Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Όντως αυτά που μας κάνουν στα σχολεία είναι κάτι παραπάνω απο γελοία... Τουλάχιστον μέχρι και την πρώτη Λυκείου που ξέρω. Περισσότερο μου την έδωσε πέρυσι, που αντί να μας δείξουν πέντε πράγματα σε Pascal τουλάχιστον, μας βάζανε και γράφαμε σε αυτό το πράγμα τη "Γλωσσομάθεια", η οποία έχει τρελή συγγένεια με την Pascal... Εννοείται φυσικά οτι όλες οι εντολές ήταν στα ελληνικά... (και μετά σου λέει μαθαίνουμε αγγλικά στα σχολεία...)

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 12:41]

Αν εννοείς αυτή τη μλκια που μας μαθαίνουν στο σχολείο, just grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

ναι αυτο εννοω...:p

μακη στα αγγλικα δεν μπορει να ειναι γιατι υπαρχουν παιδια που δεν ξερουν αγγλικα. ειναι σε μορφη ψευδοκωδικα. εγω το γλωσσομαθεια το χρησιμοποιω για να δω αν κανω σωστα τις ασκησεις. ελεγχει αν δουλευει ο αλγοριθμος.

υ.γ ωρα για :zzz::innocent:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ναι αυτο εννοω...:p

μακη στα αγγλικα δεν μπορει να ειναι γιατι υπαρχουν παιδια που δεν ξερουν αγγλικα. ειναι σε μορφη ψευδοκωδικα. εγω το γλωσσομαθεια το χρησιμοποιω για να δω αν κανω σωστα τις ασκησεις. ελεγχει αν δουλευει ο αλγοριθμος.

υ.γ ωρα για :zzz::innocent:

ναι πανε για νανι κατακουραστηκες σημερα με την DFI

:devil:

Αρχική απάντηση από def

καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλη ορεξη.παιδια ξερει κανενας να μου πει 385 λιρες ποσα ευρο ειναι?ευχαριστω

αν εννοεις λιρες αγγλιας (νεας κοπης?:p) κοντα στα 580€ (απο κατω οχι πανω...)

ουτε να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι δεν μπορουμε ρε γμτ.......:hehe:

κάλμααααααααα:)

παντως ητανε αρκετα δυνατος/με διαρκεια και αισθητος σε ολη τη χωρα........απο γιαννενα μεχρι κρητη........ή ητανε επιφανειακος ή γινανε 2-3 ταυτοχρονα:blink:

καλα να μαστε......η ελλαδα σπανια δεχεται καταστροφες απο σεισμους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.