JaguarOne Ιανουάριος 7, 2006 #12721 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 7, 2006 #12722 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Μεραααααααααα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 7, 2006 #12723 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 μολις ξυπνησα και πρεπει να παω για διαβασμα.....αααααααααααχ τι ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 7, 2006 #12724 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 εγω διαβαζω προγραμματισμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 7, 2006 #12725 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αν εννοείς αυτή τη μλκια που μας μαθαίνουν στο σχολείο, just grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2006 #12726 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Όντως αυτά που μας κάνουν στα σχολεία είναι κάτι παραπάνω απο γελοία... Τουλάχιστον μέχρι και την πρώτη Λυκείου που ξέρω. Περισσότερο μου την έδωσε πέρυσι, που αντί να μας δείξουν πέντε πράγματα σε Pascal τουλάχιστον, μας βάζανε και γράφαμε σε αυτό το πράγμα τη "Γλωσσομάθεια", η οποία έχει τρελή συγγένεια με την Pascal... Εννοείται φυσικά οτι όλες οι εντολές ήταν στα ελληνικά... (και μετά σου λέει μαθαίνουμε αγγλικά στα σχολεία...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2006 #12727 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 καποιος στην συναντηση χθες στην Ραψωδια εφερε και μια dfi-d για rma,ονοματα μην λεμε Μιχαλη το ανεκδοτο με την Μερσεντες ηταν ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 7, 2006 #12728 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 12:41] Αν εννοείς αυτή τη μλκια που μας μαθαίνουν στο σχολείο, just grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ναι αυτο εννοω...μακη στα αγγλικα δεν μπορει να ειναι γιατι υπαρχουν παιδια που δεν ξερουν αγγλικα. ειναι σε μορφη ψευδοκωδικα. εγω το γλωσσομαθεια το χρησιμοποιω για να δω αν κανω σωστα τις ασκησεις. ελεγχει αν δουλευει ο αλγοριθμος. υ.γ ωρα για Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2006 #12729 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ναι αυτο εννοω... μακη στα αγγλικα δεν μπορει να ειναι γιατι υπαρχουν παιδια που δεν ξερουν αγγλικα. ειναι σε μορφη ψευδοκωδικα. εγω το γλωσσομαθεια το χρησιμοποιω για να δω αν κανω σωστα τις ασκησεις. ελεγχει αν δουλευει ο αλγοριθμος. υ.γ ωρα για ναι πανε για νανι κατακουραστηκες σημερα με την DFI :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2006 #12730 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Έχω μια βαρυσήμαντη δήλωση να κάνω... Σήμερα θα κάτσω να διαβάσω! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 8, 2006 #12731 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλη ορεξη.παιδια ξερει κανενας να μου πει 385 λιρες ποσα ευρο ειναι?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2006 #12732 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από def καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλη ορεξη.παιδια ξερει κανενας να μου πει 385 λιρες ποσα ευρο ειναι?ευχαριστω αν εννοεις λιρες αγγλιας (νεας κοπης?) κοντα στα 580 (απο κατω οχι πανω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 8, 2006 #12733 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG αν εννοεις λιρες αγγλιας (νεας κοπης?) κοντα στα 580 (απο κατω οχι πανω...) ευχαριστω πολυ παληκαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2006 #12734 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 BOHΘΕΙΑΑΑΑΑ .....................ΣΕΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ............................Editη εγινε κοντα(στη λαρισα) η ηταν δυνατος!!!Θα μαθουμε...οσων ουπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 8, 2006 #12735 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ΜΛΚ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΦΥΓΕ Η ΤΦΤ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 8, 2006 #12736 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Έλεος, γίνεται σεισμός και με παίρνουν τηλ από Λαμία, Λάρισσα, Αθήνα, Κεφαλονιά, μέσα σε 5 λεπτά γιατί κουνήθηκαν όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 8, 2006 #12737 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ουτε να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι δεν μπορουμε ρε γμτ....... κάλμααααααααα παντως ητανε αρκετα δυνατος/με διαρκεια και αισθητος σε ολη τη χωρα........απο γιαννενα μεχρι κρητη........ή ητανε επιφανειακος ή γινανε 2-3 ταυτοχρονα καλα να μαστε......η ελλαδα σπανια δεχεται καταστροφες απο σεισμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2006 #12738 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ελπιζω να μην καναν τιποτα οι γνωστοι αγνωστοι με τα τετραβαθμια τους..... οχι τιποτα αλλο ειπε οτι θα φορτωνε και o hipro σημερα....:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 8, 2006 #12739 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο σεισμός οφείλεται σε απελευθέρωση αερίων από τον Vagouridi μετά από κατανάλωση 4.5 κιλών φασολάδας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 8, 2006 #12740 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 μπα, γκρεμίστηκε κανένας φούρνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.