deadlock7 Ιανουάριος 4, 2006 #12621 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πακετο φαγαμε.Βαζω ξυπνητηρι στο κινητο..το κλεινω ολα οκ.Μετα λεω να το βαλω πιο νωρις..το ανοιγω και πεταει σφαλμα.Την ιδια ωρα κολλαει ο υπολογιστης! Ημαρτον λεω!Παω να ανοιξω ξανα το κινητο και τπτ.Την ωρα που βγαζει το Νοκια σβηνει και κανει επανεκινηση 4-5 φορες.Μετα κλεινει τελειως..:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 4, 2006 #12622 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 electrical storm πάνω απο το σπίτι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 4, 2006 #12623 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- No comments. http://en.wikipedia.org/wiki/Keyra_Agustina Εδω μπηκε στη Wikipedia λεμεεεεεεεεεε! κύρος αυτή η wikipedia τελικά έχω αϋπνίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 #12624 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από xylokastro im back αλλα με θεραπεια κατ'οικον χρονια πολλα αν και καθυστερημενα ’ντε, καλή χρονιά κιόλας και σύντομα με τη Les Paul αν δεν την πήρες ήδη! (εγώ πάντως την πήρα τη δικιά μου) Αρχική απάντηση από sotiris κύρος αυτή η wikipedia τελικά έχω αϋπνίες... Απλά παιδί μου... Ανίτα Πάνια! :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 4, 2006 #12625 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:02] Με λένε zyx και είμαι καθαρός και έτσι ε; :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2006 #12626 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πως γίνεται να σου λέει ο παροχέας ότι έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ με τις adsl γι'αυτό και δεν "παίζει" και στο 2ο τηλέφωνο να σε κρατάει 5 λεπτά για επιβεβαίωση στοιχείων και ξαφνικά να επανέρχεται? lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 4, 2006 #12627 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 επιβεβαίωση στοιχείων?? ειπες τη λεξη ugurtz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2006 #12628 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από zyx επιβεβαίωση στοιχείων?? ειπες τη λεξη ugurtz?? Ναι, αλλά μου είπε ότι έχει λήξει από τον Αύγουστο Εσύ θηρίο παλεύεις ακόμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 4, 2006 #12629 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Ναι, αλλά μου είπε ότι έχει λήξει από τον Αύγουστο Εσύ θηρίο παλεύεις ακόμα?? εγω δεν παλευομαι στο τελος θα "μεινω" στην καρεκλα για παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 4, 2006 #12630 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 ουφ πάει κι αυτό.... δεν θυμάμαι να έχω κάτι άλλο ακόμα να κάνω στη ζωή μου.... άντε να βρω και μια καλή κοπέλα(?) τώρα να αποσυρθώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 4, 2006 #12631 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 να βρεις την μελουσα κυρια spc?εχω μια ξαδερφη μου αν θες απο το χωριο :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 4, 2006 #12632 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 κατι επαθαν οι Servers της blizzard σημερα κι αφηκανε τον zyx εξω. ας τον μαζεψει καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2006 #12633 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 κατι επαθαν οι Servers της blizzard σημερα κι αφηκανε τον zyx εξω. ας τον μαζεψει καποιος. Μόνο ο zyx???? και ο Shaman, και ο Shaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 4, 2006 #12634 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Wednesday usual maintanance και όπως πάντα στα καινούργια patch οι σερβερ σηκώνονται 4 ώρες μετά το ETA Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 4, 2006 #12635 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Πως γίνεται να σου λέει ο παροχέας ότι έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ με τις adsl γι'αυτό και δεν "παίζει" και στο 2ο τηλέφωνο να σε κρατάει 5 λεπτά για επιβεβαίωση στοιχείων και ξαφνικά να επανέρχεται? lol. Στην περίπτωση αυτή ελέγχεται ο παροχέας για κακές υπηρεσίες.Από την άλλη όμως να σου πω την αλήθεια του δίνω δίκιο.Φαντάσου τον(ΤΗΝ) καημέν(Η) τον(ΤΗΝ) υπάλληλο που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του(ΤΗΣ) την στιγμή που ήταν άυπνος(Η) όλη νύχτα λόγω εκκωφαντικών θορύβων πλησίον (μιλάμε για πολύ πλησίον - εκτός αν κάποιος κοιμάται επί του καναπέους...) του κρεβατιού του(ΤΗΣ).Τι να σου κάνει ο(Η) δόλιος(Α).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 4, 2006 #12636 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- No comments. http://en.wikipedia.org/wiki/Keyra_Agustina Εδω μπηκε στη Wikipedia λεμεεεεεεεεεε! Το βιογραφικο της φανταζομαι εψαχνες εεε?????????? Παντως οτι θα ειχαν πανεπιστημιο οι ηλιθιοι δεν το περιμενα!!!!! @sotiris κρατα αυτο το avatar..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 #12637 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μπα... Μάλλον κάτι άλλο θα έψαχνε και έπεσε καταλάθως και σε αυτό... Μάλλον "εικονογραφημένο βιογραφικό"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 4, 2006 #12638 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Γίνεται όταν πατάω ελαχιστοποίηση σε ένα παράθυρο να το στέλνει στο tray kάτω δεξιά?Επειδή μου τι δίνει που το παραθυρο του gaim είναι ανοιχτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 4, 2006 #12639 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 αχμμμμμ..........wtf....... πρέπει να μου απαντήσει κανείς στο threadtfdtfd θα αρχίσω να γράφω greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 4, 2006 #12640 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 εντάξει......η keyra είχε βγει Miss teen ass 2004!ή 2005? το 2004 αν θύμαμε καλά............100+ fotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.