Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από defiant [Χθες, στις 22:29]

Ρε παιδια κανεις απο Θεσσαλονικη καταλαβε τους 2 σεισμους που εγιναν??Ο ενας στις 22:08 περιπου και ο αλλος στις 22:25

Γαυγιζουν και τα σκυλια εξω..ειναι Τριτη και 13 αυριο...:cry: :bye: :shutup:

Sorry παιδιά, εγώ φταίω, μόλις την παρήγγειλα...

post-129-1416072179,4822_thumb.jpg

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

T.G.I.T.T.T.

Thank God It's Tuesday The Thirteen

Αντε να δουμε ποσα επιπλεον πραγματα θα πανε στραβα σημερα....

Αντε να δουμε ποσους επιπλεον τροπους θα βρει να ... ασελγησει η "ζωη" πανω στο αψυχο κουφαρι μου...

*πω πω ωρες ωρες γινομαι πολυ ποιητικος ο θυληπρεπης...

Μαθηματικό Πρόβλημα:

Έστω εξίσωση:

Χ1 says:

molis phga epano na paralavo kati kai eida mia petalouda, entyposiasthka giati eixa polu kairo na do

Χ2 says:

κανονική;

Χ2 says:

ή της νύχτας;

Χ2 says:

μήπως ήταν ο SLN;

Χ1 says:

kanonikh kitrinh me mayres kilhdes, oxi den htan, tha eixe foto sou mazi tou

Ζητούμενο: Υπολογισμός Χ1 και Χ2.

Ο ευρών αμοίβεται με μία ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ψηφιακή μηχανή CANON EOS 300X με φακό 28/90

Στο 1 πραγματικά βλέπω διαφορά. Στο 2 η διαφορά που βλέπω είναι πάρα πολύ μικρή και στο 3 δεν ξέρω... Εμένα πάλι ψιλοκίτρινο μου φαίνεται ακόμα και στο μαύρο...

ΡΕ συς μολις γυρισα απο το σχολειο(1η λυκειου φετος) κ βαεριεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αφιστε που στην ταξη μου απο τα 20 κοριτσια σχεδον ολες ειναι φοκιες τι θα κανω?δεν ξερω κ πολλους γενικα μιας κ αλλαξα σχολειο F @ C K με λιγα λογια.............

Κι εσύ πρώτη; Βασικά ρε συ, χωριστήκατε σύμφωνα με το μάθημα επιλογής; Αν όχι, μπορείς να ελπίζεις κάτι καλύτερο. Εγώ γμτ είχα επιλέξει μάθημα επιλογής Γαλικά, αλλά δεν μαζεύτηκαν συμμετοχές τελικά και πήρα τελικά εφ. Πληροφορικής. Και το βαριέμαιιιιιιιιι... Το θέμα είναι οτι μπορεί να μην ξέρω απ'έξω όλες τις λειτουργίες του Μ$ office (που εννοείται οτι αυτές τις μαμακίες θα κάνουμε, όχι κανένα photoshop ή τπτ άλλο...) αλλά και πάλι θα βαριέμαιιιιι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.