Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #10321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 μια φορα μαλωσα στις μπιλιες και με ταισανε 2 χωμα απο το σκαμα του σχολειου, μετα απο αυτο παντα κουβαλαω ενα στυλιαρη μαζι μου George ...Το κακο ομως σημερα είναι οτι οι πιο πολλοι κουβαλανε keyboard και οποιον παρει ο χάρος ..... Βεβαια αν τυχον υπάρξει τετ α τετ , , , αλλάζουν τα πράγματα , και παιζει μονο ctrl+z Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 19, 2005 #10322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μια φορα μαλωσα στις μπιλιες και με ταισανε 2 χωμα απο το σκαμα του σχολειου, μετα απο αυτο παντα κουβαλαω ενα στυλιαρη μαζι μου Γιατι? Παιζεις ακομα μπιλιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #10323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μια φορα μαλωσα στις μπιλιες και με ταισανε 2 χωμα απο το σκαμα του σχολειου, μετα απο αυτο παντα κουβαλαω ενα στυλιαρη μαζι μου ^^ Da l33t spamm0r!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #10324 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Γιατι? Παιζεις ακομα μπιλιες? καμμια φορα στο δρομο με κανα ταριφα , ειναι καλυτερα απο φραπε το πρωι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 19, 2005 #10325 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Όταν ήμουν μικρός δεν έμπαινα σε forum για να πλακωθώ, το έκανα στις αλάνες. Σου παιρναν τα προφιτερολ απο τα χερια,ε ? Τα παλιοπαιδα.... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 19, 2005 #10326 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Nope, πείραζαν τον spc και έπρεπε να πάρω θέση :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 19, 2005 #10327 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Eγω παλι δεν εχω μαλωσει ποτε στην ζωη μου.Παντα ημουν μακρια απο τις φασαριες , συνηθως πολλα τελειωναν μονο στα λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #10328 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 23:53] Eγω παλι δεν εχω μαλωσει ποτε στην ζωη μου.Παντα ημουν μακρια απο τις φασαριες , συνηθως πολλα τελειωναν μονο στα λογια. ε.........ενα ΟΥΡΓΚΚΚΚΚ να φωναζες δεν ηθελε και πολυ ο αλλος να αρχισει να τρεχει πανικοβλητος:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 19, 2005 #10329 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Eγω παλι δεν εχω μαλωσει ποτε στην ζωη μου.Παντα ημουν μακρια απο τις φασαριες , συνηθως πολλα τελειωναν μονο στα λογια. Ναι, τέλειωναν στα λόγια γιατί μετά σηκωνόσουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 19, 2005 #10330 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αμα δεν εχω στα επομενα 10 λεπτα 20 προσφορες τουλαχιστον για την οθονη μου, (ολες πανω απο 900 ευρω) θα αποχωρησω απο το φορουμ!!Δυστυχως αυτο το φορουμ οδηγειται στον γκρεμο....Ειναι τραγικη η κατασταση Νικο ΕυαγγελατοΣε το κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #10331 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αμα δεν εχω στα επομενα 10 λεπτα 20 προσφορες τουλαχιστον για την οθονη μου, (ολες πανω απο 900 ευρω) θα αποχωρησω απο το φορουμ!!Δυστυχως αυτο το φορουμ οδηγειται στον γκρεμο....Ειναι τραγικη η κατασταση Νικο ΕυαγγελατοΣε το κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα.... τι έγινε, αποφάσισες ότι τελικά οι tft έχουν όντως λιγότερη ακτινοβολία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #10332 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αμα δεν εχω στα επομενα 10 λεπτα 20 προσφορες τουλαχιστον για την οθονη μου, (ολες πανω απο 900 ευρω) θα αποχωρησω απο το φορουμ!! Δυστυχως αυτο το φορουμ οδηγειται στον γκρεμο.... Ειναι τραγικη η κατασταση Νικο Ευαγγελατο Σε το κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα.... Το σύνολο 900 ή η κάθε μία ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 19, 2005 #10333 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Δεν μασαμε ρε απο ακτινοβολια...4 ιντσες παχος φιλτρα εχει περασει το Τζαπανιζ μαστορι.... Τι να λεει...να προσθεσω στο προ-παραπανω ποστ την φραση "...με μαθηματικη ακριβεια...""Δυστυχως αυτο το φορουμ οδηγειται στον γκρεμο.......με μαθηματικη ακριβεια..."Δινει πιο δραματικο τονο πιστευω στην φραση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #10334 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Θεε μου 6, εισαι κατεστραμενος ρεεεεεεεεε:toomuchne :toomuchne , μην διαβαζεις αλλο σταματα :P ρε, 4.5 βία ήτανε, αλλά με ανέβασε το εργαστήριο. δεν κάνω τέτοια εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #10335 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Δεν μασαμε ρε απο ακτινοβολια... 4 ιντσες παχος φιλτρα εχει περασει το Τζαπανιζ μαστορι.... Τι να λεει... να προσθεσω στο προ-παραπανω ποστ την φραση "...με μαθηματικη ακριβεια..." "Δυστυχως αυτο το φορουμ οδηγειται στον γκρεμο.......με μαθηματικη ακριβεια..." Δινει πιο δραματικο τονο πιστευω στην φραση.... άσε που άμα βάλεις μια κυψελίδα κι ένα ccd, μπορείς να κάνεις και uv :P ρε, crt RULEZ λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #10336 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 User Posts 1. ea6gka 670 2. Makis Hourdakis 481 3. spc 451 4. greekfragma 370 5. SLN 366 6. Samael 341 7. RootX 340 8. astrolabos 335 9. YDinopoulos 333 10. esdee 303 και 19. sotiris 189 100 posts λιγότερα από τον DJD που έχει πάει φαντάρος εδώ και τόσο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 19, 2005 #10337 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:30] άσε που άμα βάλεις μια κυψελίδα κι ένα ccd, μπορείς να κάνεις και uv :P ρε, crt RULEZ λέμε Φιλαρακο μη μου χαλας την πωληση με τις (ο Θεος να τις κανει) επιστημονικες μπαρουφες σου... Και μαθε να κανεις edit στα ποστ... 2 συνεχομενα ποστ στο Πειτε ο.τι θελετε?????? Ποιος νομιζεις οτι εισαι?? Ο ea6gka??? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #10338 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Φιλαρακο μη μου χαλας την πωληση με τις (ο Θεος να τις κανει) επιστημονικες μπαρουφες σου... Και μαθε να κανεις edit στα ποστ... 2 συνεχομενα ποστ στο Πειτε ο.τι θελετε?????? Ποιος νομιζεις οτι εισαι?? Ο ea6gka??? :P Όχι αλλα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει ο spamm0r στη θέση του spamm0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #10339 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 το παλεύω ρε παιδιά, αλλά δε βγαίνει. αν δε μετράνε τα post, δε spamάρω καλά. μάλλον πρέπει να ξαναβάλουμε και τα offtopic στο counter Αρχική απάντηση από SLN Φιλαρακο μη μου χαλας την πωληση με τις (ο Θεος να τις κανει) επιστημονικες μπαρουφες σου... Και μαθε να κανεις edit στα ποστ... 2 συνεχομενα ποστ στο Πειτε ο.τι θελετε?????? Ποιος νομιζεις οτι εισαι?? Ο ea6gka??? :P ρε γαμώτο, πρέπει να κάτσω να επαναλάβω τους κανόνες του φόρουμ, τους ξέχασα από την πολύ χημεία. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ που κάθομαι και δίνω αξία στην απαρχαιωμένη οθόνη σου μπας και την πουλήσεις (σε κάνα εργαστήριο, γιατί για χρήστη δε σε κόβω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #10340 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Όχι αλλα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει ο spamm0r στη θέση του spamm0r εσύ μέτρα και μη μιλάς (ναι, ανέβηκα άλλο 1 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.