Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Παίδες, τον driver της amd τον έχετε βάλει? δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε παιχνίδια(αν και από αυτά που αναφέρατε μόνο το GTA S.A. έχω, σε quake, BF2, fear, NFS MW κανένα πρόβλημα).

Ούτε σε raid, ούτε σε creative οδηγούς έχω κανένα πρόβλημα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Παίδες, τον driver της amd τον έχετε βάλει? δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε παιχνίδια(αν και από αυτά που αναφέρατε μόνο το GTA S.A. έχω, σε quake, BF2, fear, NFS MW κανένα πρόβλημα).

Ούτε σε raid, ούτε σε creative οδηγούς έχω κανένα πρόβλημα.

εγω τον βαζω παντα, αλλα ισως επειδη εχεις win2k3

Από το Πλαίσιο στο The Mall (στην είσοδο του τεχνικού τμήματος). Ιδιοχείρως τραβηγμένη φωτό.

Χοντρούλη μου, πάψε να ζητάς λεφτά από τους λοιπούς admin, μπορείς να γίνεις πλούσιος από τα πνευματικά δικαιώματα.

Γεράρδος + Φανούρης = :inlove:

post-1061-1416072313,7196_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από spc

Από το Πλαίσιο στο The Mall (στην είσοδο του τεχνικού τμήματος). Ιδιοχείρως τραβηγμένη φωτό.

Χοντρούλη μου, πάψε να ζητάς λεφτά από τους λοιπούς admin, μπορείς να γίνεις πλούσιος από τα πνευματικά δικαιώματα.

Γεράρδος + Φανούρης = :inlove:

τωρα για τις αγαπες δεν παιρνω ορκο αλλα τα πνευματικα δικαιωματα δεν ειναι ασχημο σαν ιδεα (και ουτε αδικο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.