουλεια

στο φαναρι στις στηλες ολυμπιου Διος , ειμαι πισω απο ενα CBR και περιμενω το κοκκινο...γυρναει ο αναβατης ανοιγει τη ζελατινα με κοιταει (με κρανος και εγω ) και μου κανει "τσαμπουκας?".....

:blink:

αναβει το πρασινο φευγουμε στο επομενο παω διπλα του ( με βεσπα εγω CBR 600F αυτος) του λεω δε σε ακουσα....μου κανει "τσαμπουκαλευεσε με τη βεσπα πρωι πρωι ρε φιλε "....:toomuchne του λεω πως το συμπερανες αυτο , απανταει "σε ειδα που κολησες πισω μου στο φαναρι ....του απαντω -ε και που ηθελες να παω , απο πανω σου ?

με κοιταει ...αναβει το πρασινο και μου κανει ..."κοιτα κοιτα" και πλακωνεται στις σουζες...

πωπω τρελα που δερνει το κοσμο

ναι αλλα δεν ειπες οτι εριχνες ξερογκαζιες ,του κορναρες , εκανες κ_λοδαχτυλο και ελεγες ειρωνικα."φιλαρακι κανε λιγο ακρη με εμποδιζεις"

xaxaxaxa καλη φαση παντως......θα χα παεθανει στο γελιο....ασε που θα μου εφτιαχνε και τη μερα.......

Θεωρησε τη βεσπα "ανταγωνιστη"?????

και αν μπορεις βγαλε την φωτογραφια απο τα ανεκδοτα........(τι ξενερωμα...)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:27]

παλιοτυροβρωμικουλοι......

.... με το χλιπι-χλιπι στα δαχτυλα των ποδιονε!!

ητανε και στον methoda τον man αραχτοι στο μπαρ... Καλα τυπακια φαινοσαντε (που λενε και στην Τραπα.

Αρχική απάντηση από SLN

.... με το χλιπι-χλιπι στα δαχτυλα των ποδιονε!!

ητανε και στον methoda τον man αραχτοι στο μπαρ... Καλα τυπακια φαινοσαντε (που λενε και στην Τραπα.

Τι χλιπι ρε κουφαλογο! φλιπι ειναι !!!! εξου και φλιπ-φλοπς ! :rofl:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:39]

Τι χλιπι ρε κουφαλογο! φλιπι ειναι !!!! εξου και φλιπ-φλοπς ! :rofl:

:eek::o

Μαθαμε και κατι χρησιμο σημερις!! .:worship:

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:39]

Πρέπει να ψόφησε ο Όπτερον

Εστι στην ψυχρα?????Κολλησε Northwood sudden death syndrome ή εκεινη την... ιοση που κυκλοφορουσε και σκοτωνε ολα τα dothan 479 adaptoria ??? :D :D :D

Need more info...

Κι εμένα άπειρες φορές δεν μπαίνει στο άσχετο. Μια φορά μάλιστα, μιλούσα με έναν, μου λέει οτι με έβλεπε offline ενώ μιλούσαμε κανονικά, λέω κάτσε να βγω και να ξαναμπώ, βγαίνω, και μετά δεν με άφηνε με τπτ να ξαναμπώ...

Α και Κοπρίτη, βγάλε αυτόν τον πράσσινο τόνο απο το avatar σου. Δεν του πάει... Εκτώς και αν είσαι Παναθηναϊκός και θες να το διαφημίσεις... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:23]

Α και Κοπρίτη, βγάλε αυτόν τον πράσσινο τόνο απο το avatar σου. Δεν του πάει... Εκτώς και αν είσαι Παναθηναϊκός και θες να το διαφημίσεις... :p

το αιωνιο διλημμα

dark Vs not so dark side

ευθυνεται για την αλλαγη στο χρωμα του avatar...

μολις κατασταλαξω καπου

ειμαι σιγουρος οτι θα επανελθει και αυτο

στο γνωστο μονοχρωμο μοτιβο του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.