Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

μου στελνει απειλητικα e-mail και μου λεει πως πρεπει να προσεχω οταν βγαινω εξω, να πηγαινω με την πλατη στον τοιχο.

χοχοχοχο....Προσεχε! Δεν λεει να γινει καμια στραβή! Ειδικα σε τετοια ηλικία :p:D

Αρχική απάντηση από .38-.45

μου στελνει απειλητικα e-mail και μου λεει πως πρεπει να προσεχω οταν βγαινω εξω, να πηγαινω με την πλατη στον τοιχο.

Τοιχο τοιχο, μη σε πετυχω που λενε. ΛΟΟΟΟΟΟΟΛ

στελνει και κατι βιντεο, με κατι κουνελια straight from hell, που τρωνε οτι κινειται.

τιτλος του email "ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ" με κεφαλαια.

ακομα δεν εχω καταλαβει τη σχεση που υπαρχει μεταξυ του βιντεο και του τιτλου, αλλα φυλαω την πλατη μου.

looooool

Τώρα μπήκα στο thread σκεπτόμενος να ποστάρω το εξής: ''Καλά, όλοι οι admin σε αυτό το forum είναι τρελοί;'' και βρήκα τα post το κυρίου αδμίν που με ανάγκασε στην εν λόγω δήλωση!

Έλεος πλέον με τους Χονδρούς / ’σχετους Οδηγούς / Ψυχασθενείς - Κουνελοφοβικούς κρατούντες την εξουσία.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

xylokastro for admin!

Αρχική απάντηση από xylokastro

me?τι εκανα παλι καλε?

Tίποτα καλέ, απλώς είδα το post σου την ώρα που τελείωνα το δικό μου και είπα να σε συμπεριλάβω και του λόγου σου (να οδηγήσεις τον αγώνα ενάντια στην χούντα των υφισταμένων admin - κάτι σαν τον Καραμανλή να πούμε στα 70s) :p

Καλημερούδια

Μια χαζή γρήγορη απορία:

οι ανταπτορες VGA-DVI έχουν κοινό pinout ή διαφέρει ανάλογα του κατασκευαστή της κάρτας ?

εξηγούμαι: γίνεται ο Χ αντάπτορας που ήρθε με την Χ κάρτα πακέτο να μήν παίζει (ή να κάνει κόλπα) σε Ψ κάρτα άλλου κατασκευαστή ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.