Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:38]

Αύριο λένε πάλι να κάνουνε κατάληψη (για να χάσουνε μάθημα βασικά). Αυτή τη φορά μαντέψτε αίτημα...

σαλαμι και ζαμπον στο κυλικειο????

Υ.Γ. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=310440#post310440 :p :P :p

σαλαμι τι σαλαμι?

αερος?

μπυρας?

παριζα?

ουγγαριας?

μορτδελα?

μιλανου?

γαλοπουλας?

αυτοι οι νεοι δε ξερουνε πια να τοποθετουντε πολιτικα , σωστα.

ΕΜεις τουλαχιστον ειχαμε ζητησει την αυξηση της ποσοτητας τυριου ΦΕΤΑΣ στη τυροπιτα...

Αρχική απάντηση από SLN

σαλαμι και ζαμπον στο κυλικειο????

Υ.Γ. http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=310440#post310440 :p :P :p

Θα σε απογοητεύσω... :p Αυτός ήταν ο λόγος που έγινε την Τετάρτη η κατάληψη και το ανέφερα επειδή είναι ο πιο γελείος και επειδή έτσι γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα... :TD:

Αύριο είναι άλλο το αίτημά τους, αλλά εξίσου μαμακία... Όποιος το βρει του βγάζω το καπέλο... :TD:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:49]

έτσι γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα... :TD:

Εγω νομιζα οτι ρεζιλι (σαν νησι) γιναμε με την γνωστη ιστορια οταν "πιασανε" τον κουμπαρο με τον γαμπρο (ντυμενο με το νυφικο).

θα επρεπε στη κρητη να δινονται αντι για σαντουτις ο περιφημος πατροπαραδοτος ΝΤΑΚΟΣ και αντι για κουδουνια να βγαινει ο επιστατης με δικανο και να βαραει στον αερα. Αρε τραβανε τους κρητικους απο τις ριζες τους ...

:hehe: Αν και δεν την ξέρω την ιστορία, εγώ εννοώ γίναμε ρεζίλι σαν νεολαία αυτές τις μέρες. Λέει μας γράψανε και πανελλήνιες εφημερίδες...

Λοιπόν, το αίτημά τους για αύριο είναι να τους αφήσουν να καπνίζουν ελεύθερα στην αυλή... :TD: :TD: :TD: Και σήμερα κυκλοφορούσαν ένα κολόχαρτο και μάζευαν υπογραφές για να κάνουν κατάληψη αύριο. Μου λέει ένας "υπέγραψε ρε, να χάσουμε μάθημα...". Τα παίρνω εγώ εκεί, του κατεβάζω κάτι καντίλια... Την τελευταία ώρα μου λέει ένας μέσα στο μάθημα "ρε συ, εσύ δεν είπες οτι δεν θα υπέγραφες;". Λέω εγώ "φυσικά". Μου λέει "εδώ μου λέει όμως υπάρχει το όνομά σου". Δεν δίνω σημασία εγώ αλλά μετά λέω για κάτσε, φέρε το χαρτί. Βλέπω μέσα το όνομά μου με μια τελείως άσχετη με τη δικιά μου υπογραφή. Εκεί πραγματικά ήταν που τα πήρα και δίνω και το χαρτί της καθηγήτριας που ήταν μέσα, τους αρχίζει και αυτή στα καντίλια.

Ε μα sorry δηλαδή αλλά πρέπει να αλλάξουν και το σύνθημα που φωνάζουν και να λένε "Ψωμί, παιδία, αναρχία"... Απλά έλεος..... :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

ειναι δυνατον, να μη σου δινουν το πτυχιο, επειδη δε μπορεσες να πας στην ορκωμοσια μιας και δουλευες;

δηλαδη, αν δεν πας στην ορκωμοσια γιατι δουλευεις-ζεις σε αλλη χωρα-δεν εχεις πόδια, δεν προκειται να τελειωσεις ποτέ;

Αρχική απάντηση από .38-.45

ειναι δυνατον, να μη σου δινουν το πτυχιο, επειδη δε μπορεσες να πας στην ορκωμοσια μιας και δουλευες;

δηλαδη, αν δεν πας στην ορκωμοσια γιατι δουλευεις-ζεις σε αλλη χωρα-δεν εχεις πόδια, δεν προκειται να τελειωσεις ποτέ;

αυτα γινονται μονο στην ελλαδα

’σχετο με τα δικά μου είναι αυτό ή είναι κάποιο σχόλιο που δεν κατάλαβα; :blink:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Είναι στρογγυλή η τυρόπιτα και δεν ξέρουμε από που ν' αρχίσουμε. :tw: :hehe:

Την ίδια απορία είχα και για τις γκοφρέτες... από δεξιά, από αριστερά?

Μετά ήρθαν τα kinder με την ταινία που σου φανερώνουν την μία άκρη οπότε δεν προβληματίζομαι :hehe:

αμαν βρε Μακη, δε μπορω να ειμαι OT στο ΟΤ ??

Όχι βέβαια! Θα κάνω αναφορά στο διαχειριστή άμα επαναληφτεί... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

OTισου ελεύθερα...

Λόγος κατάληψης:

Είναι στρογγυλή η τυρόπιτα και δεν ξέρουμε από που ν' αρχίσουμε. :tw: :hehe:

Να χασουμε μάθημα βασικά είναι ο σκοπός αλλά τέλος πάντων... :TD:

Αρχική απάντηση από xylokastro

εμεις καπνιζουμε ελευθερα σε ενα σημειο της αυλής:devil: :devil:

Και οι δικοί μας έχουν βρει μια γωνιά εκεί πέρα και βασικά δεν τους πειράζει κανένας παρ'όλο που όλοι ξέρουν πού καπνίζουν όλοι. Εκεί και στις τουαλέτες...

Απίστευτο:

Έβαλα το single των TXC, ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων, να ακούσω στο WMP και μου το αναγνώρισε σαν το Very Best of Yannis Parios με τα εξής 4 τραγούδια.

Being alone is better

Only love

Red carnation

Always together

Όλα τα λευτά όμως είναι το εξώφυλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.