Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

καμμια σχεση , για να φτασεις στο τελικο σημαινει οτι αξιζεις να εισαι, και οχι αποκλειστικα τυχη.

..........και να μην κινδυνευεις να χασεις απο το παντελως αχρηστο καζακσταν. Τεσπα η εθνικη ποδοσφαιρου βλεπει με κυαλια τις επιτυχιες (στο συνολο) της εθνικης μπασκετ οτι και να λεω εγω.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:02]

καμμια σχεση , για να φτασεις στο τελικο σημαινει οτι αξιζεις να εισαι, και οχι αποκλειστικα τυχη.

E οχι και καμμια σχεση... Ουτε αποκλειστικα τυχη, ουτε οτι κερδισε ο καλυτερος (ο οποιος σπανια κερδιζει ετσι κι αλλιως)...

Το βασικο για μενα δεν ειναι αν αξιζε η οχι η τοτε ομαδα (η η τωρινη)

Το θεμα ειναι σας αρεσει ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας σας ή απλα πανυγηριζετε επειδη κερδιζει.

Αμα σας αρεσει και γουσταρετε να την βλεπετε, αυτο μετραει και οχι οι τιτλοι για μενα...

Κι η Λιμοζ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης (με 45-44 τελικο σκορ), αλλα ο Αρης του Γκαλη δεν ειναι.... Δικα σας τα συμπερασματα ποιος ειναι "καλυτερος" και ποιος "τυχερος"

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:15]

η εθνικη μπασκετ δεν εχει χασει απο τη γερμανια αν δε θυμαμαι καλα? αυτο τι σημαινει οτι ειναι πατοι?

Οχι αυτο σημαινει οτι κερδιζαμε 25 ποντους στο ημιχρονο και μετα ξυπνησε το 2ο καλυτερο 3αρι στον κοσμο (βαζω και τον Garnett, χαριστικα πρωτο) που ειχε 7 ποντους μεχρι τοτε, και εσκισε πατους....

Αρχική απάντηση από SLN

..........

Αμα σας αρεσει και γουσταρετε να την βλεπετε, αυτο μετραει και οχι οι τιτλοι για μενα...

Κι η Λιμοζ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης (με 45-44 τελικο σκορ), αλλα ο Αρης του Γκαλη δεν ειναι.... Δικα σας τα συμπερασματα ποιος ειναι "καλυτερος" και ποιος "τυχερος"

Μα το θεμα δεν ειναι μονο οι τιτλοι αλλα γενικα οι διακρισεις, ο Αρης πηγε και σε μερικα final4

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 19:37]

Για το αποτελεσμα φανταζομαι μιλαει ο ΗΙΤΜΑΝ.Οχι για την πορεια!

αποτελεσμα= εμεις κρατωντας αλλη μια κουπα!

Ακριβως...για το αποτελεσμα μιλαω:T:

Σχετικα με το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται να προσθεσω τπτ παραπανο απο αυτα που ειπε ο ea6gka..Εχει απολυτο δικιο.

Φιλε Myralis εδω μπορεις να μαθεις οτι χρειαζεται σχετικα με το Athens Tuned Show. Εγω μαλλον θα κατεβω απο Λαμια Σαββατο.

Πάλι βρέχει, πάλι χαλασμός κυρίου, πάλι πλημμύρισαν οι δρόμοι, πάλι θέλεις ...φουσκωτό για να ανέβεις τον κηφισό............

Πέρασα καινούριους forceware, και ένα κωλοπαίχνιδο κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα...

Για να συνδεθώ στο ίντερνετ έκανα κανένα δεκάλεπτο, συν πόσες προσπάθειες και πόσα ριστάρτ........

Για να δω τι άλλο θα τύχει σήμερα....

Toν καρκινο βγαλαμε παλι....

Ατακα Σκουντη στα τελευταια 30 secs: "O παπαλουκας ηταν ασφαλτος στο τελευταιο παιχνιδι" (ηή κατι παρομοιο. η ουσια ειναι ιδια)

RRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLLLLLL

Αρχική απάντηση από SLN

Οχι αυτο σημαινει οτι κερδιζαμε 25 ποντους στο ημιχρονο και μετα ξυπνησε το 2ο καλυτερο 3αρι στον κοσμο (βαζω και τον Garnett, χαριστικα πρωτο) που ειχε 7 ποντους μεχρι τοτε, και εσκισε πατους....

καλύτερος είναι ο petza και δε θέλω βλακείες.

2ος ο garnett, 3ος o nowitsky.

(δεν ξέρω γιατί, δεν τον πάω καθόλου τον nowitsky, δε μου αρέσει το στυλ του, δεν έχει τη χάρη του πέτζα).

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 22:01]

οχι ρε γ.....το μην μου λες τετοια :cry: :wall:

def ομοιοπαθης βλεπω...Ουτε εσυ δεν την γουσταρεις την σειρα ετσι??

Οποτε την βλεπω βγαζω καντιλες!!! Απο τις ποιο αθλιες σειρες...

:yawn: :yawn: :fist:

Αρχική απάντηση από theHitma@n

def ομοιοπαθης βλεπω...Ουτε εσυ δεν την γουσταρεις την σειρα ετσι??

Οποτε την βλεπω βγαζω καντιλες!!! Απο τις ποιο αθλιες σειρες...

:yawn: :yawn: :fist:

η φαση ειναι οτι το βλεπουν οι γονεις μου.ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ

ΓΙΑ ΕΠΥΤΙΧΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Περιεργα πραγματα....

Παρασκευη σημερα (T.G.I.F.) αλλα δεν υπαρχει η γνωστη αναλογια ποστ

(Πειτε ο,τι θελετε)/(everything else) = 100:1...

Οι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself"....

Αρχική απάντηση από SLN

Οι λογοι μπορουν να αναζητηθουν στο οτι δεν τραβανε οι UTT του Γιωργου και ειναι "down", ο spc τρεχει για RMA στου Βασιλη/Φανη, ο samael ταξιδευει Αγγλια, οποτε κι εγω δεν μπορω να σπαμμαρω "by myself"....

:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.