Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:27]

είσαι και mod πανάθεμα :p, αρχίζεις με img και κλείνεις με url :hehe:

με πηρανε για να ειρωνευομαι...

Αμα μου λεγανε οτι επρεπε να μαθω html δεν θα πηγαινα...

Στο 7ο edit ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ!!! :tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Αμα μου λεγανε οτι επρεπε να μαθω html δεν θα πηγαινα...

Εγώ είπα ότι θα μάθω και σύμφωνα με τα screenshots που πόσταρες μια χαρά τα καταφέρνω :hehe: σε ποιο post έγινε αυτό?

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Όπως λέει ο σοφός λαός: Και το σάπιο μύλο έχει τον αγοραστή του.

Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, το thelab κατακλύζεται από αγοραστές του σάπιου μύλου!!

:T: Έτσι... Έχουμε χάσει το μπούσουλα μου φαίνεται και θεωρούμε ως γυναίκες κάτι μην πω... τέσπα, ας μην ανοίξω flame... :)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:35]

Εγώ είπα ότι θα μάθω και σύμφωνα με τα screenshots που πόσταρες μια χαρά τα καταφέρνω :hehe: σε ποιο post έγινε αυτό?

Ακυρο... μαλλον δικο μου προβλημα ειναι...

Μου εχει αντικαταστησει το σβηστο λαμπακι offline με το συγκεκριμενο smiley, σε ολα τα ποστ offline users.

Αποφασιζω και εγω να ανεβω πανεπιστημιο να παρακολουθησω κανα μαθημα μετα απο καιρο, αλλα αφου ειμαι γκαντεμης τι θελω και πηγαινω, ο καθηγητης ηταν αρρωστος, ελεος.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:43]

Αποφασιζω και εγω να ανεβω πανεπιστημιο να παρακολουθησω κανα μαθημα μετα απο καιρο, αλλα αφου ειμαι γκαντεμης τι θελω και πηγαινω, ο καθηγητης ηταν αρρωστος, ελεος.

Γκαντεμη ... περιμενε ερχομαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.