greekfragma Δεκέμβριος 20, 2005 #12221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 10:55] Φακ μι χαρντ γουιθ α μπρουμστικ!!! http://video.google.com/videoplay?docid=-4505462782975458603&q=football τελικα το βιντεακι δεν ειναι καλο μονο επειδη το παλικαρι κανει μερικα ευκολα κολπακια με το τοπι........βλεποντας λιγο καλυτερα χανεις το τοπι για χαρην αλλων πραγματων ε αντε μετα να δωσεις κανα ψιλο στο παιδι που κανει τα κολπα του. edit:καποια στιγμη πρεπει να πεταχτω μεχρι ενα φιλαρακι μου στο αμστερνταμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2005 #12222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Ρε παιδια αυριο το πρωι πρεπει να στειλω ενα γραμμα,ριχνοντας το σε ταχυδρομικο κουτι.Θα πρεπει να βαλω γραμματοσημο,για να το ριξω στο κουτι? Ε ρε που καταντήσαμε... Να στέλνουμε τόσα e-mail καθημερινά και να μην ξέρουμε να στείλουμε ένα κανονικό γράμμα... :hehe: ΥΓ: Μια απο τα ίδια κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2005 #12223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Τα rma-ed Crucial Rock 270 με 2.6, 290(όχι σταθερά αλλά δεν ψάχτηκα) με 2.75 Ας μην τα φτύσουν όπως τα άλλα, plz plz plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 20, 2005 #12224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Τα rma-ed Crucial Rock 270 με 2.6, 290(όχι σταθερά αλλά δεν ψάχτηκα) με 2.75 Ας μην τα φτύσουν όπως τα άλλα, plz plz plz Ναι ναι να μην τα φτυσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 20, 2005 #12225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:06] Τα rma-ed Crucial Rock 270 με 2.6, 290(όχι σταθερά αλλά δεν ψάχτηκα) με 2.75 Ας μην τα φτύσουν όπως τα άλλα, plz plz plz Παρολο που εχασα την μοναδικοτητα μου, (μια που ο πασα ενας δεκαροφονιας, ταληρογλυφτης, κλαψονουνης*, παιρνει τα ιδια τρομερα στικακια με μενα) βλεπω τα πραγματα απο την θετικη πλευρα τους, μιας που θα κανει αλλος το ψαξιμο για μενα, και οταν θα ξεβαρεθω να κουνησω απο τα 270 θα στειλω απλα ενα πμ και θα μου ερθουν με κουριερ τα settings *οταν ειναι απλος χρηστης και οχι αντμιν, σε φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2005 #12226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αλητήριε, βρες μου μία λύση εδώ αλλιώς θα τις αφήσω και γω στα 270 Βασικά 2700(10x270) είναι το max stable του cpu μου με αέρα, λόγω θερμοκρασίας περισσότερο. Για 9x300 δεν το βλέπω, είπαμε, καλές-χρυσές οι μνήμες αλλά 300 stable δεν θα παίξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 20, 2005 #12227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Αλητήριε, βρες μου μία λύση εδώ αλλιώς θα τις αφήσω και γω στα 270 Βασικά 2700(10x270) είναι το max stable του cpu μου με αέρα, λόγω θερμοκρασίας περισσότερο. Για 9x300 δεν το βλέπω, είπαμε, καλές-χρυσές οι μνήμες αλλά 300 stable δεν θα παίξουν. Δηλαδη εχουν καταλλληξει οτι τα βολτ και η θερμοκρασια σκωτωνουν τις μνημες ?Γιατι απο τα λιγα που διαβασα απλα δεν εχουν βγαλει ακρη.Τωρα θα μου πεις ο φοβος φιλα τα ε'ρμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2005 #12228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Όχι, δεν έχουν καταλήξει και ούτε θα καταλήξουν. Ο επεξεργαστής μου ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από τα 2700, οπότε θα πρέπει να βρω έναν συνδυασμό που να μην ξεπερνάει τους 2700, να μην φάνε οι μνήμες πάνω από 2.8 και να τις τεστάρω με ένα πληκτρολόγιο που είναι ασύμβατο με memtest Βέβαια, ο κάγκουρας πωλητής δεν ενημέρωσε ότι παίζει ασυμβατότητα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 20, 2005 #12229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:16] Όχι, δεν έχουν καταλήξει και ούτε θα καταλήξουν. Ο επεξεργαστής μου ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από τα 2700, οπότε θα πρέπει να βρω έναν συνδυασμό που να μην ξεπερνάει τους 2700, να μην φάνε οι μνήμες πάνω από 2.8 και να τις τεστάρω με ένα πληκτρολόγιο που είναι ασύμβατο με memtest Εσυ δεν εισαι overcloker αγορι μου! Εσυ εισαι ακροβατης-ζογκλερ!! Πως το παιζεις το βολαν!!!!! :worship: Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:16] Βέβαια, ο κάγκουρας πωλητής δεν ενημέρωσε ότι παίζει ασυμβατότητα, Μην αγχωνεσαι φιλε μου! Θα τον διωξουμε eventually. Ο καιροC γαρ ΕγγυC... @Παρη, δες τι κανουνε με χαμηλα βολτ και ασε τα... bench@300 σε πρωτη φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 20, 2005 #12230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Εσυ δεν εισαι overcloker αγορι μου! Εσυ εισαι ακροβατης-ζογκλερ!! Πως το παιζεις το βολαν!!!!! :worship: Μην αγχωνεσαι φιλε μου! Θα τον διωξουμε eventually. Ο καιροC γαρ ΕγγυC... @Παρη, δες τι κανουνε με χαμηλα βολτ και ασε τα... bench@300 σε πρωτη φαση. Πρωτα απο ολα λιγα για τον Λιακοπουλο μην αρπαχτουμε ετσι? Πια χαμηλα βολτ και ποια "παγκακια" μου λες τωρα?Με εχεις δει να σηκωνω πολλα τετοια απο τα τελευταια , τελευταια?Javac , c++ compile , ibmdb και αγιασε ο θεος πλακα κανεις , 10*280 να παιξουν και δεν θελω τιποτα αλλο. P.S. Ασχετο αλλα μου φαινεται οτι τα 2*512 με τα 2*1γβ εχουν χειροτερεσ επιδοσεις στο μεμετεστ η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2005 #12231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πουλιάδης από τις 20 Δεκεμβρίου, μετά τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις που προκύπτουν από την ανακοίνωση της εταιρείας.Συγκεκριμένα, η εταιρία ενημέρωσε ότι κοινοποιήθηκε:* Καταγγελία συμβάσης πιστώσης χρεωστικού υπολοίπου 8,8 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα.* Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Krystalltech Lynx Europe GmbH, με την οποία απαγορεύεται κάθε νομική και πραγματική μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας μέχρι την συζήτηση της αιτήσης στις 11 Ιανουαρίου 2006.* Αναγκαστική κατάσχεση της Eurobank, δυνάμει διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών των απαιτήσεων της εταιρείας ύψους 3,1 εκατ. ευρώ κατά των εταιεριών Ράδιο Κορασίδης και Elephant.Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται σε καθεστώς επιτήρησης από τις 7 Οκτωβρίου.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=672270&lngDtrID=251 :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 20, 2005 #12232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μην αγχωνεσαι φιλε μου! Θα τον διωξουμε eventually. Ο καιροC γαρ ΕγγυC... ελπίζω να του χετε ρίξει μάτι, αξίζει: http://en.wikipedia.org/wiki/Liakopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2005 #12233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Μπορείτε να συνδεθείτε στο msn; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 20, 2005 #12234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 ναι Μακη κανονικα p.s ΘΕΛΩ GIBSONNNNNNNNNNNNNNNN (spc , το δωρακι που λεγαμε?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2005 #12235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Mου εκανε κατι κουλα για ενα 10λεπτο, αλλα τωρα ειμαι ΟΚ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 20, 2005 #12236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Eπιστροφη σε μια οχι και τοσο παλια εποχη....οπου τα παντα στο ελλαδισταν εχουν μεινει ιδια......ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ....εκτος απο το μαμημενο το ευρω που βοηθησε το καφε να ξεπερασει το χιλιαρικο .....οφ τοπικ ποστ #1 ....μην ξεχαστειτε και διαβαζετε συνεχεια ....ειναι απο εποχης 2003..καλα χριστουγεννα και φετος και το χρονου χειροτερα....Αρχική απάντηση από jax7480 Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.Μου την δινει απιστευτα το οτι πρεπει να ψαχνω μιση ωρα ακομα και στο πιο απομακρυσμενο δρομο της Θεσσαλονικης για να βρω να παρκαρω.Μου την σπαει που μου τα περνουν οι ασφαλειες, τα τελη κυκλοφοριας, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, μου την δινει που φετος πρωτοχροννιατικα θα δουλευω, για να βγαλω τα λεφτα για τους προηγουμενους.Μου την δινει που με τον 13ο μισθο μου θα πρεπει να παρω δωρα σε ολους.Μου την δινει που καθε Π@Π@Ρ@Σ οδηγει στην αριστερη, που δεν μπορω να τρεχω με 200 σε ολους τους δρομους, που δεν εχουμε δρομους, που καθομαι και ακουω τον καθε καραγκιοζη οτι τιμες ειναι στασιμες και ανα ημερα βλεπω αυξηση 50% στα προϊοντα. Μου την δινει που αλλοι γεννηθηκαν πλουσιοι και αλλοι φτωχοι, μου την δινει που δεν μπορω να παρω το αμαξι που γουσταρω, να παρω το PC που γουσταρω. Μου την δινει που ολοι κοιτανε πως να σου τα φανε ενω ξερουν οτι δεν εχεις, μου την δινει κανενας δεν δινει δεκαρα για κανεναν, μου την δινει "οταν λεω καλημερα" να με κοιτανε σαν χανο λες και τους εβρισα την μανα.Μου την δινει που ολα γινονται για τα λεφτα, πολεμοι, λοιμοι και καταποντησμοι.Που την δινει που ο καιρος μια ειναι ετσι μια αλλιως, που καθε φορα που πλενω το αμαξι βρεχει.Μου την δινει που δεν εχω PC , που δεν εχω λεφτα να παω για εναν καφε, που και ο καφες ακομα εφτασε αισιως το 1 χιλιαρικο. Που δεν μπορω να παιξω το μαμημενο NFS-U ουτε στο καινουριο φορητο που πληρωσα ενα καρο λεφτα, μου την δινει που ο ΟΤΕ ζηταει 150 το διμηνο για το aDSL και το πληρωνουμε σαν καινουρια τεχνολογια. Μου την δινει που οταν παω για service το αυτοκινητο στην αντιπροσωπια πρεπει να μου "παρουν" πισω την εκπτωση που μου εκαναν οταν αγορασα το αυτοκινητο. Μου την δινει που οταν σκιζεσαι για τους αλλους βρισκεις παντα τον μπελα σου. Μου την δινει η κινηση στους δρομους. Οι πεζοι που περπατανε στην μεση του δρομου και τα κωλομηχανακια που περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα σπαζοντας τους καθρεφτες.Μου την δινει που για αλλη μια φορα η Nvidia εβγαλε νεα VGA που ειναι 10% γρηγοροτερη απο την προηγουμενη αλλα μονο με αυτην μπορεις και παιζεις Doom3 και εχει και 999,99 τιμη προσφορας απο το Πλαισιο. Τελικα ειναι πολλα αυτα που μου την δινουν και αμα συνεχισω μαλλον θα γεμισει ο σερβερ.Ρε Αει #$#$%$^%%%^ ΓΙΔΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2005 #12237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Mου εκανε κατι κουλα για ενα 10λεπτο, αλλα τωρα ειμαι ΟΚ ! Εμένα τα κάνει ακόμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2005 #12238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Εμένα μου έκανε κουλά, σε μια φάση μπήκα αλλά κάποια στιγμή είδα και είχε βγει. Τώρα εδώ και αρκετή ώρα πάλι δεν μπορώ να μπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Δεκέμβριος 20, 2005 #12239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εμένα μου έκανε κουλά, σε μια φάση μπήκα αλλά κάποια στιγμή είδα και είχε βγει. Τώρα εδώ και αρκετή ώρα πάλι δεν μπορώ να μπω... Ούτε εμένα μπαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 20, 2005 #12240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 και βεβαια, μην ξεχναμε, πως φταιει η συνδεση μας (ασχετα αν ολα τα αλλα που κανουν χρηση της ιδιας συνδεσης παιζουν μια χαρα) αλλα οχι το msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.