Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:27]

??????? που κολλάει αυτο;;;;;

Mε απογοητευεις ρε!

Εννοει το κλασσικο οτι το λινουξ δεν εχει Ελληνικα.... οποτενες γιαυτο γραφει greenglish *

Αρχική απάντηση από SLN

Ωρε μεγαλεια ο Κουλες....

Ξοδευτηκε ο Κουρακης αλλα το αποτελεσμα αποζημιωνει!! :p :P :p :P :tomato: :tomato: :tomato:

Δεν την έκανε ο Κουράκης. Ένας επαγγελματίας αυτοδύτης την έφτιαξε. Και τώρα απ'ό,τι μου είπανε έχει παραγγείλει μια μεγαλύτερη... :blink:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 18:27]

βουτια στο πλυμμυρισμενο υπογειο, με τα καυτα νερα και τους ατμους του καλοριφερ να τρεχουν.

Συντήρηση: Μικρή εργασία που προστατεύει ένα μηχάνημα από την καταστροφή και εμάς από πολύωρο χαμαλίκι!!

Σαφεστατα. ειδικα οταν σου ανηκει ο εξοπλισμος ή/και εχεις οποιοδηποτε μορφης συμφερον να κανεις κατι τετοιο.

οταν ομως δε σου ανηκει ο εξοπλισμος και στο συμβολαιο αναφερεται οτι κοιτας αλλα δεν ακουμπας, περιμενεις να πλημμυρισεις για να ερθει ο ανθρωπος να το φτιαξει.

η ωρα 1:56 πμ ....το Ξυλοκαστρο νεκρο......φοτα και παραθυρα στα σπιτια κλειστα....ο κρυος αερας διαπερνα το προσωπο μου....η πολη εχει ερημωσει....τι να κανω????τρεχω απο εδω , τρεχω απο εκει...τιποτα..ουδεις..ψαχνω απο εδω , ψαχνω απο εκει τιποτα....SPC GUER AR GIOU?

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 01:57]

η ωρα 1:56 πμ ....το Ξυλοκαστρο νεκρο......φοτα και παραθυρα στα σπιτια κλειστα....ο κρυος αερας διαπερνα το προσωπο μου....η πολη εχει ερημωσει....τι να κανω????τρεχω απο εδω , τρεχω απο εκει...τιποτα..ουδεις..ψαχνω απο εδω , ψαχνω απο εκει τιποτα....SPC GUER AR GIOU?

Δε ξέρω αλλα η φάση μεταξύ xylokastro και spc μου 8υμίζει την ταινία fatal attraction :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.