Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ison

9:35 και με ενα ποτηρι ουισκι στο χερι ....μερικα λαθη ειναι ανεπανορθωτα...δυστηχως...το μονο ταλεντο που εχω ειναι να κανω συνεχως λαθος επιλογες....γαμω..

wanna share?

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 10:42]

wanna share?

τις εμπειριες του ή το... whiskey του??

Σε εχω για αρκετα γυφτο για να θες να του πιεις το 12αρι του!! Εδω κανεις δωρο διαφημιστικους αναπτηρες....

Αρχική απάντηση από greekfragma

dfi:whistling

Μπα, και σε asus τα ίδια.

aSLaNi, ψόφησε το 1 στικάκι, ψυχοραγούσε δλδ αργά αλλά σταθερά. Πολύς κόσμος σε XS και [H] έχουν τα ίδια συμπτώματα, για 1-2 μήνες παίζουν οκ και σιγά σιγά την ακούνε. Από τάση δεν είναι, 2.8 έτρωγαν.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε νουμπηδες , αφου σας το εχω ξαναπει , ELCO θερμοσιφωνα ΔΕΝ ειναι συμβατος με DFI . πατε γυρευοντας μου φαινεται

Μα τον είχα κλειστό ρε συ, τι $κα+α....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:18]

Οι redline πάνε όσο πάνε ~270 περίπου περνάνε τα bench κλπ κλπ, πας να τρέξεις 3d και τον drink it.... πέφτεις στα 255 για παίξεις.

δοκιμασε τις redline στα 270 με το systool.τις γεμιζει περισσοτερο απο τα μπεντσια:...:

Αρχική απάντηση από SLN

τις εμπειριες του ή το... whiskey του??

Σε εχω για αρκετα γυφτο για να θες να του πιεις το 12αρι του!! Εδω κανεις δωρο διαφημιστικους αναπτηρες....

γμτ με καταλαβε, επρεπε να τους εχω περασει και με 1500αρι γυαλοχαρτο

και αφου το καταλαβες θα σου φερω δωρο και την διαφημιστικη του θηκη αλλα στα γενεθλια σου :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε νουμπηδες , αφου σας το εχω ξαναπει , ELCO θερμοσιφωνα ΔΕΝ ειναι συμβατος με DFI . πατε γυρευοντας μου φαινεται

Αρχική απάντηση από RootX

Μα τον είχα κλειστό ρε συ, τι $κα+α....

Από την μία λοιπόν ζέχνεις από την άλλη γκρινιάζεις ότι βρίσκω δικαιολογίες του στυλ ''Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο''.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:08]

Από την μία λοιπόν ζέχνεις από την άλλη γκρινιάζεις ότι βρίσκω δικαιολογίες του στυλ ''Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο''.

μπλιαχχχχχχχχχ:sick:

καποιος να τους μαζεψει παρακαλω:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.