Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από wrong method

έχει κανείς πρόβλημα με την otenet απόψε;

Απο χθες μεχρι σημερα εχω αθλιες ταχυτητες κ πολλα timeouts...ξερει κανεις τι εχει η otenet κ μας σπαει τα νευραααααα :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κοίτα, θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συζήτηση περι του θέματος, αλλά το θέμα αυτό δυστυχώς είναι πολύ λεπτό και ίσως παρεξηγηθούν κάποιοι εδω μέσα (αν υπάρχουν τέτοιου είδους άτομα). Πάντως προσωπικά πιστεύω οτι τα ιδιωτικά είναι μεν υποτίθεται πιο οργανωμένα αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που τελικά άμα τα ζυγήσεις, τα ιδιωτικά είναι χειρότερα από τα δημόσια. Προσωπικά πιστεύω επειδή σ'αυτές τις ηλικείες ο χαρακτήρας του ανθρώπου ακόμα "πλάθεται" πρέπει το παιδί να ακολουθεί τη μάζα σε κάποια πράγματα γιατί μετά μπορεί να κακομάθει, ειδικά άμα δείχνει τέτοιες τάσεις απο πριν. Θα μου πεις, κι εσύ ρε Μάκη στην ίδια ηλικεία είσαι οπότε τι μου λες τώρα... Εγώ πάντως αυτό πιστεύω. Είπαμε πάντως, χωρίς παρεξήγηση, δεν σε ξέρω προσωπικά και απο το λίγο που σε έχω παρακολουθήσει στο forum δεν μου χεις κάνει κακή εντύπωση...

Υ.Γ.: Προσωπικά πάντως πιστεύω οτι θα πρεπε να είχες πάει σε δημόσιο. Έχω ακούσει πράγματα να συμβαίνουν σε ιδιωτικά που σε δημόσια δεν τα κάνουν ούτε οι χειρότεροι αλήτες... Τέσπα. Καλή χρονιά να χεις. :)

Έχεις δίκιο Μάκη. Πολλά παιδιά στο σχολείο μου μπορούν να χαρακτηριστούν "φλώροι". Μέχρι και εγώ το λέω. Κακομαθημένα, φοβούνται να μιλήσουν στην τάξη και κλαίνε επειδή δεν πρόλαβαν να κάνουν μια άσκηση την προηγούμενη μέρα. Και εντάξει δεν είπα να το παίζουμε και μάγκες, αλλά όλα έχουν και ένα όριο, δε συμφωνείς;

Τα ιδιωτικά έχουν και τα αρνητικά τους. Δεν μπορείς να έχεις πάντα το καλύτερο. Για κάποια πράγματα έχεις δίκιο όσον αφορά τα δημόσια. Στα δημόσια όμως κάθονται τώρα και κωλοβαράνε (χωρίς παρεξήγηση πάντα!) ενώ εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει από την πρώτη μέρα μάθημα. Γι'αυτό και βγαίνει γρήγορα η ύλη και τελειώνουμε το βιβλίο. Και το να βγαίνει όλη η ύλη έχει σημασία πιστεύω στο Λύκειο. Από την άλλη, δεν διαφωνώ μαζί σου για τα υπόλοιπα...

Όσο για το υστερόγραφο, στο δικό μου σχολείο δεν έχω προσέξει να γίνεται κάτι τέτοιο...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 03:43]

Fragma, σου συνιστώ να κατεβάσεις από microsoft τα xp 64(ή να τα αγοράσεις :p ) και να διαβάσεις αυτό .

Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά και δεν θα έχεις πρόβλημα.

:daisy: :devil: :daisy:

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOTX! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΜ ΜΟΥ;;;;; (αχεμ, στο "πρωτεύουσας σημασίας" πμ μου... :p ) ANTE MH TA ΠΑΡΩ TΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΩ ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!! (ρε ουστ εσύ που γελάς... ) :hehe: :hehe: :hehe:

Χωρίς πλάκα root, έχεις πμ από χθες... ;)

(no offence xylokastro...)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:50]

ειμαι ορφανος απο επεξεργαστη...

απο τις ελαχιστες των περιπτωσεων που ο πατερας ειναι ευτυχισμενος με την απωλεια του παιδιου του:devil: :whistling

αμα δεν παρει το 3ο το μακρυτερο ο βαρδης και αφησει το γιαννακοπουλο να διοικησει την ομαδα να στησει γηπεδαρα στο βοτανικο και να παρει παιχτες μια ζωη ετσι θα συνεχισουμε.ακου μαλεζανι...........αυτος νομιζει οτι πηρε ομαδα μεσαιας κλασης καμπιονατο........ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΔΑΡΕ.......κλασσικα δεν εχει επιστροφη φετος η ομαδα.το χειμωνα θα ειμαστε στην 5η θεση του πρωταθληματος και να το θυμαστε.

τι χαλια ηταν αυτα......αντι να βαλει μεσα καναν θεοδωριδη ή κανα ολιζαντεμπε μου βγαζει εξω βοουτερ και χαραλαμπιδη τους καλυτερους του 1ου ημιχρονου?

ΡΕ ΑΕΙ ΣΑ ΠΕΡΑ ΛΕΩ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........ΖΩΑ Ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rant:

Αρχική απάντηση από greekfragma

αμα δεν παρει το 3ο το μακρυτερο ο βαρδης και αφησει το γιαννακοπουλο να διοικησει την ομαδα να στησει γηπεδαρα στο βοτανικο και να παρει παιχτες μια ζωη ετσι θα συνεχισουμε.ακου μαλεζανι...........αυτος νομιζει οτι πηρε ομαδα μεσαιας κλασης καμπιονατο........ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΔΑΡΕ.......κλασσικα δεν εχει επιστροφη φετος η ομαδα.το χειμωνα θα ειμαστε στην 5η θεση του πρωταθληματος και να το θυμαστε.

τι χαλια ηταν αυτα......αντι να βαλει μεσα καναν θεοδωριδη ή κανα ολιζαντεμπε μου βγαζει εξω βοουτερ και χαραλαμπιδη τους καλυτερους του 1ου ημιχρονου?

ΡΕ ΑΕΙ ΣΑ ΠΕΡΑ ΛΕΩ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........ΖΩΑ Ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rant:

Aφου δεν μας πηρε και τελειως ο υπνος καλα ειμαστε, καλα που ηταν ο κακομοιρης ο Τοργκελε και εκανε τιποτα, οι αλλοι υπνος κανονικος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.