kender Δεκέμβριος 3, 2005 #11861 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Στο οτι βγήκα κολλάει ρα.... Και έκανα και update με λάθος utility.... ευτυχώς η δφι ήτανε καλή σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 4, 2005 #11862 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro πεδες , σε αυτο εδω το λινκ http://www.gibsoncustom.com/flash/products/designer/SGStandard/SGStandard.html ειναι ενα αρχειο το οποιο παιζεται μεσω flash...υπαρχει κανενας τροπος ετσι ωτσε να κανω αυτο εκτελεσιμο?δλδ να μην χρειαζεται να μπαινω στο σιτε για να το ακουω? Ωραίο κιθαρόνι!!! (και μην το λες για τις strato... ’κου stratocaster από καλό κιθαρίστα που ξέρει να τη δουλεύει και μετά πες μου οτι δεν σ'αρέσει ο ήχος τους... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 4, 2005 #11863 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Εγω παντως )καλως εχοντων των πραγματων) τελειωνωντας το λυκειο θα παρω μια τετοια :inlove: http://www.gibson.com/Products/GibsonElectric/Gibson%20Electric%20Guitars/LesPaul/Standards/Standard%20Premium%20Plus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 4, 2005 #11864 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Καλές ρε γμτ οι Gibson αλλά ακριβές... Εγώ τώρα βασικά ψάχνω για 12χορδη ηλεκτρακουστική γύρω στα 1000 (δεν ξέρω ακόμα πόσο θα είναι το τελικό budget). Μπήκα τώρα και στη Gibson να δω τι έχει (είχα ξεχάσει οτι βγάζει και ακουστικές... ) και βρήκα μια πολύ ωραία Jumbo 12χορδη. Ψάχνω μετά στο google για τιμή... 3200 τιμή καταλόγου... Και είναι και απλή ακουστική κιόλας... Εσείς τι θα πέρνατε από 12χορδη ηλεκτρακουστική; Εγώ γλυκοκοιτάω τις Takamine και μάλλον θα καταλήξω σε αυτή http://www.takamine.com/?fa=detail&mid=742&sid=69 η οποία νομίζω απο τη μάνα της κάνει γύρω στα 1100, είναι Jumbo, έχει καλά ηλεκτρικά πιστεύω και μπορεί να καταφέρω καμιά καλύτερη τιμή αφού αυτός απο τον οποίο θα την πάρω είναι ψιλογνωστός μου... Τι λέτε; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη; Τώρα θα δω και η Guild τι προτάσεις έχει... ΥΓ: Το σχήμα δεν με ενδιαφέρει και τόσο απο τη στιγμή που δεν έχω πολλές επιλογές... Έτσι κι αλλιώς η άλλη μου ακουστική είναι dreadnaught οπότε δεν θα με χάλαγε να σπάσω τη μονοτονία... ΥΓ2: Μην μου πείτε καμιά fender γιατί μετά θα έχω 3 και δε λέει.... ΥΓ3: Μήπως να μεταφέρονταν τα τελευταία posts στο thread "Δείξτε τις κιθάρες σας"; edit: Και η Guild τελικά μια απ'τα ίδια με τη Gibson... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 4, 2005 #11865 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 "Και η αγωνία κατέκλεισε τον Μάκη καθώς έστεκε πάνω απο την οθόνη παρακαλώντας το θεό να τελειώσει το pass στο memtest χωρίς να βγάλει errors... Μια σταγόνα ιδρώτας έτρεξε από το πρόσωπό του τη στιγμή που το τελείωνε το τελευταίο test... Ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν καλά..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 4, 2005 #11866 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΦΕΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙ ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ?ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΩΕ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ? :wassat: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 4, 2005 #11867 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Πάντως βλέπω πως το πάπλωμα έπεσε βαρύ για μερικούς σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 4, 2005 #11868 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Πάντως βλέπω πως το πάπλωμα έπεσε βαρύ για μερικούς σήμερα... Και ασήκωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 5, 2005 #11869 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 πέσανε στα χέρια μου κάτι άτυχα τσιπάκια κολλημενα σε ομάδες με μικρά πρασινα pcb με κωδικο MTEA2554NQ1o κωδικός πρέπει να είναι το MTEA ή MTEA2 αυτο έχουν κοινό όλαgooglara αλλα τίποτα σχετικό με μνήμεςέχει κανείς καμμια ιδέα? τι μπορεί να είναι και τι να κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 5, 2005 #11870 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 μπααααααα , 1η φορα βλεπω τετοιο ονομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 5, 2005 #11871 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 5, 2005 #11872 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 αν βγάλω με το κινητό μου θα μαντευετε.....οπότε Νο φωτο Kingston Kvr400 cas 3 2x1GBπήγαν memtest error free ~227230 χτύπησαν λάθη με 2,6Volt δεν ξέρω αν ακούνε η τι κανουνψάχνω μήπως βρω info πριν τις σκαλίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 5, 2005 #11873 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Μα καλά, τι θέλει πια αυτό το αναθεματισμένο most wanted για να παίξει 1280 όλα φουλ; ’ντε μην τα πουλήσω όλα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2005 #11874 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Μα καλά, τι θέλει πια αυτό το αναθεματισμένο most wanted για να παίξει 1280 όλα φουλ; ’ντε μην τα πουλήσω όλα............ χωρίς aa εμένα μού παιζε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #11875 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Μα καλά, τι θέλει πια αυτό το αναθεματισμένο most wanted για να παίξει 1280 όλα φουλ; ’ντε μην τα πουλήσω όλα............ με o/ced 7800gtx παίζει αρκετά καλά και στα 1600*1200:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 5, 2005 #11876 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris χωρίς aa εμένα μού παιζε πάντως. Εγώ το παίζω με details 1/2 ή 3/4 και τα φίλτρα κλειστά, αλλά κάτι δε μου πολυαρέσει...δε βλέπω άνεση....... Μήπως θέλεις να γίνεις καλός άνθρωπος και να μου δώσεις την 6800u σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 5, 2005 #11877 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT με o/ced 7800gtx παίζει αρκετά καλά και στα 1600*1200:hehe: A να χαθείς παλιοσατανά :P :P :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #11878 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle A να χαθείς παλιοσατανά :P :P :D :D :hehe: Η gtx πάντως πήρε πόδι.... με 6600gt είμαι για τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 5, 2005 #11879 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Εγώ το παίζω με details 1/2 ή 3/4 και τα φίλτρα κλειστά, αλλά κάτι δε μου πολυαρέσει...δε βλέπω άνεση....... Μήπως θέλεις να γίνεις καλός άνθρωπος και να μου δώσεις την 6800u σου; εεε, αφού τα σκάτε σε μητρικές και επεξεργαστές καλά να πάθετε :P athlon xp powah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 5, 2005 #11880 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT :hehe: Η gtx πάντως πήρε πόδι.... με 6600gt είμαι για τώρα Πήρε πόδι; Μπατ γουάϊ; Καλή η 6600Gt δε λέω, αλλά στο most wanted τη βρίσκω λίγο μπουκωμένη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.