Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Φέτος παρατηρώ μια δυσκοιλιότητα σε ότι αφορά το βράδυ της πρωτοχρονιάς................................κοινώς δυσκολεύομαστε να κανονίσουμε......... :D

Έχει κανείς καμιά συγκλονιστική ιδέα; :D:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sbeetle

Φέτος παρατηρώ μια δυσκοιλιότητα σε ότι αφορά το βράδυ της πρωτοχρονιάς................................κοινώς δυσκολεύομαστε να κανονίσουμε......... :D

Έχει κανείς καμιά συγκλονιστική ιδέα; :D:p

Μείνε σπίτι, κάνε την αλλαγή του χρόνου και μετά κοιμήσου. Θα είναι κάτι που σίγουρα δεν το έχεις ξανακάνει:hehe:

Αρχική απάντηση από dioptra999 [Χθες, στις 13:49]

ρε παιδια ακούσατε οτι το multirama αγόρασε το 40% του e-shop???

ολα θα είναι τα ίδια πάλι αφού το multirama τα πουλησε ο γερμανος...

ειδατε καμία αλλαγη?στην νοοτροπία ισως??:( :( :(

Το 40% το αγόρασε προσωπικά ο Πάνος Γερμανός, όχι η εταιρία "Γερμανός", ούτε τα Multirama.

Ναι ξέρω, "δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης" όπως λέγανε στο χωριό μου :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:54]

Ρε σεις... Πείτε κανα καλό γιατροσόφι για λαιμό και αυτιά... Δεν πρόλαβα να γυρίσω και την άρπαξα πάλι... :(

για το λαιμο τσαγακι με λεμονι και 1 κουταλια μελι.

για τα αυτια 2-3 φορες τη μερα ενα ντουσακι στο κεφαλι με ζεστο νερο.:nerd:

πριν 3 ωρες γυρισα απο το 4ημερο στη Σαλονικη.ειδα και μερικα παλικαρια απο το σαλονικιωτικο τιμ.

Ποτ@Ν@ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙΟΖΟΥΓΚΛΑ.

Τσιμισκη

Αριστοτελους

Εγνατια

Ναβαρινου

Ποσειδωνιο

Azurro

Cape

Venga

Back to base

Box

Gold Fish

Kardhu

Ηλιος

On the road

και αλλα πολλα που δεν μπορω να θυμηθω:bye:

και πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα

......γυναικακια:inlove:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:giveup:

θα ξαναρθω στην επομενη ευκαιρια:daisy:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:29]

για το λαιμο τσαγακι με λεμονι και 1 κουταλια μελι.

για τα αυτια 2-3 φορες τη μερα ενα ντουσακι στο κεφαλι με ζεστο νερο.:nerd:

έχω μια απο τα ίδια απο την τρίτη και κάνοντας τα ακόλουθα είναι στην έξοδο

βάλε στο τσαγάκι και μια κουταλιά της σούπας κονιακ :D

επίσης, εντριβές με οινόπνευμα ή/και VICKS :)

also, βαμβάκι τυλιγμένο με ένα μαντήλι βάλε μπόλικο οινόπνευμα και τύλιξε το στο λαιμό σου όταν θα ξαπλώσεις...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:54]

Ρε σεις... Πείτε κανα καλό γιατροσόφι για λαιμό και αυτιά...(

πολυ φοβάμαι οτι η παραπάνω ερώτηση θα πέσει θύμα εκμετάλλευσης ....βασικά στείλε κανα πμ στον SLN, σίγουρα θα ξέρει!:D

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 23:18]

πο ρε φούστη μ......έχει κανείς τπτ σίγουρα νούμερα για το KINO? :o :O

εχθες στο Λουτρακι ο πατερας πήρε 1500 στο 10 μαυρο στην ρουλέτα:flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex:

ρε παιδια χθες τσιμπησα μια Alba 6600GT AGp αλλα τωρα βλεπω πως τι συστημα ψυξης δεν ειναι αυτο που εχει στo site της Albatron ουτε αυτο που ειδα στο διαφορα reviews στο net

ειναι λογικο αυτο?

@sotiris παρασύρθηκα βραδινιάτικο :p

@dioptra999

:o :O Πες μου λίγο το κιν του πατερα σου..... :p θες να σου πω το δικό μου?πες του να μου δώσει 5-6 αριθμούς.....όσους θέλει :p κυριλέ! :p αχμμμμ δεν ξέρω |:p σε νοιάζει giorika? :p βγάλε την ! και βάλε άλλο :p silencer :p

ρε γράφε ελληνικά.

κορυφαίος developer:

asio4all

www.asio4all.com

αποσπάσματα:

1 June 2005: Even though this has nothing to do with low latency audio, asio4all.com will mirror the

Source Code Of PxLinux

until the

Matter Of Legal Threats On Behalf Of The Company Behind The "PLEXTOR" Brand

has been resolved in favor of the author. If it can happen to him, it can happen to anyone.

Asio4all.com is a non-commercial site, hosted in Germany. So there. Sue me!

ASIO is a trademark of Steinberg Media Technologies GmbH. Everything else on this page, including the numbers 16, 48 and 100 is or may become a trademark of Microsoft, Corp., except for trademarks of their respective owners that are used for product identification purposes only. The rest, as well as the stuff mentioned above that has not yet become a trademark of Microsoft, Corp. is Copyright©2003-2004, Michael Tippach.

Q: What is this for?

A: If you don't know why you would need an ASIO driver then chances are that indeed you don't need one and came here by mere accident.

πέραν του ότι στο πρόγραμμα, όταν το εικονίδιο advanced έχει τη φάτσα του einstein και του simple τη φάτσα του bush junior :p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.