TRoboCop Οκτώβριος 27, 2005 #11081 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Δείτε αυτό!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΡΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ??!!??? http://www.albanian.com/community/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=24 :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 27, 2005 #11082 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 οπως δεν αξιζει να ασχολεισαι με χρυσαυγιτες ετσι και δεν αξιζει να ασχολεισαι και με αυτους Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 27, 2005 #11083 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Ετσι μου ερχετε να κανω μια security audit και αν βρω τρυπα να τους μαμισω.Αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου.Ελεος δλδ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 27, 2005 #11084 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 http://news.pathfinder.gr/periscopio/248785.html :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 27, 2005 #11085 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Ετσι μου ερχετε να κανω μια security audit και αν βρω τρυπα να τους μαμισω. Αν και δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Ελεος δλδ! Μάλλον το έκανε άλλος για εσένα Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /home/virtual/site1/fst/var/www/html/community/db/db.php on line 88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 27, 2005 #11086 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Samael http://news.pathfinder.gr/periscopio/248785.html :hmm: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20359 Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 27, 2005 #11087 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Μαλλον το εφτιαξαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 27, 2005 #11088 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20359 :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 28, 2005 #11089 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 28η = αργια κ μ@λακιες....Εδω κ 30 λεπτα ειμαι στην δουλεια κ 8α φυγω απογευμα! ΓΜΤ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 28, 2005 #11090 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 09:20] 28η = αργια κ μ@λακιες....Εδω κ 30 λεπτα ειμαι στην δουλεια κ 8α φυγω απογευμα! ΓΜΤ ! Δουλειά κι εγώ.........και πουλάω κι ένα ENERMAX 550άρη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 28, 2005 #11091 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 19:24] Νομιζω οτι οπως το εξηγησε ο Βαλαντης εχει μια λογικη...Ερωτηση : Το ρελαντι δεν αναφερεται σε "κινηση" ενω εχεις ταχυτητα ??? Αυτη την εντυπωση ειχα... Να εχεις ταχυτητα και το αμαξι να κινειται χωρις το πατημα γκαζιου... Αν εχω ταχυτητα ΔΕΝ εχω καμμια καταναλωση... Το ρελαντι ειναι απλα οι μινιμουμ στροφες 800-900 για να μη σβησει ο κινητητρας????? Αν ναι εχει λογικη και αυτο που λες... δε νομιζω πως ειπα κατι διαφορετικο απο το βαλαντη. το "ρελαντί" (idle speed) ειναι ρυθμος περιστροφης, χωρις φορτιο, στον οποιο ο κινητηρας ξεπερναει τις εσωτερικες τριβες. εξαρταται απο τις θερμοκρασιες του ψυκτικου και των λαδιων, κι αν θυμαμαι καλα, οριζεται σαν τον 10% του μεγιστου ρυθμου περιστροφης (οχι εκει που βρισκεται το "κοκκινο" στο στροφομετρο). στα οχηματα με εξαερωτη (carburator) ειχε νοημα η κουβεντα για ρελαντι: οταν εκλεινες το γκαζι, περνουσε βενζινη αναλογα με τις ρυθμισεις του. στα καινουργια με το Injection, συνηθως λεγεται πως δεν πεφτει βενζινη οταν σε κατηφορες δεν εχει φορτιο (αυτο μονο καθε κατασκευαστης το ξερει). οταν ειναι κρυος ο κινητηρας, ανοιγει μια εξτρα βαλβιδα και τροφοδοτει το μοτερ μεχρι να ερθει σε θερμοκρασιες λειτουργιας. στην ευθεια, χωρις γκαζι, θα παει, ακομα και σε ανηφορα, γιατι το injection δεν αφηνει το μοτερ να σβησει. θα δωσει λιγη παραπανω βενζινη, ωστε ακομα και με φορτιο να κρατησει τις στροφες που ορισε ο κατασκευαστης σαν ρελαντι (αν και στην ουσια πλεον δεν ειναι ρελαντι, γιατι εχει φορτιο ο κινητηρας. ειναι απλα ενας ελαχιστος ρυθμος περιστοφης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 28, 2005 #11092 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ρε παιδιά, ψάχνω καμιά φορά κανένα τραγούδι στο limewire και μου πετάγεται καμιά φορά κάποιο αρχείο στα αποτελέσματα που είναι 134KB. Την πρώτη φορά μου φάνηκε περίεργο, και επειδή έψαχνα ένα πολύ άγνωστο τραγούδι και ήταν το μόνο αποτέλεσμα το κατέβασα. Βάζω να το ακούσω και ήταν μια ηχογράφηση στα αγγλικά ενός τύπου που έβριζε τους Αμερικάνους. Ξαναψάχνω σήμερα ένα άλλο τραγούδι, μου βγαίνει επίσης μόνο αυτό αποτέλεσμα, το κατεβάζω και ακούω την ίδια ηχογράφηση. Κοιτάω μέγεθος: 134KB. Τι μαμακία είναι αυτή; Δε νομίζω κάποιος να έφτιαξε μια ηχογράφηση και να την κυκλοφόρησε στο Internet με ονόματα άγνωστων ελληνικών τραγουδιών. Τι μαμακία είναι αυτή τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 28, 2005 #11093 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:37] Δουλειά κι εγώ.........και πουλάω κι ένα ENERMAX 550άρη....... :whistling Εχετε ΡΜ κυριε Αδμινιστρατορα.... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 28, 2005 #11094 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 καλο τριημερο σε ολους.............τελικα ειναι απαιχτο το συναισθημα να γυρνας στην πατριδα σου μετα απο πηξιμο 2μηνων στην αθηνα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 28, 2005 #11095 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 ε ναι , απο που εισαι fragma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 28, 2005 #11096 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Από την ΔανΕΙα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 28, 2005 #11097 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Νομιζω οτι οπως το εξηγησε ο Βαλαντης εχει μια λογικη... Ερωτηση : Το ρελαντι δεν αναφερεται σε "κινηση" ενω εχεις ταχυτητα ??? Αυτη την εντυπωση ειχα... Να εχεις ταχυτητα και το αμαξι να κινειται χωρις το πατημα γκαζιου... Αν εχω ταχυτητα ΔΕΝ εχω καμμια καταναλωση... Το ρελαντι ειναι απλα οι μινιμουμ στροφες 800-900 για να μη σβησει ο κινητητρας????? Αν ναι εχει λογικη και αυτο που λες... @Σπυρο Οι στροφες ειναι στα ~800 χωρις ταχυτητα. Ασχετως ταχυτητας εχω "0" καταναλωση, 2α-3η-4η. Επισης μιλαω για πανω απο 30km/h καθως απο κει και πανω ξεκινα να δειχνει καταναλωση. Ακομα δηλαδη και στις 4000στροφες να ειναι η δευτερα, 0 καταναλωση βλέπω, ενω αν βγαλω ταχυτητα, ανεβαινει στα 2 λιτρα... ρε χημικέ, αν δεν έχεις ταχύτητα μέσα, ο κινητήρας για να γυρίσει θέλει βενζίνα. αλλιώς σβήνει. οπότε καίει. αν τώρα τσουλάς στην κατηφόρα, και έχεις ταχύτητα συμπλεγμένη (ακα μεταφέρεις ενέργεια στον κινητήρα) αν το αμάξι είναι έξυπνο (injection) κόβει την παροχή βενζίνης και γυρνάει από την ενέργεια των τροχών (δουλεύει ανάποδα δηλαδή). αν είχες prius θα φόρτιζε κιόλας. οπότε βάλε μια 3η - 4η ίσα να γυρνάει, να μη σου κόβει και χιλιόμετρα, και να οδηγάς στις κατηφόρες τζάμπα. επίσης να διαβάσεις και το: τεχνικές αγωνιστικής οδήγησης με τιμή βενζίνης 2 ευρώ/lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 28, 2005 #11098 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma.τελικα ειναι απαιχτο το συναισθημα να γυρνας στην πατριδα σου μετα απο πηξιμο 2μηνων στην αθηνα...... Καλά να περάσεις Θεοδόσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 28, 2005 #11099 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Εσείς έχετε ΤΕΤΟΙΟ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 28, 2005 #11100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 17:35] Εσείς έχετε ΤΕΤΟΙΟ; οχι βεβαια. καθενας λεει το "οχι" με τον τροπο του. εμεις ασχοληθηκαμε με αγροτικες εργασιες. μαζεψαμε πρωτα τις ελιες και μετα τα καρυδια. μετα επαιξε τσιμπουσι, ταξιδακι μικρο για την επιστροφη με το cruise control στο on, και μετα βουτια στο πλυμμυρισμενο υπογειο, με τα καυτα νερα και τους ατμους του καλοριφερ να τρεχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.