SLN Νοέμβριος 25, 2005 #11621 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Πολλες αγαπες βλεπω παρασκευιατικα...Καποιος δεν "απεδωσε" τα αναμενομενα χτες βραδυ και καποιος αλλος μαλλον θα φροντισει να εχει... πονοκεφαλο σημερα το βραδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 25, 2005 #11622 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Πολλες αγαπες βλεπω παρασκευιατικα...Καποιος δεν "απεδωσε" τα αναμενομενα χτες βραδυ και καποιος αλλος μαλλον θα φροντισει να εχει... πονοκεφαλο σημερα το βραδυ... Εμ, είδες τι τραβάω ρε Σολωνάκο;Μιλάμε για πολύ στριμάδι.’μα κολλήσει, μάμησέ τα.Τι σουβλάκια, τι πρόφι, τι 7800GTX 512 + Opteron 1XX....δεν στρώνει με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 25, 2005 #11623 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από spcΤι σουβλάκια, τι πρόφι, τι 7800GTX 512 + Opteron 1XX....δεν στρώνει με τίποτα. Καλά, φέρε εσύ την 512GTX και τον opteron(X2 παρακαλώ) και κάτι θα γίνει. Σουβλάκια και πρόφι παίρνω και μόνος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 25, 2005 #11624 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:06] Ισως να μην καταλαβα, αλλα ελπιζω να μην ειρωνευεσαι εμενα....:blinlk: Μια χαρά κατάλαβες.ΔΕΝ το έγραψα επειδή πιστεύω ότι η κυρία δεν διαθέτει φωνή, και αν τραγουδίστριες λέμε την Αλεξίου, την Μαριώ, η την Πίτσα Παπαδοπούλου αυτήν πρέπει να την πούμε ψάρι. Είναι δικαίωμα σου να σου αρέσει και εμένα δεν μου πέφτει λόγος.ΔΕΝ το έγραψα γιατί επεδίωξε να ανακατασκευασθεί σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα σε κάτι που θυμίζει γαλακτοπαραγωγό αγελάδα με οστεώδες ανδροπρεπές πρόσωπο. Επειδή αν σου γουστάρει εσένα, εμένα μου περισσεύει.Το έγραψα γιατί θεωρό έλλειψη πολιτισμού σε ένα δικτυακό τόπο που γράφουν άνθρωποι που ψάχνουν απεγνωσμένα στις αγγελίες για μια μεταχειρισμένη κάρτα να χαρούν λίγο, και μετά κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βγάλουν το μήνα, η που δουλεύουν χωρίς ένσημα και πουλάνε δουλειά 6 μηνών για ψίχουλα, να τους κάνεις την ζωή δυσκολότερη ποστάροντας χλιδάτες εξόδους για φιγούρα!! Επειδή οι μισοί έλληνες θα πουλάγανε την ψυχή τους για να «μπούνε στο μάτι» του απέναντι σκέφτηκα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου πριν διαβάσω: Σκαφαρα μου 45 μέτρα σου έρχομαι, πόσο ξεκούραστη είναι η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα στο εξοχικό μου των 48 δωματίων κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 25, 2005 #11625 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Στον δικτυακο τοπο αυτο, χωρανε ολοι. Και αυτοι που ψαχνουν την καρτουλα σε καλη τιμη...αυτοι που θα παρουν καινουργια μια μετρια και αυτοι που εχουν τα φραγκα κ την τρελα να ξοδευουν! Και δεν το ποσταρω για φιγουρα, οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν οτι θα κανω το σκ@το μου παξιμαδι για να βγω κ να παω στα μπουζουκια για απλα γουσταρω. Αντε τωρα....κριτικαρουμε αλλους επειδη λενε που θα πανε....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 25, 2005 #11626 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΤο έγραψα γιατί θεωρό έλλειψη πολιτισμού σε ένα δικτυακό τόπο που γράφουν άνθρωποι που ψάχνουν απεγνωσμένα στις αγγελίες για μια μεταχειρισμένη κάρτα να χαρούν λίγο, και μετά κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βγάλουν το μήνα, η που δουλεύουν χωρίς ένσημα και πουλάνε δουλειά 6 μηνών για ψίχουλα, να τους κάνεις την ζωή δυσκολότερη ποστάροντας χλιδάτες εξόδους για φιγούρα!! Λίγο υπερβολικό αυτό, καθώς μπορείς να πεις το ίδιο και για ακόμα 20 άτομα εδώ μέσα που ποστάραν μέσ' στη χαρά τους που πήρανε την Χ1800 και τον FX. Πιστεύω ότι όταν βγαίνει ο φιχιψής περιχαρής και ποστάρει "ήρθε ο ΕΕ!", δεν το κάνει για να πικάρει αυτούς που δεν έχουν 1.000 για να πάρουν το ίδιο, αλλά γιατί απλώς χάρηκαν για το νέο παιχνίδι. Ίσως και να κάνω λάθος, αλλά ποτέ δε μου έχει κακοφανεί κάτι παρόμοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 25, 2005 #11627 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Γιάνγκο παλιά είχαμε κάνει μια συζήτηση για τη χρήση emoticons. Αν θυμάσαι σου είχα πεί ότι τα emoticons καλύπτουν το κενό έκφρασης συναισθημάτων που έχει η γραπτή γλώσσα. Τώρα, πιστεύω ακράδαντα ότι αν άκουγες τον συγκεκριμένο (Dinopoulo) ή τους φιχιψήδες που αναφέρει ο Πέτρος να λένε αυτό που ίσως να ακουγόταν παρεξηγίσιμο γραπτά, θα το εκλάμβανες σίγουρα διαφορετικά. Δεν κρύβω όμως την πλήρη εναρμόνισή μου με τα λεγόμενά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο αν το ανάξεις σε γενικότερη κοινωνική συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 25, 2005 #11628 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabosΈχεις απόλυτο δίκιο αν το [Β]ανάξεις[/Β] σε γενικότερη κοινωνική συμπεριφορά. Πιο κακόηχη λέξει δεν είχες? Ανήξει είναι το σωστό παρεπιπτόντως, αν και πάλι κακόηχο, ελλεινέ δημοτικιστή της κακιάς ώρας.Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Μια χαρά κατάλαβες.ΔΕΝ το έγραψα επειδή πιστεύω ότι η κυρία δεν διαθέτει φωνή, και αν τραγουδίστριες λέμε την Αλεξίου, την Μαριώ, η την Πίτσα Παπαδοπούλου αυτήν πρέπει να την πούμε ψάρι. Είναι δικαίωμα σου να σου αρέσει και εμένα δεν μου πέφτει λόγος.ΔΕΝ το έγραψα γιατί επεδίωξε να ανακατασκευασθεί σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα σε κάτι που θυμίζει γαλακτοπαραγωγό αγελάδα με οστεώδες ανδροπρεπές πρόσωπο. Επειδή αν σου γουστάρει εσένα, εμένα μου περισσεύει.Το έγραψα γιατί θεωρό έλλειψη πολιτισμού σε ένα δικτυακό τόπο που γράφουν άνθρωποι που ψάχνουν απεγνωσμένα στις αγγελίες για μια μεταχειρισμένη κάρτα να χαρούν λίγο, και μετά κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βγάλουν το μήνα, η που δουλεύουν χωρίς ένσημα και πουλάνε δουλειά 6 μηνών για ψίχουλα, να τους κάνεις την ζωή δυσκολότερη ποστάροντας χλιδάτες εξόδους για φιγούρα!! Επειδή οι μισοί έλληνες θα πουλάγανε την ψυχή τους για να «μπούνε στο μάτι» του απέναντι σκέφτηκα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου πριν διαβάσω: Σκαφαρα μου 45 μέτρα σου έρχομαι, πόσο ξεκούραστη είναι η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα στο εξοχικό μου των 48 δωματίων κλπ κλπ. αν το έγραφες για τα 2 πρώτα θα με έβρισκες σύμφωνο. (αν και ο καθένας ό,τι έχει πουλάει - και αν δεν έχει το φτιάχνει, και επειδή η φωνή δεν φτιάχνει εύκολα, βάζουνε όλες Silicon TM) ΔΕΝ μπορώ εγώ να επιλέξω τον τρόπο διασκέδασης που διαλέγει ο άλλος, αλλά πραγματικά να ακούς την κοκκίνου και τον τσαλίκη και το ρουβά και όλους αυτούς να τραγουδάνε έχει πλάκα, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα από κει και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να μαζεύει ο άλλος για ένα βράδυ στην Κοκκίνου ή τέλος πάντων σε κάποιο "ακριβό" μέρος (γιατί αν πω κυριλλέ την κοκκίνου θα πέσουν τομάτες, κυριλλέ είναι το μέγαρο και συνήθως η τιμή είναι στα επίπεδα σινεμά). Οι περισσότεροι σκάμε τόσα για τεχνολογικά προϊόντα που δεν έχει νόημα μια τέτοια σύγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 25, 2005 #11629 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Ο Σωτος με βρισκει απολυτα συμφωνο...Well said Σωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 25, 2005 #11630 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αγαπητό Σωτηράκι, Επειδή τελευταίως θες να το παίξεις Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη (there is only one Χαλίφης and he is not good at all αν και κατά τα άλλα του μοιάζει στις διαστάσεις και στην αγάπη του για χουζούρεμα [το είπα ευγενικά]), πιάνομαι από την πρώτη σου και μόνο πρόταση: Αρχική απάντηση από sotiris Πιο κακόηχη λέξει δεν είχες? Ανήξει είναι το σωστό παρεπιπτόντως, αν και πάλι κακόηχο, ελλεινέ δημοτικιστή της κακιάς ώρας. Παρεμπιπτόντως Ελεεινέ Κατόπιν τούτων, ένα έχω να πω: Σωτηράκι μαζέψου......εκτίθεσαι. (αλήθεια, το linux δεν έχει κανένα spell checker της προκοπής; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 26, 2005 #11631 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Down boys, down!!!Μην αρχισουμε κανα flame war.Δεν λεει...Οσο για τον spell checker,<kender style> google it nub!</kender style> Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 26, 2005 #11632 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Down boys, down!!! Μην αρχισουμε κανα flame war. Δεν λεει... u didn't get the χουμορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 26, 2005 #11633 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Με αυτό που είπες για το linux μπορεί να παρεξηγηθεί ο Σωτήρης (I know, I did), γι' αυτό είπα να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 26, 2005 #11634 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 21:36] Λίγο υπερβολικό αυτό, καθώς μπορείς να πεις το ίδιο και για ακόμα 20 άτομα εδώ μέσα που ποστάραν μέσ' στη χαρά τους που πήρανε την Χ1800 και τον FX. Πιστεύω ότι όταν βγαίνει ο φιχιψής περιχαρής και ποστάρει "ήρθε ο ΕΕ!", δεν το κάνει για να πικάρει αυτούς που δεν έχουν 1.000 για να πάρουν το ίδιο, αλλά γιατί απλώς χάρηκαν για το νέο παιχνίδι. Ίσως και να κάνω λάθος, αλλά ποτέ δε μου έχει κακοφανεί κάτι παρόμοιο... Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:56] αν το έγραφες για τα 2 πρώτα θα με έβρισκες σύμφωνο. (αν και ο καθένας ό,τι έχει πουλάει - και αν δεν έχει το φτιάχνει, και επειδή η φωνή δεν φτιάχνει εύκολα, βάζουνε όλες Silicon TM) ΔΕΝ μπορώ εγώ να επιλέξω τον τρόπο διασκέδασης που διαλέγει ο άλλος, αλλά πραγματικά να ακούς την κοκκίνου και τον τσαλίκη και το ρουβά και όλους αυτούς να τραγουδάνε έχει πλάκα, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα από κει και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να μαζεύει ο άλλος για ένα βράδυ στην Κοκκίνου ή τέλος πάντων σε κάποιο "ακριβό" μέρος (γιατί αν πω κυριλλέ την κοκκίνου θα πέσουν τομάτες, κυριλλέ είναι το μέγαρο και συνήθως η τιμή είναι στα επίπεδα σινεμά). Οι περισσότεροι σκάμε τόσα για τεχνολογικά προϊόντα που δεν έχει νόημα μια τέτοια σύγκριση. Ούτε εμένα μου κακοφαίνεται αυτό, και ο λόγος είναι προφανής. Είμαστε στο Thelab.gr και όχι στο Buzukia.com. Eδώ η τεχνολογία θεωρείται σχεδόν είδος πρώτης ανάγκης, έτσι που η τιμή ενός προϊόντος περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αδυνατώ όμως να κατανοήσω κάποιον που διακεδαζη στα μπουζούκια με το υστέρημα του. Πως να το κάνουμε δεν το χωράει το μυαλό μου. Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 21:52] Γιάνγκο παλιά είχαμε κάνει μια συζήτηση για τη χρήση emoticons. Αν θυμάσαι σου είχα πεί ότι τα emoticons καλύπτουν το κενό έκφρασης συναισθημάτων που έχει η γραπτή γλώσσα. Τώρα, πιστεύω ακράδαντα ότι αν άκουγες τον συγκεκριμένο (Dinopoulo) ή τους φιχιψήδες που αναφέρει ο Πέτρος να λένε αυτό που ίσως να ακουγόταν παρεξηγίσιμο γραπτά, θα το εκλάμβανες σίγουρα διαφορετικά. Δεν κρύβω όμως την πλήρη εναρμόνισή μου με τα λεγόμενά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο αν το ανάξεις σε γενικότερη κοινωνική συμπεριφορά. Μπορεί να έχεις δίκιο. Ίσως να ήμουν υπερβολικός , αλλά πρέπει να ομολογήσεις ότι ήμουν προσεκτικός στις εκφράσεις μου ενώ ο Δεινοπουλος όχι.Μέσα στον ορυμαγδό της πληροφόρησης για το πια πήρε κούρσα πόσους και πια ρουφάει πιο πολύ σεντόνι, μπαίνω εδώ για να διαβάσω δυο αράδες τεχνολογία και μια χιουμοριστική ατάκα που θα μου φτιάξει τη μέρα. Τρομάζω λοιπόν στην ιδέα μια συνέχειας με αντικείμενο τα «μπουζούκια». Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2005 #11635 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Ειμαστε στο Thelab, αλλα στο "Πειτε οτι θελετε". Ε, λοιπον εδω μεσα θα λεω οτι θελω ρε συ Γιαγκο! Χωρις βεβαια να προσβαλλω ανθρωπους η καταστασεις !!! Τεσπα....δεν ειναι αξιο λογου ολα αυτα για 2 ανθρωπους να Flamαρουν. Δεν θελω να συνεχισω αλλο την συζητηση ! ΕDIT: - Δεινοπουλος παρακαλω! αλλα τι να κανουμε.. λογω ISO η μεταφραση μας κανει με "D" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 26, 2005 #11636 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΑδυνατώ όμως να κατανοήσω κάποιον που διακεδαζη στα μπουζούκια με το υστέρημα του. Πως να το κάνουμε δεν το χωράει το μυαλό μου. Εγώ πάλι, αν και δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου και ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον, σε τέτοιου είδους μαγαζί, για πολλούς λόγους (αισθητικούς και μη), το κατανοώ και παράλληλα το σέβομαι, απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 26, 2005 #11637 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Στην τελική δεν είναι και απόλυτα συνειδητή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 26, 2005 #11638 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του στη ζωή και στα έξοδά του. Ασχέτως απο το αν η κοινή λογική άλλα λέει, ο άνθρωπος μπορεί να έχει σαν πρώτη προτεραιότητα ό,τι θέλει. Φυσικά και προτιμότερο θα ήταν να βάλει σε πρώτη θέση πιο ουσιώδη πράγματα αλλά δεν μπορεί να του πει κανένας μας "δεν θα κάνεις αυτό αλλά αυτό"... Αν τελικώς κάνει λάθος επιλογές και λάθος διαχείριση χρημάτων θα το δει μόνος του στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2005 #11639 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 το νερο ειναι για να το πινουμε τελικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 26, 2005 #11640 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Α ναι; Ε τότε βάλε μια βρυσούλα στο tank να το έχεις εύκαιρο όποτε χρειαστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.