Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ακριβώς αυτό... Καλά τόσο ηλίθιοι είναι; :p

Εκεί που χάζευα τον κατάλογο, κάτι δεν μου έκατσε καλά... Λέω "πότε ήρθαν τα BTX και μάλιστα στο Πλαίσιο;" Μετά το ξανακοιτάω λέω "Αφού ρε είναι ATX αυτό! Υπάρχει mobo ATX που να έχει δεξιά τις θύρες;" :hehe:

edit: Τώρα που βλέπω και κάτι άλλες φωτογραφίες... Πόσο θα ήθελα να έχω ένα εργαστήριο σαν αυτό! Με κρεμαστές οθόνες και πληκτρολόγια για δοκιμή, ατέλειωτους πάγκους εργασίας κτλ...

ΥΓ: Έχουν και ηλεκτρικά κατσαβίδια! Σιγά μην κάθονταν να τα βιδώσουν με το χέρι!!! :hehe:

Αρχική απάντηση από kender

Φαίνεται σαν καθρέφτης η φώτο όμως τα γράμματα κάτω και δεξιά είναι κανονικά...

Δεν ξέρω για ποια γράμματα λες αλλά όντως τα γράμματα στο τροφοδοτικό είναι κανονικά!!! :blink: Ε ρε παρατηρητικότητα...

Αρχική απάντηση από SLN

Φακ μι χαρντ γουιθ α μπρουμστικ!!!

http://video.google.com/videoplay?docid=-4505462782975458603&q=football

Σιγα και εγω τα κανω αυτα αλλα σε μενα δεν μαζευετε κοσμος:blink::confused: :confused:

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:36]

Δε πα να κανεις καμια δουλεια τεμπελοσκυλο? :p

Ωχ το ξεχασα τελειως ρε γμτ!!

Πω ρε... αλλου γι αλλου ειμαι !!!Και σημερα προβλέπεται τρελλο ωραριο μεχρι βραδυ.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 20:25]

Σατανικα λογια βρεθηκαν σε τραγουδι "Jingle Bells" Ακουστε εδω

Επεσα κάτω απο την καρέκλα ρε , τραβώντας το mouse ρίχνοντας κάτω την οθόνη [dell ultra sharp] και το stacker [πολλά νερά μέσα] , , ,

:TD: :TD:

Πάλι καλά που ειμαι με isdn και την πρώτη φορά δεν ειδα την εικόνα [δεν πρόλαβε να την φορτώσει] προιδεάστηκα με την κραυγή μόνο .

Ηθικό δίδαγμα , , isdn = ταχύτητα χωρίς φόβο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.