Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

κατι επαθαν οι Servers της blizzard σημερα κι αφηκανε τον zyx εξω.

ας τον μαζεψει καποιος.

:p

τωρα που εμαθα τη διαπλοκη παιζετε με το λαμπη δεν με σταματαει τπτ κ σε ειχα για καλο παιδι :p

Αρχική απάντηση από zyx

τωρα που εμαθα τη διαπλοκη παιζετε με το λαμπη δεν με σταματαει τπτ κ σε ειχα για καλο παιδι :p

Δε φταίει αυτός. Το φλουρί φταίει που του έπεσε:p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δε φταίει αυτός. Το φλουρί φταίει που του έπεσε:p

[Οβελίξ]

Αυτό έγινε πριν ~25 χρόνια, το φλουρί ήταν 2,5 Kg και του έπεσε στο κεφάλι.

Είναι προφανές ότι έτσι εξηγούνται πολλά σε σχέση με την ψυχοσύνθεση και γενικότερα τη διάθεση του συγκεκριμένου ατόμου [/Οβελίξ]

Γι'αυτό δεν κάνει να του πέφτουν φλουριά πλέον γιατί οι παρενέργειες που θα έχουν είναι άγνωστες. Και απ'ό,τι φαίνεται του έπεσε και φέτος* του τελείατριανταοκτώ-τελείασαρρανταπενταρίξ... (ξέρω οτι τον εκνευρίζει άμα δε βάζουμε τις τελείες... :p:P:P)

*edit: Αχεμ... Το φλουρί εννοούσα... :innocent:

Γεια χαρα σε ολους!! Καλη χρονια και χρονια πολλα (αν και το λεω με μια μικρη καθυστεριση..)

Ευχομαι το νεο ετος να φερει χαρα και υγεια σε ολους και ελπιζω ο πΟΤΕ να μου βαλει επιτελους τηλεφωνο γιατι περιμενω 2 μηνες....

Λέγαμε το μεσημέρι κάτι για τα τηλέφωνα στο τραπέζι και μου παν οι γονείς μου οτι το '80 στην Πάτρα περίμεναν 3 χρόνια για τηλέφωνο, μέχρι που φύγαν απο την Πάτρα και δεν είχε συνδεθεί ακόμα, οπότε καλά είσαι... :hehe: :hehe: :hehe:

χμ, έχει στο στοκ του πλαισίου μια 6800ultra agp 260e.... μιας και σε pci-e δεν θα πάω σύντομα, αξίζει ο κόπος? (και η βαβούρα μιας και δεν προσφέρει εγγυηση).. την έχει δει κανεις απο κοντά?

Αρχική απάντηση από .38-.45

τωρα ξερεις γιατι σου ελεγα πριν, οτι αυτο δεν αναφεροταν σε μενα..

τόσο νινί είσαι?????

σε έκοβα για μεταλύτερο από 25 (όχι βέβαια βασιζόμενος στην πνευματική σου κατάσταση)

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 13:00]

εισαι νινί ακόμα.......δεν ξέρεις να αγκαλιάζεις κ να φιλάς στο στόμα :p

δεν ξερεις απο ερωτα και πως φιλαν στο στομα λεει το τραγουδι..........[πιπινολατρης mode off]:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.