Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πακετο φαγαμε.Βαζω ξυπνητηρι στο κινητο..το κλεινω ολα οκ.Μετα λεω να το βαλω πιο νωρις..το ανοιγω και πεταει σφαλμα.Την ιδια ωρα κολλαει ο υπολογιστης!:confused: Ημαρτον λεω!Παω να ανοιξω ξανα το κινητο και τπτ.Την ωρα που βγαζει το Νοκια σβηνει και κανει επανεκινηση 4-5 φορες.Μετα κλεινει τελειως..:cry:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xylokastro

im back αλλα με θεραπεια κατ'οικον :( χρονια πολλα αν και καθυστερημενα :)

’ντε, καλή χρονιά κιόλας και σύντομα με τη Les Paul αν δεν την πήρες ήδη! (εγώ πάντως την πήρα τη δικιά μου) :D

Αρχική απάντηση από sotiris

κύρος αυτή η wikipedia :p

τελικά έχω αϋπνίες... :TD:

Απλά παιδί μου... Ανίτα Πάνια! :p:P:P

Πως γίνεται να σου λέει ο παροχέας ότι έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ με τις adsl γι'αυτό και δεν "παίζει" και στο 2ο τηλέφωνο να σε κρατάει 5 λεπτά για επιβεβαίωση στοιχείων και ξαφνικά να επανέρχεται? lol.

Αρχική απάντηση από RootX

Πως γίνεται να σου λέει ο παροχέας ότι έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ με τις adsl γι'αυτό και δεν "παίζει" και στο 2ο τηλέφωνο να σε κρατάει 5 λεπτά για επιβεβαίωση στοιχείων και ξαφνικά να επανέρχεται? lol.

Στην περίπτωση αυτή ελέγχεται ο παροχέας για κακές υπηρεσίες.

Από την άλλη όμως να σου πω την αλήθεια του δίνω δίκιο.

Φαντάσου τον(ΤΗΝ) καημέν(Η) τον(ΤΗΝ) υπάλληλο που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του(ΤΗΣ) την στιγμή που ήταν άυπνος(Η) όλη νύχτα λόγω εκκωφαντικών θορύβων πλησίον (μιλάμε για πολύ πλησίον - εκτός αν κάποιος κοιμάται επί του καναπέους...) του κρεβατιού του(ΤΗΣ).

Τι να σου κάνει ο(Η) δόλιος(Α)....

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

No comments.

http://en.wikipedia.org/wiki/Keyra_Agustina

Εδω μπηκε στη Wikipedia λεμεεεεεεεεεε!

Το βιογραφικο της φανταζομαι εψαχνες εεε??????????

Παντως οτι θα ειχαν πανεπιστημιο οι ηλιθιοι δεν το περιμενα!!!!!

@sotiris

κρατα αυτο το avatar.....:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.