Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 19:34]

υπαρχει καποιο site για free file hosting?

θελω να ανεβασω 2 *.avi 6mb συνολο και να δωσω το link τους στο thelab για να τα κατεβασετε

www.fileshack.us:)

Αρχική απάντηση από XTCgr

τα ξημερώματα γύρισα απο Μόσχα και αύριο το μεσημέρι πετάω απο Αθήνα για Ταυλάνδη μέσω Ντόχας/Κατάρ......ιπτάμενος wannabe! :D

Αεροσυνοδος εγινες καμαριμ? :p

Αρχική απάντηση από XTCgr

όχι δυστυχώς :(

Στην γιορτή μου, τέλη Ιουνίου, είμουνα έξω βόλτα με τον άλλο Έλληνα φιλαράκι που μένει στο Δουβλίνο και του εξηγούσα ότι είναι η πρώτη μου γιορτή που θα ακούσω live "Χρόνια πολλά" από ένα άτομο μόνο. Πριν τελειώσω την φράση μου, ακούμε μια τσιριχτή φωνή "Αφού σου είπα να πάμε από κει βρε μ*****σμένη!". Γυρνάμε και τι βλέπουμε; 6 αεροσυνοδούς της HellasJet (5 γυναίκες κι ένας τυπάς). Οι 4-5 μέρες που ακολούθησαν ήταν απλά κώλαση...

re chosen με βαζεις σε πονηρες σκεψεις!!Οταν εννοεις κωλαση εννοεις "κωλαση" η απλα κολαση!

ετσι και το ελεγα εγω αυτο το πραμα στην παρουσα φαση ...θα εχανα και αυτο το ατομο....

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:04]

Στην γιορτή μου, τέλη Ιουνίου, είμουνα έξω βόλτα με τον άλλο Έλληνα φιλαράκι που μένει στο Δουβλίνο και του εξηγούσα ότι είναι η πρώτη μου γιορτή που θα ακούσω live "Χρόνια πολλά" από ένα άτομο μόνο. Πριν τελειώσω την φράση μου, ακούμε μια τσιριχτή φωνή "Αφού σου είπα να πάμε από κει βρε μ*****σμένη!". Γυρνάμε και τι βλέπουμε; 6 αεροσυνοδούς της HellasJet (5 γυναίκες κι ένας τυπάς). Οι 4-5 μέρες που ακολούθησαν ήταν απλά κώλαση...

ομορφη φαση........κριμα να μην ειναι απο μια μερια ο δεσερης για τα ντοκουμεντα:D

α και κατι τελειως οφ με το θεμα...

τσεκαρετε το βιντεοκλιπ απο το εξης τραγουδακι

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

PUSSYCAT DOLLS-DON'T CHA

Αρχική απάντηση από ΝTG

re chosen με βαζεις σε πονηρες σκεψεις!!Οταν εννοεις κωλαση εννοεις "κωλαση" η απλα κολαση!

ετσι και το ελεγα εγω αυτο το πραμα στην παρουσα φαση ...θα εχανα και αυτο το ατομο....

Μην πεις τίποτα, αν το καταλάβει το κατάλαβε.

Αρχική απάντηση από greekfragma

ημιχρονο 2-0......τελικο 4-1

Όχι, φέτος έχει άλλη μέθοδο. Το τρώει στην αρχή, ισοφαρίζει κάπου 10-15 λεπτά πριν τελειώσει και τον σκοτώνουν στο 89'.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ειναι η λεγομενη "καταρα" εγω εχω αλλο ονομα για τη κατασταση του γαυρου αλλα θα μπουνε αστερακια οποτε το αφηνω στη φαντασια σας

Εσύ είσαι λαμόγιο οπότε δεν έχουν σημασία αυτά που λες. :p

ταδε εφη λαβερμποης με το κλαδευτηρι aka greekfragma [Χθες, στις 20:19]

....τσεκαρετε το βιντεοκλιπ απο το εξης τραγουδακι

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

PUSSYCAT DOLLS-DON'T CHA

εχω παθει πλακα με την τυπισσα....

ειναι λες και εχεις βαλει στο μιξερ Αlicia,Jennifer kai Beyonce

φωνη...

κορμι...

στυλ...

ακομα και το κομματακι δεν ειναι κακο....

(τουλαχιστον οταν παρακολουθεις και το videoclip ταυτοχρονα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.