Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 23:08]

Σε παρακαλω να ανακαλεσεις ταχιστα την υβρη σου!

Η θρυλικη ομαδα του '94 θα μεινει για παντα αξεπεραστη... Αν η ιστορικη πορεια μας, προ 11ετιας, εχει επαναληφθει σε προηγουμενα παγκοσμια κυπελλα, παρακαλω να με διορθωσουν οι ποδοσφαιροφιλοι...

λοιπόν,χωρίς να είμαι ειδικός σε ενα απο τα 2 τελευταία Mundial υπήρξε εθνική που έφαγε περισσότερα απο 10 γκολ συνολικά :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 02:18]

λοιπόν,χωρίς να είμαι ειδικός σε ενα απο τα 2 τελευταία Mundial υπήρξε εθνική που έφαγε περισσότερα απο 10 γκολ συνολικά :D

Ναι μπορει αλλα τουλαχιστον θα εβαλε ενα...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:53]

ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σαν να ακούω τον vdeseris! lol

μπορώ να ποστάρω φωτό απο την πρώτη φορά που πήγα αλλα τότε ήμουν με parents και group οπότε για ευνόητους λόγους οι φωτο ήταν τελείως paparazzi. Τώρα με τις βροχές θα κάνω οτι καλύτερο :whistling

Αν και δεν έχει νόημα μιας και ο Γιώργος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, πάρτε το ΤΟΡ 10 να γουστάρετε;)

User Posts

1. ea6gka 700

2. Makis Hourdakis 499

3. spc 456

4. SLN 391

5. greekfragma 388

6. RootX 361

7. YDinopoulos 358

8. astrolabos 356

9. Samael 349

10. esdee 313

και βεβαίως βεβαίως για να μην ξεχνιώμαστε:

18. sotiris 204

αυτη τη στιγμη βρισκομαι αναμεσα σε SLN και RootX.εαν παω μια θεση πανω θα ειμαι αναμεσα σε Spc-SLN......αν κανω μια θεση κατω θα ειμαι αναμεσα σε RootX-YDinopoulos.......γμτ......νιωθω λιγο στριμοκωλ@ τα πραγματα:cry:

:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:16]

αυτη τη στιγμη βρισκομαι αναμεσα σε SLN και RootX.εαν παω μια θεση πανω θα ειμαι αναμεσα σε Spc-SLN......αν κανω μια θεση κατω θα ειμαι αναμεσα σε RootX-YDinopoulos.......γμτ......νιωθω λιγο στριμοκωλ@ τα πραγματα:cry:

:hehe:

Αστα σαπια ρε απατεωνα! Απλα ηθελες να μειωσεις σε 2 ποστ τη διαφορα μας και ειπες να πεταξεις το ακυρο σου...

Εχουν γνωση οι φυλακες ρεεεε Δεν θα μας πεταξεις εσυ απο το final four!!!

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:34]

Αστα σαπια ρε απατεωνα! Απλα ηθελες να μειωσεις σε 2 ποστ τη διαφορα μας και ειπες να πεταξεις το ακυρο σου...

Εχουν γνωση οι φυλακες ρεεεε Δεν θα μας πεταξεις εσυ απο το final four!!!

Α ΝΑΙ ΕΕΕΕΕ????????:rant:

+1 παρακαλω.....:p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:36]

fragma , εσυ πας στο ΟΥΕΦΑ , i am sorry man :hehe:

παρακαλειται ο φετινος παγκοσμιος πρωταθλητης να παρει ρεπο για 10μερες απο το οφ τοπικ...........το πρωταθλημα εχει τελειωσει και μαθηματικα..........:banging:

+1 ακομααααααααααααααααααααααααααα:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.