unstoppable Σεπτέμβριος 22, 2005 #10441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka καμμια σχεση , για να φτασεις στο τελικο σημαινει οτι αξιζεις να εισαι, και οχι αποκλειστικα τυχη. ..........και να μην κινδυνευεις να χασεις απο το παντελως αχρηστο καζακσταν. Τεσπα η εθνικη ποδοσφαιρου βλεπει με κυαλια τις επιτυχιες (στο συνολο) της εθνικης μπασκετ οτι και να λεω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 22, 2005 #10442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Μπράβο μας, μπραβο μας... και εγω θα πάω αυριο στο Athens tuning show! Ξέρει κανείς πόσο κάνει το εισητήριο?!?!?!!?:worship: :woot: :nuke: :devil: :devil: :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 22, 2005 #10443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:02] καμμια σχεση , για να φτασεις στο τελικο σημαινει οτι αξιζεις να εισαι, και οχι αποκλειστικα τυχη. E οχι και καμμια σχεση... Ουτε αποκλειστικα τυχη, ουτε οτι κερδισε ο καλυτερος (ο οποιος σπανια κερδιζει ετσι κι αλλιως)...Το βασικο για μενα δεν ειναι αν αξιζε η οχι η τοτε ομαδα (η η τωρινη)Το θεμα ειναι σας αρεσει ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας σας ή απλα πανυγηριζετε επειδη κερδιζει.Αμα σας αρεσει και γουσταρετε να την βλεπετε, αυτο μετραει και οχι οι τιτλοι για μενα...Κι η Λιμοζ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης (με 45-44 τελικο σκορ), αλλα ο Αρης του Γκαλη δεν ειναι.... Δικα σας τα συμπερασματα ποιος ειναι "καλυτερος" και ποιος "τυχερος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 22, 2005 #10444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:15] η εθνικη μπασκετ δεν εχει χασει απο τη γερμανια αν δε θυμαμαι καλα? αυτο τι σημαινει οτι ειναι πατοι? Οχι αυτο σημαινει οτι κερδιζαμε 25 ποντους στο ημιχρονο και μετα ξυπνησε το 2ο καλυτερο 3αρι στον κοσμο (βαζω και τον Garnett, χαριστικα πρωτο) που ειχε 7 ποντους μεχρι τοτε, και εσκισε πατους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 22, 2005 #10445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SLN..........Αμα σας αρεσει και γουσταρετε να την βλεπετε, αυτο μετραει και οχι οι τιτλοι για μενα...Κι η Λιμοζ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης (με 45-44 τελικο σκορ), αλλα ο Αρης του Γκαλη δεν ειναι.... Δικα σας τα συμπερασματα ποιος ειναι "καλυτερος" και ποιος "τυχερος" Μα το θεμα δεν ειναι μονο οι τιτλοι αλλα γενικα οι διακρισεις, ο Αρης πηγε και σε μερικα final4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 22, 2005 #10446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 19:37] Για το αποτελεσμα φανταζομαι μιλαει ο ΗΙΤΜΑΝ.Οχι για την πορεια! αποτελεσμα= εμεις κρατωντας αλλη μια κουπα! Ακριβως...για το αποτελεσμα μιλαω Σχετικα με το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται να προσθεσω τπτ παραπανο απο αυτα που ειπε ο ea6gka..Εχει απολυτο δικιο. Φιλε Myralis εδω μπορεις να μαθεις οτι χρειαζεται σχετικα με το Athens Tuned Show. Εγω μαλλον θα κατεβω απο Λαμια Σαββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 22, 2005 #10447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Πάλι βρέχει, πάλι χαλασμός κυρίου, πάλι πλημμύρισαν οι δρόμοι, πάλι θέλεις ...φουσκωτό για να ανέβεις τον κηφισό............Πέρασα καινούριους forceware, και ένα κωλοπαίχνιδο κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα...Για να συνδεθώ στο ίντερνετ έκανα κανένα δεκάλεπτο, συν πόσες προσπάθειες και πόσα ριστάρτ........Για να δω τι άλλο θα τύχει σήμερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 22, 2005 #10448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Toν καρκινο βγαλαμε παλι....Ατακα Σκουντη στα τελευταια 30 secs: "O παπαλουκας ηταν ασφαλτος στο τελευταιο παιχνιδι" (ηή κατι παρομοιο. η ουσια ειναι ιδια)RRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLLLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2005 #10449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Χωρίς λάθη εννοούσε ρε κακεντρεχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 22, 2005 #10450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οχι αυτο σημαινει οτι κερδιζαμε 25 ποντους στο ημιχρονο και μετα ξυπνησε το 2ο καλυτερο 3αρι στον κοσμο (βαζω και τον Garnett, χαριστικα πρωτο) που ειχε 7 ποντους μεχρι τοτε, και εσκισε πατους.... καλύτερος είναι ο petza και δε θέλω βλακείες.2ος ο garnett, 3ος o nowitsky. (δεν ξέρω γιατί, δεν τον πάω καθόλου τον nowitsky, δε μου αρέσει το στυλ του, δεν έχει τη χάρη του πέτζα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #10451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Aπο Δευτερα ξεκιναει η 2η σεζον του "Συνορα ΑΓαπης"!!! :happy2: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 22, 2005 #10452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Aπο Δευτερα ξεκιναει η 2η σεζον του "Συνορα ΑΓαπης"!!! :happy2: :jump1: οχι ρε γ.....το μην μου λες τετοια :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 22, 2005 #10453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:01] οχι ρε γ.....το μην μου λες τετοια :cry: def ομοιοπαθης βλεπω...Ουτε εσυ δεν την γουσταρεις την σειρα ετσι?? Οποτε την βλεπω βγαζω καντιλες!!! Απο τις ποιο αθλιες σειρες... :yawn: :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 22, 2005 #10454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n def ομοιοπαθης βλεπω...Ουτε εσυ δεν την γουσταρεις την σειρα ετσι?? Οποτε την βλεπω βγαζω καντιλες!!! Απο τις ποιο αθλιες σειρες... :yawn: :fist: η φαση ειναι οτι το βλεπουν οι γονεις μου.ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΥΤΙΧΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #10455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Whatever.....Εγω το γουσταρω κ το βλεπω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 22, 2005 #10456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 καληνυχτα και καλο ξημερωμα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 23, 2005 #10457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 καλημερα ναζλιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 23, 2005 #10458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Περιεργα πραγματα....Παρασκευη σημερα (T.G.I.F.) αλλα δεν υπαρχει η γνωστη αναλογια ποστ (Πειτε ο,τι θελετε)/(everything else) = 100:1...Οι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2005 #10459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΟι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 23, 2005 #10460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 ...δεν καίγονται και θερμοσίφωνες,φριτέζες,καφετιέρες τελευταία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.