Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K

αχαχα εμμεσα σου εβρισε τη μανα :p

αχαχα εμμεσα σου εβρισε τη μανα :p

Μωρε το καταλαβα και θα απαντουσα αναλογα αλλα ban για τον σπορο δεν τρωω , και παντοτε ειχα την περιεργεια ποσο μπορει να υπαρχει ανεχεια στο προσωπο του.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:46]

εδω ειναι μια τελευταια φωτογραφια της αδερφης μου , λιγο πιο προσφατη αυτη εδω :

honey.jpg

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :tomato: :sick: :daisy: :clap: :OT:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Μωρε το καταλαβα και θα απαντουσα αναλογα αλλα ban για τον σπορο δεν τρωω , και παντοτε ειχα την περιεργεια ποσο μπορει να υπαρχει ανεχεια στο προσωπο του.

Ααα ειπα κ εγω δεν το καταλαβες? Θα γουσταρα να δω το reply σου αλλα θα ειχε πολλα beep:P

Nice siggy νονε!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:33]

εγω αλλα βλεπω ομως :p :devil: :whistling

Εμενα οταν εβλεπα το video, μου εβγαλε πιο καλα "κομματια", οχι τις σαβουρες τις δικες σου:p :P

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Α μιας κ το σκεφτομουν, αυτο που σου ειπε αφου εμμεσα καταλαβαμε τι εννοει δεν ειναι λογος για ban?(αναβω φωτιες ε?)

Α μιας κ το σκεφτομουν, αυτο που σου ειπε αφου εμμεσα καταλαβαμε τι εννοει δεν ειναι λογος για ban?(αναβω φωτιες ε?)

ναι και δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. τις μανες γιατι τις μπλεκεται τι σας κανανε ρε παιδια?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι και δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. τις μανες γιατι τις μπλεκεται τι σας κανανε ρε παιδια?

Οχι ρε Γιωργο(καλα θυμαμαι? εχω καιρο να μπω Lab :( ) αλλα το εχει ξανακανει νομιζω..κ παλι δν εγινε τπτ, ισως θυμαμαι λαθος.

Αρχική απάντηση από RootX

Όταν ήμουν μικρός δεν έμπαινα σε forum για να πλακωθώ, το έκανα στις αλάνες.

Tα χρονια αλλαξαν και οι αποστασεις μεγαλωσαν.Ενα που θυμαμαι πιτσιρικας παντως ηταν οτι ειχαμε και ενα ειδος αξιοπρεπειας σε μεαλυτερους ανθρωπους.

Αρχική απάντηση από RootX

Όταν ήμουν μικρός δεν έμπαινα σε forum για να πλακωθώ, το έκανα στις αλάνες.

Χεχε Εγω οταν ημουν μικρος δεν υπηρχαν φορουμς:hehe:

ασχετο..(Φανη οι μνημες πανε πολυ καλα)

Αρχική απάντηση από xrist22

Χεχε Εγω οταν ημουν μικρος δεν υπηρχαν φορουμς:hehe:

ασχετο..(Φανη οι μνημες πανε πολυ καλα)

Σάμπως υπήρχαν όταν ήμουν εγώ?

Καλά νέα για τις μνημούλες :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.