aristos87 Νοέμβριος 14, 2005 #11401 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Και μένα με το original cd των ΤXC η γεύση του μένους ότι ναναι μου βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 14, 2005 #11402 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: http://homepages.slingshot.co.nz/~bites/admins.jpg Παλιά δεν έδινα σημασία στην εν λόγω φωτό. Eδώ και 1,5 χρόνο όμως και με βάση την επαφή μου με γνωστό μέλος του forum, έχω πειστεί για την αυθεντικότητά της (όπως αυτή προκύπτει αβίαστα από το μέγεθος του εικονιζόμενου - το οποίο και με έπεισε για το γεγονός ότι ο κύριος είναι σίγουρα admin). Κατά τα άλλα να ενημερώσω τα μέλη του forum που διαμένουν στην Πάτρα ότι γνωστή κυρία του forum πραγματοποιεί αυτή την στιγμή καθαριότητα επί της οικίας της, οπότε όποιος/α επιθυμεί να την δει με sexy ποδίτσα να σκύβει να ξεσκονίσει κάτω από την τηλεόραση (ε συγνώμη, monitor στην περίπτωσή μας) μπορεί να κάνει χρήση (με το αζημίωτο βέβαια) του διαμερίσματος στην απέναντι πολυκατοικία το οποίο βλέπει καρφί το μπαλκόνι της εν λόγω κυρίας το οποίο και διατηρώ με σκοπό την σεξουαλική μου εκτόνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 14, 2005 #11403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 ανωμαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 14, 2005 #11404 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:05] Αν και δεν την ξέρω την ιστορία, εγώ εννοώ γίναμε ρεζίλι σαν νεολαία αυτές τις μέρες. Λέει μας γράψανε και πανελλήνιες εφημερίδες... Λοιπόν, το αίτημά τους για αύριο είναι να τους αφήσουν να καπνίζουν ελεύθερα στην αυλή... :TD: Και σήμερα κυκλοφορούσαν ένα κολόχαρτο και μάζευαν υπογραφές για να κάνουν κατάληψη αύριο. Μου λέει ένας "υπέγραψε ρε, να χάσουμε μάθημα...". Τα παίρνω εγώ εκεί, του κατεβάζω κάτι καντίλια... Την τελευταία ώρα μου λέει ένας μέσα στο μάθημα "ρε συ, εσύ δεν είπες οτι δεν θα υπέγραφες;". Λέω εγώ "φυσικά". Μου λέει "εδώ μου λέει όμως υπάρχει το όνομά σου". Δεν δίνω σημασία εγώ αλλά μετά λέω για κάτσε, φέρε το χαρτί. Βλέπω μέσα το όνομά μου με μια τελείως άσχετη με τη δικιά μου υπογραφή. Εκεί πραγματικά ήταν που τα πήρα και δίνω και το χαρτί της καθηγήτριας που ήταν μέσα, τους αρχίζει και αυτή στα καντίλια. Ε μα sorry δηλαδή αλλά πρέπει να αλλάξουν και το σύνθημα που φωνάζουν και να λένε "Ψωμί, παιδία, αναρχία"... Απλά έλεος..... :TD: :TD: :TD: Η λέξη που ταιριάζει σε αυτό που θες να περιγράψεις είναι χάος και όχι αναρχία. Μεγάλη σπέκουλα πέφτει με την αναρχία και λογικό είναι να παρασύρετε κάποιος. Αν σου μείνει χρόνος κάποτε διάβασε Μπακούνιν Γκροπότκιν, που είναι θεωρητικοί του αναρχισμού. Ούτε εμένα μου αρέσει το τσιγάρο αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να καπνίζει, Ε’Ν ΔΈΝ ΕΝΟΧΛΕΊ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 14, 2005 #11405 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Μα σε σχολείο; Σε χώρο οπου γίνεται εκπαίδευση; Προσωπικά πιστεύω καλώς απαγορεύεται το κάπνισμα στα σχολεία διότι:1. Είναι ένας δημόσιος χώρος οπου έχουμε συνάθροιση πολλών ατόμων και μάλιστα ανήλικων οπου είναι στην πιο κρίσιμη περίοδο για την μετέπειτα ζωή τους2. Είναι χώρος οπου εκπαιδεύονται άτομα οπότε ειδικά εκεί είναι που πρέπει να αποφεύγεται ο ερεθισμός για νέες κακές συνήθειες (και προσωπικά πιστεύω πως ούτε οι καθηγητές θα έπρεπε να καπνίζουν μπροστά σε μαθητές, πράγμα που ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει ακόμα φέτος3. Ως γνωστόν ως έφηβοι είμαστε πιο ευάλωτοι στον πειρασμό και συνήθειες όπως αυτή του καπνίσματος πιστεύω θα διαδίδονταν πολύ βραδύτερα εαν είχαμε μια δραστική εκστρατεία κατά του καπνίσματος στα σχολεία. Γιατί απο τη στιγμή που βλέπει ο άλλος 10 άτομα μαζεμένα να φουμάρουνε και να το παίζουν "μάγκες", τότε είναι λίγο δύσκολο για κάποιον με αδύναμο χαρακτήρα να μην τους μιμηθεί. Φανταστείτε να επιτρεπόταν κάτι τέτοιο ελεύθερα... Ο καθένας όποτε ήθελε θα έκανε άνετα και ωραία το τσιγαράκι του, θα έπαιρνε και ο άλλος και ο παράλλος και άντε μετά να μειωθεί ο αριθμός των καπνιζόντων.ΥΓ: Φυσικά και με μια απλή απαγόρευση δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Εδώ χρειάζεται μια οργανωμένη εκστρατεία, ενημερωτική και φτιαγμένη κατα τέτοιο τρόπο ωστε να μπορεί να αγγίξει αυτούς που πρέπει. Γιατί δυστυχώς με ένα απλό video ή ένα κείμενο, κανείς απο αυτούς δεν τους παίρνει στα σοβαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 14, 2005 #11406 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μα σε σχολείο; Σε χώρο οπου γίνεται εκπαίδευση; Προσωπικά πιστεύω καλώς απαγορεύεται το κάπνισμα στα σχολεία διότι: 1. Είναι ένας δημόσιος χώρος οπου έχουμε συνάθροιση πολλών ατόμων και μάλιστα ανήλικων οπου είναι στην πιο κρίσιμη περίοδο για την μετέπειτα ζωή τους 2. Είναι χώρος οπου εκπαιδεύονται άτομα οπότε ειδικά εκεί είναι που πρέπει να αποφεύγεται ο ερεθισμός για νέες κακές συνήθειες (και προσωπικά πιστεύω πως ούτε οι καθηγητές θα έπρεπε να καπνίζουν μπροστά σε μαθητές, πράγμα που ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει ακόμα φέτος 3. Ως γνωστόν ως έφηβοι είμαστε πιο ευάλωτοι στον πειρασμό και συνήθειες όπως αυτή του καπνίσματος πιστεύω θα διαδίδονταν πολύ βραδύτερα εαν είχαμε μια δραστική εκστρατεία κατά του καπνίσματος στα σχολεία. Γιατί απο τη στιγμή που βλέπει ο άλλος 10 άτομα μαζεμένα να φουμάρουνε και να το παίζουν "μάγκες", τότε είναι λίγο δύσκολο για κάποιον με αδύναμο χαρακτήρα να μην τους μιμηθεί. Φανταστείτε να επιτρεπόταν κάτι τέτοιο ελεύθερα... Ο καθένας όποτε ήθελε θα έκανε άνετα και ωραία το τσιγαράκι του, θα έπαιρνε και ο άλλος και ο παράλλος και άντε μετά να μειωθεί ο αριθμός των καπνιζόντων. ΥΓ: Φυσικά και με μια απλή απαγόρευση δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Εδώ χρειάζεται μια οργανωμένη εκστρατεία, ενημερωτική και φτιαγμένη κατα τέτοιο τρόπο ωστε να μπορεί να αγγίξει αυτούς που πρέπει. Γιατί δυστυχώς με ένα απλό video ή ένα κείμενο, κανείς απο αυτούς δεν τους παίρνει στα σοβαρά... Για να αρχίσεις το τσιγάρο δεν χρειάζονται αίτια, αφορμή χρειάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 14, 2005 #11407 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Μπορείς να το πεις κι έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 14, 2005 #11408 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:59] Μα σε σχολείο; Σε χώρο οπου γίνεται εκπαίδευση; Προσωπικά πιστεύω καλώς απαγορεύεται το κάπνισμα στα σχολεία διότι:1. Είναι ένας δημόσιος χώρος οπου έχουμε συνάθροιση πολλών ατόμων και μάλιστα ανήλικων οπου είναι στην πιο κρίσιμη περίοδο για την μετέπειτα ζωή τους2. Είναι χώρος οπου εκπαιδεύονται άτομα οπότε ειδικά εκεί είναι που πρέπει να αποφεύγεται ο ερεθισμός για νέες κακές συνήθειες (και προσωπικά πιστεύω πως ούτε οι καθηγητές θα έπρεπε να καπνίζουν μπροστά σε μαθητές, πράγμα που ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει ακόμα φέτος3. Ως γνωστόν ως έφηβοι είμαστε πιο ευάλωτοι στον πειρασμό και συνήθειες όπως αυτή του καπνίσματος πιστεύω θα διαδίδονταν πολύ βραδύτερα εαν είχαμε μια δραστική εκστρατεία κατά του καπνίσματος στα σχολεία. Γιατί απο τη στιγμή που βλέπει ο άλλος 10 άτομα μαζεμένα να φουμάρουνε και να το παίζουν "μάγκες", τότε είναι λίγο δύσκολο για κάποιον με αδύναμο χαρακτήρα να μην τους μιμηθεί. Φανταστείτε να επιτρεπόταν κάτι τέτοιο ελεύθερα... Ο καθένας όποτε ήθελε θα έκανε άνετα και ωραία το τσιγαράκι του, θα έπαιρνε και ο άλλος και ο παράλλος και άντε μετά να μειωθεί ο αριθμός των καπνιζόντων.ΥΓ: Φυσικά και με μια απλή απαγόρευση δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Εδώ χρειάζεται μια οργανωμένη εκστρατεία, ενημερωτική και φτιαγμένη κατα τέτοιο τρόπο ωστε να μπορεί να αγγίξει αυτούς που πρέπει. Γιατί δυστυχώς με ένα απλό video ή ένα κείμενο, κανείς απο αυτούς δεν τους παίρνει στα σοβαρά... Με τις ιδέες σου είμαι απολύτως σύμφωνος, αλλά κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να τις επιβάλει σε κάποιους που δεν συμφωνούν. Αν είναι ανήλικοι πρέπει να αποφασίζει ο κηδεμόνας τους και κανένας άλλος.Οι απαγορεύσεις έχουν αρχή αλλά δεν έχουν τέλος, οπότε καλύτερα είναι να αποφεύγονται.ΥΓ. Το απαγορευμένο καθίσταται ελκυστικότερο. Μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση συζήτηση για τα καταστροφικά αποτελέσματα του καπνίσματος θα ήταν αποτελεσματικότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 14, 2005 #11409 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 ειναι και οι αιτιες , οπως ανασφαλης προσωπικοτητα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 14, 2005 #11410 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Με τις ιδέες σου είμαι απολύτως σύμφωνος, αλλά κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να τις επιβάλει σε κάποιους που δεν συμφωνούν. Αν είναι ανήλικοι πρέπει να αποφασίζει ο κηδεμόνας τους και κανένας άλλος. Οι απαγορεύσεις έχουν αρχή αλλά δεν έχουν τέλος, οπότε καλύτερα είναι να αποφεύγονται. ΥΓ. Το απαγορευμένο καθίσταται ελκυστικότερο. Μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση συζήτηση για τα καταστροφικά αποτελέσματα του καπνίσματος θα ήταν αποτελεσματικότερη. Αν και δεν θέλω να το παρατραβήξουμε το θέμα, θα πω ένα ακόμα. Λες οτι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει αυτές τις ιδέες σε κάποιους που δεν συμφωνούν. Συμφωνώ. Επίσης όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να με κάνει να αποκτήσω καρκίνο ως παθητικός καπνιστής. Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές συμφωνούμε και δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση οπότε ας σταματήσει εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2005 #11411 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Ο Vdeseris αρχίζει δίαιτα! Αλλά ο πειρασμός παραμονεύει! Και τελικά υποκύπτει... Τα παραπάνω screenshot είναι 100% (after) καφές της Παρασκευής valid Vdeseris no mater how fat you are, we love you :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 14, 2005 #11412 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 ημαρτον ρε φροστ, ημαρτον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2005 #11413 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ημαρτον ρε φροστ, ημαρτον.. Σαν χορτοφάγος πιστεύω σου άνοιξε την όρεξη η κουνελοτροφή ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 14, 2005 #11414 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 αυτο ειναι προβλημα δικο της κι οχι δικο σου Αρχική απάντηση από esdee Βασικα οταν φερνει την 'προσωπικοτητα της' 20cm απο τα ματια σου εκτος απο δικο της το προβλημα γινετε του αγοριου της Και οι 2 πολυ καλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 15, 2005 #11415 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 http://www.youtube.com/player.swf?video_id=qRjsLUy72x4&l=164ronaldinio powahhhhhhhhhhhhhδειτε το βιντεακι..........τα σχολια ειναι περιττα............η μπαλα ειναι φυσικη προεκταση του ποδιου του.......:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 15, 2005 #11416 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Τι έκανε το άτομο ρε!?!?!?!Δεν το πιστεύω, μήπως δεν φαίνεται καλά? Μονο οριζόντιο έβρισκε η μπάλα ή με γελούν τα μάτια μου?Btw ακούστε τρόπο αφύπνισης που έζησα σήμερα...Πρωί ξάπλα στο κρεβάτι.Μανα: Τάσο σήκω...Πατέρας: Τασαρα το βράδυ κατά τις 3 έγινε μια διακοπή, μήπως κάηκε τπτ στο pc και έπεσε ο γενικός?Τάσος (εγώ): Τι μου λες πρωινιατηκα...Πετάω το πάπλωμα τρέχω πάνω στο pc, τι να δω? Ηταν κλειστό!Πατάω το διακόπτη ΚΑΙ.... άναψε κανονικά...Κατεβαίνω κάτω.Πατέρας: Αναψε?Τάσος: Εμ τι θα έκανε...Ρε μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου?Μόλις χτες χτύπησα και 4GHz, πήγα και γύρισα μιλάμε...Αυτό ήταν ξύπνημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 15, 2005 #11417 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 fake μου μυριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 15, 2005 #11418 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Γνωρισα μια νουναρα...ολα καλα και ωραια.... τα εχει με εναν αλλο 1.5 χρονια...τιποτα καλα και ωραια.... Lawl Θέλει και ήχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 15, 2005 #11419 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Lawl Θέλει και ήχο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 15, 2005 #11420 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Lawl Θέλει και ήχο :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.