Maz00nga Ιανουάριος 3, 2006 #12601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Και ελεγα να το εγκαταστησω η οχι Μπαι δε γουεη, ολοι το προφερουν Λαιν Εητζ, ενω προφερεται Λινετζ :Ρ @unseen: ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ! Βγαζουν λεφτα απο αυτα κ μεις...ΤΙΠΟΤΑ?!.. Million software analysts homepage - 100$ per death Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 3, 2006 #12602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από unseen o 21 χρονων μαγκας εβγαλε 1εκ $ http://www.milliondollarhomepage.com/ Ναι το θηριο...Τι ιδεα και αυτη ομως γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 3, 2006 #12603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Maz00nga [Σήμερα, στις 17:23] Και ελεγα να το εγκαταστησω η οχι Μπαι δε γουεη, ολοι το προφερουν Λαιν Εητζ, ενω προφερεται Λινετζ :Ρ @unseen: ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ! Βγαζουν λεφτα απο αυτα κ μεις...ΤΙΠΟΤΑ?!.. Million software analysts homepage - 100$ per death λινιετζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 3, 2006 #12604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Νομιζα Λάινεητζ, λογο spelling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 3, 2006 #12605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 To MS Antispyware είναι για πέταμα.-Θα σας το αναλύσω αύριο που θα έχω χρόνο.. Για αρχή βάλτε κανένα Adaware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #12606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Ήρθε το G15 και γράφω σαν άνθρωπος επιτέλους(αν και λίγο αργά μέχρι να το συνηθίσω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 3, 2006 #12607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από zyx Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΕγώ καλά κάνω δλδ που το αγνοώ τελείως και το L2 και το WoW, ε; ναι Με λένε zyx και είμαι καθαρός και έτσι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2006 #12608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Σήμερα έδωσα την L568 στον πατέρα μου και πήρα την... L568... (σε μαύρο όμως). Και είμαι στο δίλλημα: Η οθόνη είναι μαύρη, το κουτί μου είναι ασημόμαυρο, η cdοθήκη μου μαύρη, τα ηχεία μου ασημόμαυρα, το πορτατίφ μαύρο, το τηλέφωνο ασημόμαυρο, το ποντίκι ασημόμαυρο και μόνο ο εκτυπωτής και το πληκτρολόγιο παραμένουν στις αποχρώσεις του άσπρου και του γκρι. Πολύ ευχαρίστως (απο χρηματική άποψη) να πάρω καινούριο πληκτρολόγιο. Όμως αυτό που έχω (MS Office keyboard) με βολεύει αφάνταστα για το λόγο του οτι έχει πολύ μεγάλη βάση στήρηξης για τους καρπούς, η οποία πιάνει και απο το πλάι... Το δίλλημα είναι λοιπόν: Να αλλάξω ή να μην αλλάξω πληκτρολόγιο;;; (καλά ο εκτυπωτής δεν πολυχρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς οπότε θα κάτσει στ'αβγά του...) ΥΓ: Γμτ, λίγο Socrates έπαιξα με τη 12χορδη και πονέσαν τα δαχτύλια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #12609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 G15 το μοναδικό που με βόλεψε μετά απο 8 χρόνια με ένα fujitsu( ω ναι!!) και έχει και άλλα καλούδια aka macro buttons Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 3, 2006 #12610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ρε παιδια εχω 80 ευρα για ξοδεμα. λεω να παρω ενα καινουριο κουτακι. γιατι αυτο που εχω ειναι ενα χαλι. ειμαι αναμεσα σε herochi 6a19 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3και http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=225997&Merchant_Id=1&sts_cid=3οι διαφορες των 2 τελευταιων ποιες ειναι? εκτος απο το μηκος που ειδα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #12611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 απο οτι λεει στο 2ο εχει ενα ρακ δισκων παραπανω......παντως ειναι κακασχημα........herochi 6a19 για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 3, 2006 #12612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 greek στο herochi ομως το ψυγειο δεν χωραει ε? σκεφτομαι να παρω το chieftec γιατι χωραει το ψυγειο,οπως το εβαλε ο xrist22 δες το thread στα case.psu mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #12613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Ίδιο size πρέπει να έχουνε νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 3, 2006 #12614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 το ενα ειναι ποιο μακρυ νομιζω. οποιος εχει το herochi και ξερει αν χωραει ψυγειο αςμου πει πλζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #12615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ’μα περιμένεις κάνα δυο μέρες (e-shop επιτρέποντως) θα σου πω τη διαφορά με το chieftec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 3, 2006 #12616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ρα (απο που να το κολλησα???) το backdoor που σκ@τ@ το ποσταρε ο αλλος και δνε το πηρα πρεφα???Μην το θαψετε τελειως......αν και για καποιους μπορει να ηταν εκνευριστικο ειχε την πλακα του....!!!Βαλτε σα λινκ στις "περιπετειες του μικρου Γιαννικου" σαν δειγμα κακου χρηστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 3, 2006 #12617 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 im back αλλα με θεραπεια κατ'οικον χρονια πολλα αν και καθυστερημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #12618 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 καλως σε βρηκαμε παλι και καλη χρονια.γερος να σαι και ολα ειναι θεμα χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 4, 2006 #12619 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πωπω εχω λιωσει...Διαβαζω παλι τα ανεκδοτα...λμαο Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 4, 2006 #12620 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 No comments.http://en.wikipedia.org/wiki/Keyra_AgustinaΕδω μπηκε στη Wikipedia λεμεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.