Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:25]

Το δικό του πρόβλημα, είναι το οιδιπόδειο.

Πλακα πλακα, αν ακουσεις και τα αλλα τραγουδια, συνεχεια για τη μανουλα του μιλαει.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μόλις έφτιαξα ένα πολύπριζο για το UPS. Πάω να το δοκιμάσω... Αν δείτε και δεν ξαναμπω σήμερα, κάντε τον κόπο να στείλετε μια ομάδα διάσωσης... :p:P:P

OK! Ζω! :p:P:P (φτου γμτ λέει... :p :devil: )

To πολύπριζο έπαιξε μια χαρά και πλέον το UPS υποστηρίζει τα εξής:

1. PC

2. Οθόνη

3. Τηλεφωνικό κέντρο (ο βασικότερος λόγος που έφτιαξα το πολύπριζο επειδή δεν είχαμε τηλέφωνο όποτε κοβόταν το ρεύμα)

4. NetMod (επίσης)

5. Switch

6. Fax

Είναι λίιιιγο πολλά, το ξέρω... Αλλά εγώ θέλω βασικά να δουλεύουν το κέντρο και το netmod για να έχω τηλέφωνο. Το PC σπάνια λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής... Ελπίζω να τα αντέξει... :(

edit: Όπα! ’ρχισα να quoteάρω τον εαυτό μου... Θα γίνω καλά γιατρέ;;;; :hehe:

ναι, έχουμε. Χτίσαμε σπίτι πέρυσι και είπαμε να βάλουμε κατευθείαν κέντρο για ενδοεπικοινωνία κτλ (είναι λίγο μεγάλο το σπίτι) οπότε... Πάντως βολεύει αφάνταστα.

Ρε παιδιά κάποτε κάποιος στο forum ειχε δημοσιέσει το "Δύσκολη μέρα ενος administrator" με το οποία βέβαια είχα ψοφήσει στο γέλιο, επειδή λοιπόν με τα search δεν το βρήκα, μπορεί κάποιος να μου πει πού είναι?!?!?!?!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:19]

edit: Όπα! ’ρχισα να quoteάρω τον εαυτό μου... Θα γίνω καλά γιατρέ;;;; :hehe:

Μπα δεν είναι κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό απλά να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα γίνεις ο φόβος του spc :p ήδη τον περνάς στο πείτε ότι θέλετε:tomato:

Αρχική απάντηση από .38-.45

το νυφικο...

το κομμάτι που παίζει από πίσω είναι τόσο ωραίο που δεν μπόρεσα να ακούσω τις μ@λακίες που έλεγε.

μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται?

το χω ξανακούσει αλλά δεν θυμάμαι όνομα..

Αρχική απάντηση από sotiris

το κομμάτι που παίζει από πίσω είναι τόσο ωραίο που δεν μπόρεσα να ακούσω τις μ@λακίες που έλεγε.

Είναι το theme από την κλασσική ταινία "The Love Story". Των The O'Neill Brothers από τον δίσκο: Through the Years.

:flower:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:56]

εγω παλι το ξερω σαν Chi Mai απο Ennio Morricone

απο την ταινια Le professionnel

αλλα μπορει απλα να ειναι αλλη εκτελεση...

οπως και να'χει... τσιμπα το

Dell Battery Recall

"The recall affects certain Dell notebooks sold between Oct. 5, 2004, and Oct. 13, 2005. Customers who purchased the following models are advised to visit the Dell battery program Web site to check whether they need a new battery: Latitude models D410, D505, D510, D600, D610, D800, D810; Inspiron models 510M, 600M, 6000, 8600, 9200, 9300, the XPS Generation 2 notebook; and Precision M20 and M70 mobile workstations. The batteries were also sold on their own and provided as part of service replacements, Dell said."

περισσοτερα εδω -->https://www.dellbatteryprogram.com/Default.aspx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.