Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε ο Σκουντης ειναι δυναμη....

Το ιδιο και ολη η παλιοσειρα Παπαδογιαννηδες-Καρυδες κλπ...

Ο dohc16 με καλυψε...

Απλα οι μεταδωσεις τους ειναι για τους "ρεκτες" του μπασκετ και οχι για ανθρωπους που βλεπουνε τον champions League την Τεταρτη και Ευρωμπασκετ την Παρασκευη... (***toppable).

Βεβαια ολοι τους δεν πιανουνε μια μπροστα στους τυπους που κανουνε μεταδοση αγωνες ΝΒΑ (τους Αμερικανους, οχι τον.... Καρυδα) καθοτι εκει καταλαβαινεις μπασκετ... Ο τυπος ειναι διπλα στον παγκο και στο time out που εχουνε το μικροφωνο live, ακους 5 πραγματα τα οποια στα εξηγει κι ο αλλος μετα.... και δεν ακους τον Δημητρη να σου λεει για το 1970-κατι που ηταν η χρονια που επαιζε ο....πατερας του Barry στο Golden State... Παρεπιπτοντως τρελλη κινητη εγκυκλοπαιδεια κι ο Καρυδας...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

To avatar του spc είναι all the cash!

η μαμα πατριδα που θελει να εισαι τωρα αν επιτρεπεται. σε παραδεχομαι γιατι ετσι πρεπει να λεγαμε ολοι οσοι πηγαμαι και οσοι θα πανε.

:flower: :T: :clap:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ρε παιδια αυριο θα κατευω σαλονικα στην εκθεση. εχει τιποτα καλο? για πειτε που

κατσε να διαβασεις:coax: κοιτα οταν ερθω μην μου πεις οτι δεν μπορεις να ερθεις σπιτι μου και εχει διαβασμα:D

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 21:36]

πέρσυ ε'ιχε γίνει ένα event με κάτι lanparty κάτι φέρτε κνα 200άρη εξωτερικό να σας φιλέψουμε....

φέτος μπα?

φετος πολλες οι υποχρεωσεις.:(

γενναιοι της σαμοθρακης ολα τα $$$$$$.......απιστευτες ατακες και πολυ καλο καστινγκ.

:T:

edit:ναι σωστος ο γιωργης.ζαπινγκ εκανα και δεν εκατσα να δωσω βαση γιατι εχω δει και τις 2 ταινιες.

''σας βαρεθηκα ρε..........και σας και το πουλι σας''

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.