Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Την Τετάρτη έλειπα από το μάθημα από την πρώτη ώρα καθώς ήταν η τελευταία πρόβα για τη γιορτή της 28ης. Σήμερα πήρα τα μαθήματα, άλγεβρα έχουμε μια άσκηση, ανοίγω να τη λύσω λέγοντας μέσα μου "να δούμε πάλι πόση ώρα θα την παλεύουμε" και βλέπω την εξής γελοία άσκηση...

1. Ποιες τιμές μπορεί να πάρει ο χ, αν:

i) |x|=5, ii) |χ-4|=6...

Έλεος; :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [28-10-2005 16:33]

Από την ΔανΕΙα :p:hehe:

Αρχική απάντηση από RootX [28-10-2005 16:57]

Καλά να περάσεις Θεοδόσει :hehe:

:o καταλαβαινω τι προσπαθειτε να πετυχετε με αυτα..........να παρετε τα ποσοστα σας απο τον εσπισι μιας και τα καθυστερουμενα μου εχουν επηρεασει και τις δικες σας δοσοληψιες με την πηγη του κακου:o

(@χωριο μοουντ οφφ)

κλαψ κλαψ......παει το 3ημερο.......να ταν κι αλλοοοοοοοοο:cry:

(τουλαχιστον επενδυσαμε στο μελλον.......ισχυρα χαρτιααααα:inlove: )

κριμα που δεν ειχα καμια ψηφιακη μαζι μου........

(παω να κοιταξω ποτε πεφτει το επομενο τριημερο/αργια κλπ στο καλενταρι.:innocent: )

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δε ξέρω αλλα η φάση μεταξύ xylokastro και spc μου 8υμίζει την ταινία fatal attraction :p

Εμένα το title και η υπογραφή μου φέρνει σε retard 16χρονο αλλά συχνά ακούω πως έχω υπερβολικές απαιτήσεις, οπότε it's just me.

Η σειρά μου έφυγε με μετάθεση. Μου κόψανε την άδεια. Είμαι σε εμπλοκή τις τελευταίες 10 μέρες. Επίσης μια που ξέρω από Pc είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές για όλα τα γραφεία εκεί μέσα. Προβλέπεται να είμαι για 25-30 μέρες ακόμα σε εμπλοκή. Είμαι έξω με υπηρεσιακό. Η μετάθεση μου δεν έχει βγει ακόμα κι αρχίζω να ανησυχώ ότι θα μείνω εδώ πάνω. Δεν έχω βύσμα. Αρχίζω να μην την παλεύω :cry:

Sergeant DJD.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:17]

Η σειρά μου έφυγε με μετάθεση. Μου κόψανε την άδεια. Είμαι σε εμπλοκή τις τελευταίες 10 μέρες. Επίσης μια που ξέρω από Pc είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές για όλα τα γραφεία εκεί μέσα. Προβλέπεται να είμαι για 25-30 μέρες ακόμα σε εμπλοκή. Είμαι έξω με υπηρεσιακό. Η μετάθεση μου δεν έχει βγει ακόμα κι αρχίζω να ανησυχώ ότι θα μείνω εδώ πάνω. Δεν έχω βύσμα. Αρχίζω να μην την παλεύω :cry:

Sergeant DJD.

κουραγιο ΛΟΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ:cool:

:flex: σκιστουςςςςςςςςς:flex:

Αρχική απάντηση από unseen

Να θυμηθω να μην ξαναπαρω το ελεινο-τρισαθλιο chipset της nvidia για p4.... (που εκτος των αλλων δεν παιζει με 2,8 dual core)

Δεν τον αναγνωρίζει καν; Τόσο χάλια ρε συ; Why?

Αρχική απάντηση από DJD

Sergeant DJD.

Κουράγιο φίλε......θητεία είναι θα περάσει....... :flower:

Πότε απολύεσαι;

Αρχική απάντηση από DJD

Sergeant DJD.

σα να ακουω την ιστορια μου πανω κατω μονο που εγω τελικα δε πηγα πουθενα , οταν εισαι στη μεση της θαλασσας δεν εχει να πας πουθενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.