Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

3/ώρα, lol. Θα στα επέστρεφα ρε σπάγγο.

lol @ moshpit, όσο αφορά τον Ρέμο no comments τουλάχιστον χόρτασε ο μάτις μας,

ρέμος -> πολύ cult.

μαριάντα + notis rulez :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

*ερωτησεις "Ποιος ειναι ο method man??" που αποσκοπουν ουσιαστικα 1) στην μειωση της διαφορας των ποστ του ποσταροντα (πω πω τι ειπα ο θυληπρεπης) με τον πρωτοπορο ea6gka και 2) στο να με "διασκεδασουν" καλο θα ειναι να αποφευγονται....

αλήθεια ρε blachem, ποιος είναι ο method man?

[ps δεν αποσκοπώ σε κάτι από τα 2, απλά θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος (tm->def)]

Μετα απο ενα χρονο καταχης του gatewatch αξιωθηκα να διαβασω το manual για να καταλαβω πως μειωνει τις στροφες......Νοιωθω ηδη καλυτερος ανθρωπος , παραγγειλα τα υλικα για να ξαναφτιαξω ενα με ποτενσιομετρα...

http://www.shell.com/home/Framework?siteId=gr-el&FC2=/gr-el/html/iwgen/leftnavs/zzz_lhn5_0_0.html&FC3=/gr-el/html/iwgen/shell_for_the_home/dir_shellforthehome.html

Αχ παιδί μου... Όλα έτοιμα τα θες... Ένα τηλέφωνο στο 8001111466 χρειάζεται μόνο... :hehe:

edit: Πάρε premium, καίει καλύτερα και απο το WoW... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ποιός είναι ο method man;;; :blink:

Eλα βρε..... Ειναι ενας γνωστος λευκος ηθοποιος οπου εχει παιξε σε 4-5 μεξικανικες σαπουνοπερες τυπου Εσμεραλδα/Χουανιτα η Παρθενα/κτλπ

Επισης εχει κανει αποπειρες τραγουδιου με την Σαμανθα Φοξ, ενω τελευταια ακουγεται οταν θα βγαλει δισκο με την Ντολυ Παρτον

:hehe:

Altecnet ADSL 384 (3 μήνες) + 1 μήνας ΔΩΡΟ 52,00

Altecnet Plus ADSL 384 (3 μήνες) + 1 μήνας ΔΩΡΟ 88,00

ποια η διαφορά τους?

πατάς απάνω και σου βγάζει να συμπληρώσεις καρτέλα με στοιχεία και ματζαφλαριές.....

τι σκατογραμμένη σελίδα????

https://www.cybershops.gr/cgi-bin/ncommerce3/ExecMacro/altectelecoms/productlist.d2w/report

προτείνεται καμμια άλλη τρίμηνη?

άλλη μια γρήγορα και άκυρη ερώτηση

το ασύρματο Pamasonic @2,4Ghz κατα πόσο θα τεμαχίζει το wi-fi που θέλω να στήσω για να έχω ασύρματο DSL???? ίσως και Voip

παραμετροποιείται το τελέφωνο η το DSL modem/Router ως προς τη συχνότητα εκπομπής?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.