Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Με Wooter, Biscan στην εντεκαδα και με εναν μονο φουνταριστο ο ΠΑΟ δεν προκειτε να δει προκοπη. Δεν ειναι δυνατον σε 3 ματς να εχουμε κανει συνολικα 10 σουτ!!!!!!!!!!,να εχουμε φαει 6 γκολ και να εχουμε βαλει 1(και αυτο με πεναλτυ). Εμπιζω να αλλαξει συντομα το συστημα πριν ειναι πολυ αργα.:(

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!! Αρχίσαν οι βροχές παιδιά. Μπήκε ο χειμώνας δυστυχώς... Πάντως απ'ό,τι βλέπω στο Ηράκλειο η βροχή θα πάει μέχρι το Σάββατο...

cold is good

o amd 1.8 thoroughbred ποσο θα αντεξει σε θερμοκρασια πριν καει/κλεισει κανει

shut down ωστε να χρησιμοποιηθει σε κατεβαστηρι χωρις φαν?

(δεν με πειραζει να το τρεχω και σε 100bus)

Ο "Α" ειναι ανεβαζει αρκετα temps... Ο "Β" ειναι πιο ψυχρος... 1000-1300 @1.4volt (απο 1.7-1.8 default) πιστευω ειναι εφικτο...

Λογικα με μια 60αρα δεν παθαινει τιποτα...

Με 50 εισαι κομπλε...

Προφανως το shutdown το ρυθμιζεις εσυ. Μπορει να μην κλεισει ποτε, απλα το ερωτημα ειναι ποια ειναι καλη θερμ για 24/7 και να μην καει φανταζομαι

ειχα δοκιμασει αυτο που λες σε εναν ΤΒ-Β 2600 με τη ψυκτρα της ζαλμαν που ηταν σαν λουλουδι, λοιπον πανω απο 60 οι θερμοκρασιες αλλα ηταν περυσι καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα. επαιζε ομως

αυτος που εχω ειναι 1800+ (1540mhz) και το cpu-z μου λεει οτι δουλευει με 1.52v δεν ξερω αν ειναι α η β πως το βλεπω αυτο?

παντως με προχειρες δοκιμες ακομα και οταν δουλευει στα 11.5χ100=1150 βλεπω μεγιστο μεχρι και 65 βαθμους δεν ειναι idle μονο το bitcomet να κατεβαζει

Τωρα θυμηθηκα οτι οντως τοσο ειχαν οι "Β" (Το "L" απο το DLT3C δεν σημαινε 1.5 vcore?? Πω πω τι θυμηθηκα...:cry: ) απλα εγω τον ετρεχα συνεχεια στο vcore του μεγαλου 2800+ που ηταν 1.7

Πρεπει να ριξεις vcore αν θελεις ψιλοανθρωπινες θερμοκρασιες....

Δεν ειναι θεμα οτι θα χαλασει και στα 65, αλλα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα....

Αν θυμαμαι καλα ο δικος μου ειχε πιασει και 1.2 volt στα 2200 (προφανως οχι σταθερα)...

Ριξε βολτ 1.0-1.1 και αναλογα προσαρμοσε ταχυτητα. τα 1150 με ποσα βολτ πιανεις??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.