Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Παίζει κάνα σεμινάριο ρε σεις Σαλόνικα?

Τίποτα του στυλ: "Εσείς και οι Δόσεις", "Αγόρασε σήμερα, πλήρωσε του χρόνου", "Οι 'τα θέλω μετρητά' πωλητές και 1002 τρόποι να τους τουμπάρετε" ???

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 19:39]

Καλα που το είπες να κλείσω το κινητό μου!! :p :P :p:D

Εσυ να σηκωσεις την φουστα σου, οπως συνηθιζεις, να πλυθεις και να αφησεις τις εξυπναδες προς τον αγαπητο Γεωργιο!!

Αντε γιατι πολυ θαρρος πηρανε ορισμενοι με τα moderilikia προς τους ταπεινους newz postazz που αθορυβα αλλα ουσιαστικα "κρατανε" το site!

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 20:03]

Εσυ να σηκωσεις την φουστα σου, οπως συνηθιζεις, να πλυθεις και να αφησεις τις εξυπναδες προς τον αγαπητο Γεωργιο!!

Αντε γιατι πολυ θαρρος πηρανε ορισμενοι με τα moderilikia προς τους ταπεινους newz postazz που αθορυβα αλλα ουσιαστικα "κρατανε" το site!

εσενα θα σε ξεχρεωσω νωριτερα απο τους υπολοιπους που ειναι κακα παιδια:hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πρέπει να παίζει πολύ κάψιμο στον official για να πάρεις lvl. Δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω. Τι lvl είσαι;

ειμαι 62 hawkeye

Αρχική απάντηση από vdeseris

Καλα που το είπες να κλείσω το κινητό μου!! :p :P :p:D

Ασε τους αλους να λενε οτι θελουν, ελα στο θειο βαλαντη και θα σε περιποιηθει καταληλα ;-)

Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 02:41]

Ασε τους αλους να λενε οτι θελουν, ελα στο θειο βαλαντη και θα σε περιποιηθει καταληλα ;-)

Ωχ! Πάει και ο Θεοδόσεις, θα γίνει "άντρας" μέσα σε μια νύχτα...

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 17:13]

μια ερώτηση ακόμα....

Λογισμικό για V3 RAZR (motorola) που θα βρώ?

συνδέεται με mini USB αλλα όταν αγόρασα το κινητό πήρα συσκευή καλώδιο και φορτιστή....

το πρόγραμμα δρν το βρήσκω στο site....

’ρε πτν ΝΟΚΙΑ....

Το εχω εγω το σιντι Λευτερη! Οποτε θες πες μου να βρεθουμε και να σου δωσω μια κοπια!.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.