nickstamat Σεπτέμβριος 13, 2005 #10101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Καλά ρε, στην Αθήνα είσαι και έχετε μόνο 1 τμήμα για κάθε τάξη; Εμείς έχουμε (στην πρώτη τουλάχιστον) 7!!! Και καλά, πώς έτυχε να είναι όλες έτσι; Με διαγωνισμό τις παίρνουν; Αν και μάλλον όχι. Μάλλον συνομότησαν οι γονείς σου με τα μεγάλα κεφάλια του σχολείου να φέρουν όλο φώκιες φέτος για να συγκεντρώνεσαι στο μάθημα... Νομίζω έχει κάποια σχέση το ότι πάω σε ιδιωτικό... Μόλις πριν από δυο χρόνια δημιουργήθηκε Λύκειο και είμαστε λίγοι... Και γι'αυτό που είπες για τη συνομωσία, δεν τρέχει κάτι τέτοιο, αλλά θα μπορούσε... ... ΓΙΑΤΙ ΌΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑ-ΖΕΣΤΑ ΤΑ 5.800 (και βάλε) ΕΥΡΩ, δηλ. ΚΟΝΤΑ 2 ΜΥΡΙΑ ΔΡΧ., ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2005 #10102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Α, ε πες το έτσι ρε. Συνήθως στα ιδιωτικά στέλνουν τα παιδιά τους αυτοί που μπορούν να τα στείλουν, δλδ οι κάπως ανεβασμένοι στα οικονομικά. Επειδή όμως (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) μεταξύ αυτών εκτώς από αυτούς που απλώς έχουν κάτι παραπάνω είναι και αυτοί που έχουν πολλάαααα παραπάνω και δλδ συγχρόνως πολλές παραπάνω ανέσεις και περισσότερες "Bussiness" άρα λιγότερο χρόνο για τα παιδιά τους, τα παιδιά συνήθως βγαίνουν λίγο "καλοαναθραμένα" και αρκετές φορές και σωματικά... Για να μην παρεξηγηθούμε, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις απλώς εγώ κατα γενική ομολογία αυτό έχω παρατηρήσει... (Πώς τα λέω ο φούστης... 20 με βλέπω να βγάζω έκθεση... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 13, 2005 #10103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Α, ε πες το έτσι ρε. Συνήθως στα ιδιωτικά στέλνουν τα παιδιά τους αυτοί που μπορούν να τα στείλουν, δλδ οι κάπως ανεβασμένοι στα οικονομικά. Επειδή όμως (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) μεταξύ αυτών εκτώς από αυτούς που απλώς έχουν κάτι παραπάνω είναι και αυτοί που έχουν πολλάαααα παραπάνω και δλδ συγχρόνως πολλές παραπάνω ανέσεις και περισσότερες "Bussiness" άρα λιγότερο χρόνο για τα παιδιά τους, τα παιδιά συνήθως βγαίνουν λίγο "καλοαναθραμένα" και αρκετές φορές και σωματικά... Για να μην παρεξηγηθούμε, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις απλώς εγώ κατα γενική ομολογία αυτό έχω παρατηρήσει... (Πώς τα λέω ο φούστης... 20 με βλέπω να βγάζω έκθεση... ) Ε, δεν είναι πάντα έτσι όμως. Όπως είπες υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ας είχα εγώ αδερφό και μετά θα λέγαμε αν θα πήγαινα σε ιδιωτικό. Μόνο οι αγορές που κάνω στο βιβλιοπωλείο φτάνουν τα 300 Ευρώ. Στο σχολείο σου είπα πόσα σκάμε... Και εγώ δεν είμαι καλοαναθρεμμένος σωματικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Σεπτέμβριος 13, 2005 #10104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εργοστάσιο παραγωγης γουνας ??? :hehe: ρε εχεις δει το τμημα μου????? :tomato: θεικη απαντηση κ παρα μα παρα πολυ τεριαστη:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2005 #10105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Κοίτα, θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συζήτηση περι του θέματος, αλλά το θέμα αυτό δυστυχώς είναι πολύ λεπτό και ίσως παρεξηγηθούν κάποιοι εδω μέσα (αν υπάρχουν τέτοιου είδους άτομα). Πάντως προσωπικά πιστεύω οτι τα ιδιωτικά είναι μεν υποτίθεται πιο οργανωμένα αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που τελικά άμα τα ζυγήσεις, τα ιδιωτικά είναι χειρότερα από τα δημόσια. Προσωπικά πιστεύω επειδή σ'αυτές τις ηλικείες ο χαρακτήρας του ανθρώπου ακόμα "πλάθεται" πρέπει το παιδί να ακολουθεί τη μάζα σε κάποια πράγματα γιατί μετά μπορεί να κακομάθει, ειδικά άμα δείχνει τέτοιες τάσεις απο πριν. Θα μου πεις, κι εσύ ρε Μάκη στην ίδια ηλικεία είσαι οπότε τι μου λες τώρα... Εγώ πάντως αυτό πιστεύω. Είπαμε πάντως, χωρίς παρεξήγηση, δεν σε ξέρω προσωπικά και απο το λίγο που σε έχω παρακολουθήσει στο forum δεν μου χεις κάνει κακή εντύπωση... Υ.Γ.: Προσωπικά πάντως πιστεύω οτι θα πρεπε να είχες πάει σε δημόσιο. Έχω ακούσει πράγματα να συμβαίνουν σε ιδιωτικά που σε δημόσια δεν τα κάνουν ούτε οι χειρότεροι αλήτες... Τέσπα. Καλή χρονιά να χεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 13, 2005 #10106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 με τον pentium D παρεα λοιπον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2005 #10107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:17] με τον pentium D παρεα λοιπον? Εχεις ακομα 35 λεπτα μεχρι να ληξει η προθεσμια ρε!!Και προσεξε μην το μπερδεψεις και παρεις celeron-D ειπαμεεεεε!!H τουλαχιστον να εχεις 64bit celeron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 13, 2005 #10108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 64 ΒΙΤ αισχρελον rulez you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2005 #10109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αυτό ήταν παίδες, τελείωσα με το TheLab... για απόψε.Ακόμα μια νύχτα σερφαρίσματος τελείωσε και ήρθε η ώρα να πάω για ύπνο. Αύριο πάλι.Εντάξει, ξέρω, λίγο υπερβολικό να σας πω αντίο επειδή "βγαίνω" από τον Λάμπη για 8 ώρες, αλλά αισθάνθηκα μειονεκτικά ρε γαμώτο, μετά την πομπώδη αποχώρηση συμφορουμίτη και ήθελα και γω να τραβήξω λίγο την προσοχή σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 13, 2005 #10110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 οκ πετραν. ονειρα γλυκα και στειλε μας λιγο γλυκο απο την ιρλανδια γμτ........αλλιως και γω δεν ξαναστελνω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2005 #10111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Σε λιγότερο από μία ώρα, με οδηγούς στο δισκάκι χωρίς F6 και παπάκια απλά λίγο ψάξιμο στον γούγλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2005 #10112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 03:25] Σε λιγότερο από μία ώρα, με οδηγούς στο δισκάκι χωρίς F6 και παπάκια απλά λίγο ψάξιμο στον γούγλη. ........................τι μου κανεις τετοιες ωρες............... ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΟΡΜΑΤΙΟΥ.............ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 14, 2005 #10113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 έχει κανείς πρόβλημα με την otenet απόψε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2005 #10114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 εχει ενας γνωστος μου εδω στα σεπολια με τις ταχυτητες........τελειως αισχρες μου λεει σημερα.εγω με HOL στο ιδιο δσλαμ ειμαι τσιτα γκαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2005 #10115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Τα ίδια και Νεο Ηράκλειο, με hol και altec. Παίζει μεταξύ 128~256, με συχνά timeouts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2005 #10116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Fragma, σου συνιστώ να κατεβάσεις από microsoft τα xp 64(ή να τα αγοράσεις ) και να διαβάσεις αυτό . Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 14, 2005 #10117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 γμτ με έχει ταράξει στα timeouts,μια παίζει το lab μια όχι.google msg,mail δεν παίζουν καθόλου το winmx χάνει τα sources και τα ξαναβρίσκει το mule crash-αρησε wtf????:rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 14, 2005 #10118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method γμτ με έχει ταράξει στα timeouts,μια παίζει το lab μια όχι.google msg,mail δεν παίζουν καθόλου το winmx χάνει τα sources και τα ξαναβρίσκει το mule crash-αρησε wtf????:rant: :rant: Βάλε windows να βρεις την υγειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 14, 2005 #10119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 το γαμάτο γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός χτεςhttp://www.filegone.com/38620050914085312/size-2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 14, 2005 #10120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 απο γειτονικο φορουμ , ελιωσα :ΣΙΝΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ > ΤΡΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕΞ , ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ : Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΒΙΚΙΝΓΚ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΤΟΠΟΥΛΑΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ : ΠΑΡΛΕ ΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ? (ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΓΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ)ΤΡΙΤΗ ΤΑΙΝΙΑ : ΕΛΑ ΤΑΥΡΟΜΑΧΕ ΜΟΥ!!! (ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΑ ΠΟΛΥ XXXX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.