Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 09:03]

32 το κούριερ για να στείλει τις μνήμες αγγλία.... έλεος, σχεδόν όσο ενα 512άρη :mad:

Τι καραγκιοζης θεε μου!!

παλι καλα που υπαρχουν και οι πλουσιοι και κυκλοφορει το χρημα!!

6.5 ευρω με ελληνικα ταχυδρομεια (ROLEXXXX) ασφαλισμενο για 300 ευρω (!!!). εφυγε Παρασκευη, Τεταρτη ειχα πισω τις μνημες...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:15]

Δεν είπα ότι τις έστειλα με κούγιεγ μικγέ μου αγάπη. Τόσα ζήτησαν :p

Ειπα κι εγω....:p:T:

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 13:55]

Ρε Ροοτ παίζει τόσο τρελό θέμα με τις Ballistix?Out of the blue ψωφάνε?

Tουλαχιστον αυτος τις χαρηκε και λιγο πριν του ψοφησουνε. Εμενα ηρθαν ψοφιες... ειτε 1Τ , ειτε 2Τ

Το ενα τουλαχιστον στικ απο τα 2.

παντως ειναι εξαιρετικα ανησυχητικο που η crucial ΔΕΝ εγγυαται 1Τ στα ballistix.

Αμα μου ψοφησουνε με 2.6 Volt δεν ξερω τι να πω παντως...

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 14:03]

Τρελλό ξενέρωμα να σου βγαίνει σκάρτο φρέσκο hardware.Σόλωνα από που τις τσίμπησες?

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Ballistix_Kits.html

To χειροτερο RMA department που εχω αντιμετωπισει...Σχεδον ανεκδοτο η ιστορια. Ευτυχως η crucial ειναι απολυτα ξηγημενη!

Τι να πω παιδιά, οι δικές μου πάνω από 2.8(stock τάση) δεν έφαγαν, δεν χρειαζόταν για τα 275-280 που τις έτρεχα.

Μετά άρχισαν να έχουν τελείως κουλή συμπεριφορά, μέσα στα windows δεν χτύπησαν ποτέ, χτύπαγαν στο boot πριν την welcome screen. Διπλά superpi, s&m την μία έβγαζαν αέρα την άλλη θα πέταγε λάθη στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Σε ένα memtest που δοκίμασα, πρώτο pass 1500 λάθη και για τις επόμενες 3 ώρες ούτε ένα.

Έψαξα λίγο και πέτυχα τα links, δοκίμασα τα sticks ένα-ένα και το ένα τα είχε φτύσει, ούτε στα 200 ανεξαρτήτου τάσης.

θέλω να κατέβψ κάτω και να σπάσω τα μούτρα του μαλάκα που μαρσάρει παπί με πυροσωλήνα κάτω απο το μπαλκόνι μου!!!!

Αρχική απάντηση από DarkSaga

θέλω να κατέβψ κάτω και να σπάσω τα μούτρα του μαλάκα που μαρσάρει παπί με πυροσωλήνα κάτω απο το μπαλκόνι μου!!!!

Κυνήγα τον με το mapp gas!!!1111oneoneoneone :p

εγω θελω να σπαω τα μουτρα αυτου του μαλακα που καθε πρωι , βαζει τερμα μουσικη

Αρχική απάντηση από xylokastro

εγω θελω να σπαω τα μουτρα αυτου του μαλακα που καθε πρωι , βαζει τερμα μουσικη

τι μουσική;

xp-120 μακράν από τις πιο δύστροπες ψύκτρες μετά από πόση ώρα που προσπαθούσα να την κουμπώσω τελικά τα κατάφερα αλλά και πάλι δε πατάει καλά και ο οπτερ είναι μονίμως στους 40-43(από speedfan....) :(

Kαι το phase να έρθει έτσι που το βλέπω πιο εύκολα θα το βάλω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.