Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Και ελεγα να το εγκαταστησω η οχι :p Μπαι δε γουεη, ολοι το προφερουν Λαιν Εητζ, ενω προφερεται Λινετζ :Ρ

@unseen: ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ! Βγαζουν λεφτα απο αυτα κ μεις...ΤΙΠΟΤΑ?!.. :( Million software analysts homepage - 100$ per death :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Maz00nga [Σήμερα, στις 17:23]

Και ελεγα να το εγκαταστησω η οχι :p Μπαι δε γουεη, ολοι το προφερουν Λαιν Εητζ, ενω προφερεται Λινετζ :Ρ

@unseen: ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ! Βγαζουν λεφτα απο αυτα κ μεις...ΤΙΠΟΤΑ?!.. :( Million software analysts homepage - 100$ per death :p

λινιετζ...

Αρχική απάντηση από zyx

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ καλά κάνω δλδ που το αγνοώ τελείως και το L2 και το WoW, ε;

ναι

Με λένε zyx και είμαι καθαρός και έτσι ε; :p

Σήμερα έδωσα την L568 στον πατέρα μου και πήρα την... L568... :p (σε μαύρο όμως). Και είμαι στο δίλλημα:

Η οθόνη είναι μαύρη, το κουτί μου είναι ασημόμαυρο, η cdοθήκη μου μαύρη, τα ηχεία μου ασημόμαυρα, το πορτατίφ μαύρο, το τηλέφωνο ασημόμαυρο, το ποντίκι ασημόμαυρο και μόνο ο εκτυπωτής και το πληκτρολόγιο παραμένουν στις αποχρώσεις του άσπρου και του γκρι. Πολύ ευχαρίστως (απο χρηματική άποψη) να πάρω καινούριο πληκτρολόγιο. Όμως αυτό που έχω (MS Office keyboard) με βολεύει αφάνταστα για το λόγο του οτι έχει πολύ μεγάλη βάση στήρηξης για τους καρπούς, η οποία πιάνει και απο το πλάι... Το δίλλημα είναι λοιπόν: Να αλλάξω ή να μην αλλάξω πληκτρολόγιο;;; (καλά ο εκτυπωτής δεν πολυχρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς οπότε θα κάτσει στ'αβγά του...)

ΥΓ: Γμτ, λίγο Socrates έπαιξα με τη 12χορδη και πονέσαν τα δαχτύλια μου... :(

ρε παιδια εχω 80 ευρα για ξοδεμα. λεω να παρω ενα καινουριο κουτακι. γιατι αυτο που εχω ειναι ενα χαλι. ειμαι αναμεσα σε herochi 6a19

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3

οι διαφορες των 2 τελευταιων ποιες ειναι? εκτος απο το μηκος που ειδα εγω.

ρα (απο που να το κολλησα???) το backdoor που σκ@τ@ το ποσταρε ο αλλος και δνε το πηρα πρεφα???Μην το θαψετε τελειως......αν και για καποιους μπορει να ηταν εκνευριστικο ειχε την πλακα του....!!!Βαλτε σα λινκ στις "περιπετειες του μικρου Γιαννικου" σαν δειγμα κακου χρηστη...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.