ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2005 #10461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr ...δεν καίγονται και θερμοσίφωνες,φριτέζες,καφετιέρες τελευταία.... ειδες , βελτιωσαν την ποιοτητα....των οικιακων συσκευων Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #10462 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:20] Οι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself".... συμπληρωση......και ο φραγμας εχει εξεταστικη:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 23, 2005 #10463 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Και καίω τα 2gb crucial με 3-3-3-8, 2.8 στα 270, σπάζοντας τα 3000 στο μεμτεστ, που δεν τα είχα δει με τα bh Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 23, 2005 #10464 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Περιεργα πραγματα.... Παρασκευη σημερα (T.G.I.F.) αλλα δεν υπαρχει η γνωστη αναλογια ποστ (Πειτε ο,τι θελετε)/(everything else) = 100:1... Οι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself".... Οχι ειμαι αθωος!Δεν καηκε τπτ κ ολα λειτουργουν οκΔεν φταιω εγω ρεεεε! Αρχική απάντηση από ea6gka Καλα εσυ μη χασεις κ δεν γελασεις, μονο για σενα μη πουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 23, 2005 #10465 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ρε γ@μω την ατιμη κενωνια.....Εχουμε ενα στικακι twinmos bh-5 απλο (0525) και ενα στικακι Twinmos Speed Premium (0505). Αμφοτερα μονα τους παιζουν στα 230 με 3,1. Και τα 2 μαζι σε dual channel πετανε λαθη πριν καν τελειωσει το πρωτο pass και με σκιζουν στις BSOD στα win. Tι σκ@τ@???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2005 #10466 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 14:20] Καλα εσυ μη χασεις κ δεν γελασεις, μονο για σενα μη πουν... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 23, 2005 #10467 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka :daisy: Ημουν afk αν θες ξαναμπες msn να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 23, 2005 #10468 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Nα κανω και την προβλεψη μου-> τελικος ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 23, 2005 #10469 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Και καίω τα 2gb crucial με 3-3-3-8, 2.8 στα 270, σπάζοντας τα 3000 στο μεμτεστ, που δεν τα είχα δει με τα bh crusial tracer? εγω γιατι στο memtest ειχα δει και 3800MB/s? ( :devil: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 23, 2005 #10470 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ποια εντολη και που, χρησιμοποιουμε για να δουμε το ping με καποιο site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ευχαριστη εκπληξη σημερα στην τραπεζα της Ελλαδος. Πηγαινω για να αλλαξω ενα πενηνταευρω το οποιο ειχε καει το μισο σχεδον απο τσιγαρο. (δεν πηρα χαμπαρι οτι εφυγε το τσιγαρο απο την σταχτοθηκη και παει το 50ευρω). Αφου λοιπον ρωταω που πρεπει να απευθυνθω....περιμενω στον κισε εναν κυριο να τελειωσει..και με το που φευγει ρωταω την κοπελια πισω απο το τζαμι αν μπορω να κανω την αλλαγη. Παιρνει το 50ευρω το κοιταει, και........ μου δινει ενα καινουριο. ΩΩΩΩ, μαϊ ΓΚΟΝΤ. Δεν το περιμενα ειλικρινα. Πιστυεα οτι θα εχω μια αντιμετωπιση σαν την εφορια, του στυλ, συμπληρωστε 35 εκκατομυρια εντυπα, πειτε μας και το ΑΦΜ σας να δουμε αν χρωστατε τιποτα στην εφορια, στο ΟΤΕ, στην ΔΕΗ, στον παπα της ενοριας σας, και αν δεν χρωστατε τιποτε τοτε θα παρετε και τα 50. Εξεπλαγην ευχαριστα και πιστευω οτι επρεπε να το αναφερω....μιας και δυσκολα σε αυτη την χωρα βρισκεις κατι να δουλευει τοσο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 23, 2005 #10472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ευχαριστη εκπληξη σημερα στην τραπεζα της Ελλαδος. Πηγαινω για να αλλαξω ενα πενηνταευρω το οποιο ειχε καει το μισο σχεδον απο τσιγαρο. (δεν πηρα χαμπαρι οτι εφυγε το τσιγαρο απο την σταχτοθηκη και παει το 50ευρω). Αφου λοιπον ρωταω που πρεπει να απευθυνθω....περιμενω στον κισε εναν κυριο να τελειωσει..και με το που φευγει ρωταω την κοπελια πισω απο το τζαμι αν μπορω να κανω την αλλαγη. Παιρνει το 50ευρω το κοιταει, και........ μου δινει ενα καινουριο. ΩΩΩΩ, μαϊ ΓΚΟΝΤ. Δεν το περιμενα ειλικρινα. Πιστυεα οτι θα εχω μια αντιμετωπιση σαν την εφορια, του στυλ, συμπληρωστε 35 εκκατομυρια εντυπα, πειτε μας και το ΑΦΜ σας να δουμε αν χρωστατε τιποτα στην εφορια, στο ΟΤΕ, στην ΔΕΗ, στον παπα της ενοριας σας, και αν δεν χρωστατε τιποτε τοτε θα παρετε και τα 50. Εξεπλαγην ευχαριστα και πιστευω οτι επρεπε να το αναφερω....μιας και δυσκολα σε αυτη την χωρα βρισκεις κατι να δουλευει τοσο γρηγορα. Καλο δεν το ηξερα...ειτε σου καει, ειτε σκιστει κλπ μπορεις να πας στη τραπεζα να στο αλλαξουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:49] Ποια εντολη και που, χρησιμοποιουμε για να δουμε το ping με καποιο site? Start--> Run--> cmd--> enter Στο παραθυρο του DOS γραφεις ping και το ονομα του site...παραδειγμα δες απο την φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Καλο δεν το ηξερα...ειτε σου καει, ειτε σκιστει κλπ μπορεις να πας στη τραπεζα να στο αλλαξουν?? Οχι σε οποιαδηποτε τραπεζα. Στην Τραπεζα της Ελλαδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 23, 2005 #10475 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Start--> Run--> cmd--> enterΣτο παραθυρο του DOS γραφεις ping και το ονομα του site...παραδειγμα δες απο την φωτο.. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2005 #10476 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 ρε ζαχο πολυ απιστευτο μου φαινεται αυτο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10477 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ρε ζαχο πολυ απιστευτο μου φαινεται αυτο που λες. Γιατι? Νομιζω σε ολο τον κοσμο συμβαινει αυτο. Για μενα το απιστευτο ηταν οτι δεν ταλαιπωρηθηκα. Ηξερα οτι το αλλαζουν αλλα δεν ηξερα τον τροπο. Ε, τελικα ειναι ΠΑΡΑ πολυ απλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 23, 2005 #10478 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ευχαριστη εκπληξη σημερα στην τραπεζα της Ελλαδος. Πηγαινω για να αλλαξω ενα πενηνταευρω το οποιο ειχε καει το μισο σχεδον απο τσιγαρο. (δεν πηρα χαμπαρι οτι εφυγε το τσιγαρο απο την σταχτοθηκη και παει το 50ευρω). Αφου λοιπον ρωταω που πρεπει να απευθυνθω....περιμενω στον κισε εναν κυριο να τελειωσει..και με το που φευγει ρωταω την κοπελια πισω απο το τζαμι αν μπορω να κανω την αλλαγη. Παιρνει το 50ευρω το κοιταει, και........ μου δινει ενα καινουριο. ΩΩΩΩ, μαϊ ΓΚΟΝΤ. Δεν το περιμενα ειλικρινα. Πιστυεα οτι θα εχω μια αντιμετωπιση σαν την εφορια, του στυλ, συμπληρωστε 35 εκκατομυρια εντυπα, πειτε μας και το ΑΦΜ σας να δουμε αν χρωστατε τιποτα στην εφορια, στο ΟΤΕ, στην ΔΕΗ, στον παπα της ενοριας σας, και αν δεν χρωστατε τιποτε τοτε θα παρετε και τα 50. Εξεπλαγην ευχαριστα και πιστευω οτι επρεπε να το αναφερω....μιας και δυσκολα σε αυτη την χωρα βρισκεις κατι να δουλευει τοσο γρηγορα. Χαχα Η Τραπεζα Ελλαδος εχει το καλυτερο RMA στα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #10479 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 ρε Xrist22......σε χωσανε και σενα στο ασυρματο?αρχισες τις παραισθησεις γεωγραφικου μηκους και πλατους?....χεεχεχχεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 23, 2005 #10480 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:52] Ευχαριστη εκπληξη σημερα στην τραπεζα της Ελλαδος. Πηγαινω για να αλλαξω ενα πενηνταευρω το οποιο ειχε καει το μισο σχεδον απο τσιγαρο. (δεν πηρα χαμπαρι οτι εφυγε το τσιγαρο απο την σταχτοθηκη και παει το 50ευρω). Αφου λοιπον ρωταω που πρεπει να απευθυνθω....περιμενω στον κισε εναν κυριο να τελειωσει..και με το που φευγει ρωταω την κοπελια πισω απο το τζαμι αν μπορω να κανω την αλλαγη. Παιρνει το 50ευρω το κοιταει, και........ μου δινει ενα καινουριο. ΩΩΩΩ, μαϊ ΓΚΟΝΤ. Δεν το περιμενα ειλικρινα. Πιστυεα οτι θα εχω μια αντιμετωπιση σαν την εφορια, του στυλ, συμπληρωστε 35 εκκατομυρια εντυπα, πειτε μας και το ΑΦΜ σας να δουμε αν χρωστατε τιποτα στην εφορια, στο ΟΤΕ, στην ΔΕΗ, στον παπα της ενοριας σας, και αν δεν χρωστατε τιποτε τοτε θα παρετε και τα 50. Εξεπλαγην ευχαριστα και πιστευω οτι επρεπε να το αναφερω....μιας και δυσκολα σε αυτη την χωρα βρισκεις κατι να δουλευει τοσο γρηγορα. η μεγαλυτερη μαγκιαειναι να συγχρονιστεις με καποιο φιλαρακι σου και να αλλαξετε ταυτοχρονα απο ενα μισο του ιδιου 500 σε κοντινα υποκαταστηματα της εθνικης....100% αποδοση σε δευτερολεπτα.....αρκει να μην εχει τπτ ουρες και χαλασει το timming.... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.