XTCgr Σεπτέμβριος 14, 2005 #10121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 14, 2005 #10122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Tι ωραία να είμαι αξύριστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 14, 2005 #10123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Tι ωραία να είμαι αξύριστος Μασχάλες; Γάμπες; Μπικίνι; Τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 14, 2005 #10124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μασχάλες; Γάμπες; Μπικίνι; Τι εννοείς; για το p(s)p του λέει ωρέ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2005 #10125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method έχει κανείς πρόβλημα με την otenet απόψε; Απο χθες μεχρι σημερα εχω αθλιες ταχυτητες κ πολλα timeouts...ξερει κανεις τι εχει η otenet κ μας σπαει τα νευραααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 14, 2005 #10126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Κοίτα, θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συζήτηση περι του θέματος, αλλά το θέμα αυτό δυστυχώς είναι πολύ λεπτό και ίσως παρεξηγηθούν κάποιοι εδω μέσα (αν υπάρχουν τέτοιου είδους άτομα). Πάντως προσωπικά πιστεύω οτι τα ιδιωτικά είναι μεν υποτίθεται πιο οργανωμένα αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που τελικά άμα τα ζυγήσεις, τα ιδιωτικά είναι χειρότερα από τα δημόσια. Προσωπικά πιστεύω επειδή σ'αυτές τις ηλικείες ο χαρακτήρας του ανθρώπου ακόμα "πλάθεται" πρέπει το παιδί να ακολουθεί τη μάζα σε κάποια πράγματα γιατί μετά μπορεί να κακομάθει, ειδικά άμα δείχνει τέτοιες τάσεις απο πριν. Θα μου πεις, κι εσύ ρε Μάκη στην ίδια ηλικεία είσαι οπότε τι μου λες τώρα... Εγώ πάντως αυτό πιστεύω. Είπαμε πάντως, χωρίς παρεξήγηση, δεν σε ξέρω προσωπικά και απο το λίγο που σε έχω παρακολουθήσει στο forum δεν μου χεις κάνει κακή εντύπωση... Υ.Γ.: Προσωπικά πάντως πιστεύω οτι θα πρεπε να είχες πάει σε δημόσιο. Έχω ακούσει πράγματα να συμβαίνουν σε ιδιωτικά που σε δημόσια δεν τα κάνουν ούτε οι χειρότεροι αλήτες... Τέσπα. Καλή χρονιά να χεις. Έχεις δίκιο Μάκη. Πολλά παιδιά στο σχολείο μου μπορούν να χαρακτηριστούν "φλώροι". Μέχρι και εγώ το λέω. Κακομαθημένα, φοβούνται να μιλήσουν στην τάξη και κλαίνε επειδή δεν πρόλαβαν να κάνουν μια άσκηση την προηγούμενη μέρα. Και εντάξει δεν είπα να το παίζουμε και μάγκες, αλλά όλα έχουν και ένα όριο, δε συμφωνείς; Τα ιδιωτικά έχουν και τα αρνητικά τους. Δεν μπορείς να έχεις πάντα το καλύτερο. Για κάποια πράγματα έχεις δίκιο όσον αφορά τα δημόσια. Στα δημόσια όμως κάθονται τώρα και κωλοβαράνε (χωρίς παρεξήγηση πάντα!) ενώ εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει από την πρώτη μέρα μάθημα. Γι'αυτό και βγαίνει γρήγορα η ύλη και τελειώνουμε το βιβλίο. Και το να βγαίνει όλη η ύλη έχει σημασία πιστεύω στο Λύκειο. Από την άλλη, δεν διαφωνώ μαζί σου για τα υπόλοιπα... Όσο για το υστερόγραφο, στο δικό μου σχολείο δεν έχω προσέξει να γίνεται κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 14, 2005 #10127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν θες συνεχίζουμε με ΠΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2005 #10128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 03:43] Fragma, σου συνιστώ να κατεβάσεις από microsoft τα xp 64(ή να τα αγοράσεις ) και να διαβάσεις αυτό . Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά και δεν θα έχεις πρόβλημα. :daisy: :devil: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 14, 2005 #10129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 ειμαι ορφανος απο επεξεργαστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 14, 2005 #10130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 το μεσεντζερ παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #10131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 ROOOOOOOOOOOOOOOOOOTX! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΜ ΜΟΥ;;;;; (αχεμ, στο "πρωτεύουσας σημασίας" πμ μου... ) ANTE MH TA ΠΑΡΩ TΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΓΩ ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!! (ρε ουστ εσύ που γελάς... ) :hehe: Χωρίς πλάκα root, έχεις πμ από χθες... (no offence xylokastro...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 14, 2005 #10132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:50] ειμαι ορφανος απο επεξεργαστη... απο τις ελαχιστες των περιπτωσεων που ο πατερας ειναι ευτυχισμενος με την απωλεια του παιδιου του:devil: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 14, 2005 #10133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 2 μερες εζω να μποω στο λαμπη γιατι αρχισαν τα σχολεια και εχασα την μπαλα με τα ποστ. καλα ελειπα εγω και τοτε μπηκαν ολοι μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 14, 2005 #10134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Χάλια μαύρα ο βάζελος................Μέχρι και ο γαύρος έπαιζε καλύτερα χθες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2005 #10135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 αμα δεν παρει το 3ο το μακρυτερο ο βαρδης και αφησει το γιαννακοπουλο να διοικησει την ομαδα να στησει γηπεδαρα στο βοτανικο και να παρει παιχτες μια ζωη ετσι θα συνεχισουμε.ακου μαλεζανι...........αυτος νομιζει οτι πηρε ομαδα μεσαιας κλασης καμπιονατο........ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΔΑΡΕ.......κλασσικα δεν εχει επιστροφη φετος η ομαδα.το χειμωνα θα ειμαστε στην 5η θεση του πρωταθληματος και να το θυμαστε.τι χαλια ηταν αυτα......αντι να βαλει μεσα καναν θεοδωριδη ή κανα ολιζαντεμπε μου βγαζει εξω βοουτερ και χαραλαμπιδη τους καλυτερους του 1ου ημιχρονου?ΡΕ ΑΕΙ ΣΑ ΠΕΡΑ ΛΕΩ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........ΖΩΑ Ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #10136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma αμα δεν παρει το 3ο το μακρυτερο ο βαρδης και αφησει το γιαννακοπουλο να διοικησει την ομαδα να στησει γηπεδαρα στο βοτανικο και να παρει παιχτες μια ζωη ετσι θα συνεχισουμε.ακου μαλεζανι...........αυτος νομιζει οτι πηρε ομαδα μεσαιας κλασης καμπιονατο........ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΔΑΡΕ.......κλασσικα δεν εχει επιστροφη φετος η ομαδα.το χειμωνα θα ειμαστε στην 5η θεση του πρωταθληματος και να το θυμαστε.τι χαλια ηταν αυτα......αντι να βαλει μεσα καναν θεοδωριδη ή κανα ολιζαντεμπε μου βγαζει εξω βοουτερ και χαραλαμπιδη τους καλυτερους του 1ου ημιχρονου?ΡΕ ΑΕΙ ΣΑ ΠΕΡΑ ΛΕΩ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........ΖΩΑ Ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:rant: Aφου δεν μας πηρε και τελειως ο υπνος καλα ειμαστε, καλα που ηταν ο κακομοιρης ο Τοργκελε και εκανε τιποτα, οι αλλοι υπνος κανονικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 14, 2005 #10137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 ευτυχως που στο καπακι ο ΑΝΤ1 ειχε τα Εγκληματα και ξυπνησαμε λιγακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #10138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Τουλαχιστον ο Barca νικησε 2-0 οποτε παλευουμε γιατι την δευτερη θεση ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 15, 2005 #10139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Δεν τον βλέπω και πολύ καλά τον ΠΑΟ φέτος γενικά (πρωτάθλημα-Ευρώπη). Θα δούμε από του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 15, 2005 #10140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Σήμερα γιορτάζει ο Λάμπης?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.