Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xylokastro

πεδες , σε αυτο εδω το λινκ http://www.gibsoncustom.com/flash/products/designer/SGStandard/SGStandard.html

ειναι ενα αρχειο το οποιο παιζεται μεσω flash...υπαρχει κανενας τροπος ετσι ωτσε να κανω αυτο εκτελεσιμο?δλδ να μην χρειαζεται να μπαινω στο σιτε για να το ακουω?

Ωραίο κιθαρόνι!!! :D (και μην το λες για τις strato... ’κου stratocaster από καλό κιθαρίστα που ξέρει να τη δουλεύει και μετά πες μου οτι δεν σ'αρέσει ο ήχος τους... ;) )

Καλές ρε γμτ οι Gibson αλλά ακριβές...

Εγώ τώρα βασικά ψάχνω για 12χορδη ηλεκτρακουστική γύρω στα 1000 (δεν ξέρω ακόμα πόσο θα είναι το τελικό budget). Μπήκα τώρα και στη Gibson να δω τι έχει (είχα ξεχάσει οτι βγάζει και ακουστικές... :p ) και βρήκα μια πολύ ωραία Jumbo 12χορδη. Ψάχνω μετά στο google για τιμή... 3200 τιμή καταλόγου... :hehe: Και είναι και απλή ακουστική κιόλας... :p

Εσείς τι θα πέρνατε από 12χορδη ηλεκτρακουστική; Εγώ γλυκοκοιτάω τις Takamine και μάλλον θα καταλήξω σε αυτή http://www.takamine.com/?fa=detail&mid=742&sid=69 η οποία νομίζω απο τη μάνα της κάνει γύρω στα 1100, είναι Jumbo, έχει καλά ηλεκτρικά πιστεύω και μπορεί να καταφέρω καμιά καλύτερη τιμή αφού αυτός απο τον οποίο θα την πάρω είναι ψιλογνωστός μου... Τι λέτε; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;

Τώρα θα δω και η Guild τι προτάσεις έχει...

ΥΓ: Το σχήμα δεν με ενδιαφέρει και τόσο απο τη στιγμή που δεν έχω πολλές επιλογές... Έτσι κι αλλιώς η άλλη μου ακουστική είναι dreadnaught οπότε δεν θα με χάλαγε να σπάσω τη μονοτονία... :p

ΥΓ2: Μην μου πείτε καμιά fender γιατί μετά θα έχω 3 και δε λέει.... :hehe:

ΥΓ3: Μήπως να μεταφέρονταν τα τελευταία posts στο thread "Δείξτε τις κιθάρες σας";

edit: Και η Guild τελικά μια απ'τα ίδια με τη Gibson... :X:

"Και η αγωνία κατέκλεισε τον Μάκη καθώς έστεκε πάνω απο την οθόνη παρακαλώντας το θεό να τελειώσει το pass στο memtest χωρίς να βγάλει errors... Μια σταγόνα ιδρώτας έτρεξε από το πρόσωπό του τη στιγμή που το τελείωνε το τελευταίο test... Ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν καλά..." :p

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΦΕΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙ ?

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ?

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΩΕ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ?

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ?

:wassat: :whistling

πέσανε στα χέρια μου κάτι άτυχα τσιπάκια κολλημενα σε ομάδες με μικρά πρασινα pcb

με κωδικο MTEA2554NQ1

o κωδικός πρέπει να είναι το MTEA ή MTEA2 αυτο έχουν κοινό όλα

googlara αλλα τίποτα σχετικό με μνήμες

έχει κανείς καμμια ιδέα? τι μπορεί να είναι και τι να κάνουν?

αν βγάλω με το κινητό μου θα μαντευετε.....

οπότε Νο φωτο

Kingston Kvr400 cas 3 2x1GB

πήγαν memtest error free ~227

230 χτύπησαν λάθη με 2,6Volt δεν ξέρω αν ακούνε η τι κανουν

ψάχνω μήπως βρω info πριν τις σκαλίσω

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Μα καλά, τι θέλει πια αυτό το αναθεματισμένο most wanted για να παίξει 1280 όλα φουλ; :wall:

’ντε μην τα πουλήσω όλα............

χωρίς aa εμένα μού παιζε πάντως.

Μα καλά, τι θέλει πια αυτό το αναθεματισμένο most wanted για να παίξει 1280 όλα φουλ; :wall:

’ντε μην τα πουλήσω όλα............

με o/ced 7800gtx παίζει αρκετά καλά και στα 1600*1200:hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

χωρίς aa εμένα μού παιζε πάντως.

Εγώ το παίζω με details 1/2 ή 3/4 και τα φίλτρα κλειστά, αλλά κάτι δε μου πολυαρέσει...δε βλέπω άνεση....... :D

Μήπως θέλεις να γίνεις καλός άνθρωπος και να μου δώσεις την 6800u σου; :D:p

Εγώ το παίζω με details 1/2 ή 3/4 και τα φίλτρα κλειστά, αλλά κάτι δε μου πολυαρέσει...δε βλέπω άνεση....... :D

Μήπως θέλεις να γίνεις καλός άνθρωπος και να μου δώσεις την 6800u σου; :D:p

εεε, αφού τα σκάτε σε μητρικές και επεξεργαστές καλά να πάθετε :p :P :p

athlon xp powah

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.