Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αλλη ερωτηξη .....

γιατι μαμα...???

Aυτο με αυτο αν και μοιζουν ιδια(με εξαιρεση το χρωμα) εχουν το ιδιο ονομα και την ιδια τιμη ....ΔΕΝ εχουν τα ιδια χρονια εγγυηση..(και δεν αναφερουν τα ιδια χαρακτηριστικα)?????

ξυπναω το πρωι ολο φρεσκαδα , ανοιγω να ακουσω κανα μπ3 οσο πινω το καφεδακι μου και μετα απο 5 λεπτα ακου ενα μπιμπ μπιμπ πσσσ μπλε οθονη ρεσταρτ , WTF? , παει να μπει στα παραθυρα αρχιζει λεει να εξεταζει το δισκο κατι λεει για bad cluster...μπαινει στα παραθυρα παω να δω το δισκο μου βγαζει RAW SYSTEM στα properties..., δε βλεπει τπτ μεσα.να υποθεσω πως μας αφησε χρονους ο δισκος?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ξυπναω το πρωι ολο φρεσκαδα , ανοιγω να ακουσω κανα μπ3 οσο πινω το καφεδακι μου και μετα απο 5 λεπτα ακου ενα μπιμπ μπιμπ πσσσ μπλε οθονη ρεσταρτ , WTF? , παει να μπει στα παραθυρα αρχιζει λεει να εξεταζει το δισκο κατι λεει για bad cluster...μπαινει στα παραθυρα παω να δω το δισκο μου βγαζει RAW SYSTEM στα properties..., δε βλεπει τπτ μεσα.να υποθεσω πως μας αφησε χρονους ο δισκος?

ασε τα ψοφια, ολοι ξερουμε οτι ειχες ανοιξει το θερμοσιφωνο για να κανεις μπανακι, πηγαινες γυρευοντας :p

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέτε, από όσο ξέρω ο ea6gka κάνει μπάνιο στο γραφείο, που έχουν intel.

Κάτι άλλο πήγε στραβά ea6gka, ή ξεκίνησε να παίζει Ζήνα ή τα έφτυσε ο δίσκος.

ε καλά, με απλό διακόπτη που έβαλες στην dfi περιμένεις να αντέξει ο δίσκος?

και τους διπλούς τι τους έχεις, για μόστρα?

αν θες να πάρεις backup, κάνε αυτό:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18565

η λασπη που εκτοξευσατε εναντιον μου και της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης στο σπιτι μου ειναι απιστευτη. Σας πληροφορω λοιπον οτι εχω τριφασικο ρευμα:devil: και μπανιο τελευταια φορα εκανα το Νοεμβριο:kiss: οποτε δεν υφισταται το φαινομενο DFI.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μαμα........ Εγώ γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όλοι κάνουν πλάκα με τις DFI και τους θερμοσίφωνες;;;;;;;; :baby: :baby: :baby:

Μακη στο sig σου εχεις το εξης

"Ο παράδεισος δεν κερδίζεται μετα θάνατον... Κοιτάξτε δίπλα σας, υπάρχουν άνθρωποι. Αγαπήστε τους και αμέσως θα δείτε μπροστά σας τις πύλες του παραδείσου!"

αν εχεις DFI θα δεις οτι ενα τυπικο πρωινο ξυπνας τους καλημεριζεις(τους ανθρωπους που αγαπας) , πας να ανοιξεις το PC να βαλεις ενα χαλαρο mp3 να ξυπνησετε και οι δυο αγαπημενα και ευτιχισμενα και εκει μου σε περιμενει ο ανθρωπος σου να γυρισεις με χαμογελο ενω ακουγετε μουσικουλα απο πισω σε βλεπει να ανοιγεις πινακες να ανεβοκατεβαζεις διακοπτες και αγιους ταυτοχρονα.

(κοινως σατυριζουμε τα απροβλεπτα προβληματα και conflict που εχει παρουσιασει αραια και που ορισμενα DFI σε διαφορους χρηστες :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.