Sbeetle Δεκέμβριος 15, 2005 #12121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Γιατί ποτέ, μα ΠΟΤΕ, τα μαστόρια δεν μπορούν να κάνουν μια δουλειά απλά τέλεια και πρέπει να μου σπάνε τα νεύρα; :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 15, 2005 #12122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ , ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 15, 2005 #12123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 2 πράγματα μπορώ να φανταστω: 1. Ερωτική απογοήτευση (κουράγιο man) 2. Δε βρίσκεις Gibson Les Paul στο Ελλαδιστάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 15, 2005 #12124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 αλλη ερωτηξη .....γιατι μαμα...???Aυτο με αυτο αν και μοιζουν ιδια(με εξαιρεση το χρωμα) εχουν το ιδιο ονομα και την ιδια τιμη ....ΔΕΝ εχουν τα ιδια χρονια εγγυηση..(και δεν αναφερουν τα ιδια χαρακτηριστικα)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 15, 2005 #12125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Βαριέμαι αφόοοορρρηηηητττταααααα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 15, 2005 #12126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 οχι Μακη , κανενα απο τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 15, 2005 #12127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Σήμερα το hotmail μου έδωσε 250ΜB.......................να το θεωρήσω τυχαίο ή απλά με επιβραβεύει η Microsoft για την προσφορά μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 16, 2005 #12128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 ξυπναω το πρωι ολο φρεσκαδα , ανοιγω να ακουσω κανα μπ3 οσο πινω το καφεδακι μου και μετα απο 5 λεπτα ακου ενα μπιμπ μπιμπ πσσσ μπλε οθονη ρεσταρτ , WTF? , παει να μπει στα παραθυρα αρχιζει λεει να εξεταζει το δισκο κατι λεει για bad cluster...μπαινει στα παραθυρα παω να δω το δισκο μου βγαζει RAW SYSTEM στα properties..., δε βλεπει τπτ μεσα.να υποθεσω πως μας αφησε χρονους ο δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 16, 2005 #12129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ξυπναω το πρωι ολο φρεσκαδα , ανοιγω να ακουσω κανα μπ3 οσο πινω το καφεδακι μου και μετα απο 5 λεπτα ακου ενα μπιμπ μπιμπ πσσσ μπλε οθονη ρεσταρτ , WTF? , παει να μπει στα παραθυρα αρχιζει λεει να εξεταζει το δισκο κατι λεει για bad cluster...μπαινει στα παραθυρα παω να δω το δισκο μου βγαζει RAW SYSTEM στα properties..., δε βλεπει τπτ μεσα.να υποθεσω πως μας αφησε χρονους ο δισκος? ασε τα ψοφια, ολοι ξερουμε οτι ειχες ανοιξει το θερμοσιφωνο για να κανεις μπανακι, πηγαινες γυρευοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2005 #12130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 χαχαχαχα...πολυ καλo !!! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 16, 2005 #12131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 για του λογου το αληθες οριστε και οι αποδειξεις. το κυκλωμενο σε κοκκινο ειναι ο θερμοσιφωνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 16, 2005 #12132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέτε, από όσο ξέρω ο ea6gka κάνει μπάνιο στο γραφείο, που έχουν intel.Κάτι άλλο πήγε στραβά ea6gka, ή ξεκίνησε να παίζει Ζήνα ή τα έφτυσε ο δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 16, 2005 #12133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 ε καλά, με απλό διακόπτη που έβαλες στην dfi περιμένεις να αντέξει ο δίσκος?και τους διπλούς τι τους έχεις, για μόστρα?αν θες να πάρεις backup, κάνε αυτό:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18565 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 16, 2005 #12134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 η λασπη που εκτοξευσατε εναντιον μου και της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης στο σπιτι μου ειναι απιστευτη. Σας πληροφορω λοιπον οτι εχω τριφασικο ρευμα:devil: και μπανιο τελευταια φορα εκανα το Νοεμβριο οποτε δεν υφισταται το φαινομενο DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2005 #12135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Εγώ αναγκάστηκα να ξηλώσω τον θερμοσίφωνα για να βάλω dfi και στον server με το 937 cpu μου... Αλλά κάτι άκουσα ότι με ένα bios update λύνετε το conflict Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 16, 2005 #12136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Μαμα........ Εγώ γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι κάνουν πλάκα με τις DFI και τους θερμοσίφωνες;;;;;;;; :baby: :baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 16, 2005 #12137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 γιατι παιδι μου.....εισαι νινι ακομα :hug: :hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 16, 2005 #12138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Μάκη για να καταλάβεις το φαινόμενο DFI πρέπει να το νιώσεις οτιδήποτε άλλο δεν είναι αρκετό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 16, 2005 #12139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 16, 2005 #12140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μαμα........ Εγώ γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι κάνουν πλάκα με τις DFI και τους θερμοσίφωνες;;;;;;;; :baby: :baby: :baby: Μακη στο sig σου εχεις το εξης "Ο παράδεισος δεν κερδίζεται μετα θάνατον... Κοιτάξτε δίπλα σας, υπάρχουν άνθρωποι. Αγαπήστε τους και αμέσως θα δείτε μπροστά σας τις πύλες του παραδείσου!" αν εχεις DFI θα δεις οτι ενα τυπικο πρωινο ξυπνας τους καλημεριζεις(τους ανθρωπους που αγαπας) , πας να ανοιξεις το PC να βαλεις ενα χαλαρο mp3 να ξυπνησετε και οι δυο αγαπημενα και ευτιχισμενα και εκει μου σε περιμενει ο ανθρωπος σου να γυρισεις με χαμογελο ενω ακουγετε μουσικουλα απο πισω σε βλεπει να ανοιγεις πινακες να ανεβοκατεβαζεις διακοπτες και αγιους ταυτοχρονα. (κοινως σατυριζουμε τα απροβλεπτα προβληματα και conflict που εχει παρουσιασει αραια και που ορισμενα DFI σε διαφορους χρηστες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.