ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #9901 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 εκκολαπτομενος φονιας μου μυριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2005 #9902 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ^^ lol Δεν εχεις και αδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 8, 2005 #9903 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ραααα δεν θα πάρει ο μπαμπάς μου την Μ6 , , 500 μεταξένια λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ρααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 8, 2005 #9904 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 ραααα δεν θα πάρει ο μπαμπάς μου την Μ6 , , 500 μεταξένια λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ρααααααα Η Μ6 είναι και αυτή και κουμπάκι ή μόνημα 500 αλόγατα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 8, 2005 #9905 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 εχει διαχειριση για 300~ps σε πορεια να μην καιει . αλλά τι σημασία εχει αυτό ρε frost . σας έχω όλους τενεκεδεεεεεεεεες :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9906 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 δεδομενου της ηλικιας σου...δεν πρεπει να εχεις οδηγησει πολλα αυτοκινητα...πως μπορεις να πεις με σιγουρια οτι σερνεται ενα αμαξι με 200 αλογα?και ποσο θεωρειςτο ιδανικο ωστε να μην σερνεται ενα αμαξι...επισης μονο τα αλογα παιζουν ρολο?το στησιμο του type-r δεν εχει να σου πει τιποτα?:S Κοίτα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το ξέρω και πολύ καλά γιατί ποτέ δε με ενδιέφερε ώστε να κοιτάξω τα χαρακτηριστικά του σε κάποιο κατάλογο ή στο ίντερνετ. Γι'αυτό διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.Το Civic Type-R κάνει το 0-100 σε ~7,5 δεύτερα. Προσθιοκίνητο.Μήπως θα ήθελες να συγκρίνουμε με το Subaru WRX STi ??? Αυτό το αμάξι το έχει ένας γνωστός μου (αρκετά μεγαλύτερος από μένα). Πήγαμε μια βόλτα [εκτός Αθηνών, στο εξοχικό του] για να μου δείξει το αμάξι. Το πήγαινε σαν τρελός. Παρακάτω ο δρόμος έκανε ένα πέταλο (σχήμα "U") πολύ απότομο και με ανάποδη κλίση. Μπήκαμε με 100 και βγήκαμε με 130. Εγώ είχα κολλήσει στο τζάμι της πόρτας και το Subaru πέρασε το πέταλο σαν τρένο.Μου λες τώρα για στήσιμο..Και εμένα δεν με ενδιαφέρει να τρέχει με 300. Στα @@ μου. Δύο αυτοκίνητα 90 και 300 άλογα πιάνουν και τα δυο τα 140 km/h. Το θέμα είναι ότι το ένα πιάνει τα 140 σε 15 δεύτερα, ενώ το άλλο σε 7-8 δεύτερα.Αυτά είχα να πω.Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 8, 2005 #9907 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 εχει διαχειριση για 300~ps σε πορεια να μην καιει . αλλά τι σημασία εχει αυτό ρε frost . σας έχω όλους τενεκεδεεεεεεεεες :hehe: Έχει σημασία, γιαί αν είναι σαν την M5 πρην πατήσεις το κουμπάκι είναι απλά ένα ενοχλητηκό σχετηκά γρήγορο αμάξη, αφού πατήσεις το κουμάκι γίνετε Μ5 και Μ6;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 8, 2005 #9908 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Κοίτα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το ξέρω και πολύ καλά γιατί ποτέ δε με ενδιέφερε ώστε να κοιτάξω τα χαρακτηριστικά του σε κάποιο κατάλογο ή στο ίντερνετ. Γι'αυτό διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.Το Civic Type-R κάνει το 0-100 σε ~7,5 δεύτερα. Προσθιοκίνητο.Μήπως θα ήθελες να συγκρίνουμε με το Subaru WRX STi ??? Αυτό το αμάξι το έχει ένας γνωστός μου (αρκετά μεγαλύτερος από μένα). Πήγαμε μια βόλτα [εκτός Αθηνών, στο εξοχικό του] για να μου δείξει το αμάξι. Το πήγαινε σαν τρελός. Παρακάτω ο δρόμος έκανε ένα πέταλο (σχήμα "U") πολύ απότομο και με ανάποδη κλίση. Μπήκαμε με 100 και βγήκαμε με 130. Εγώ είχα κολλήσει στο τζάμι της πόρτας και το Subaru πέρασε το πέταλο σαν τρένο.Μου λες τώρα για στήσιμο..Και εμένα δεν με ενδιαφέρει να τρέχει με 300. Στα @@ μου. Δύο αυτοκίνητα 90 και 300 άλογα πιάνουν και τα δυο τα 140 km/h. Το θέμα είναι ότι το ένα πιάνει τα 140 σε 15 δεύτερα, ενώ το άλλο σε 7-8 δεύτερα.Αυτά είχα να πω.Φιλικά Αν σου άρεσε τόσο το Subaru που να μπεις σε EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #9909 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 nick stamat οπως λεει και το νικ σου , καλυτερα να σταματας να λες βλακειες. Λες λες και μας γεμιζεις φοβια στο τι θα γινει οταν βγεις στο δρομο. ακομα εχεις να μαθεις πολλα , και εισαι μικρος και φαινεται , το πεταλο στο δρομο στη γλωσσα των ασχετων λεγεται ΦΟΥΡΚΕΤΑ , μαθε τα βασικα παρε διπλωμα μαθε να ξεκινας σε ανηφορα βγαλε και κανα φραγκο και μετα τραβα στα Μεγαρα να βγαλεις τα ματια σου. Μη με αναγκαζεις να σου μιλησω ασχημα σε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9910 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Αν σου άρεσε τόσο το Subaru που να μπεις σε EVO Το STi που μπήκα είχε 340 αλογάκια... Το EVO έχει 265.Παρεπιπτόντως, Χρόνια Πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 8, 2005 #9911 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Το STi που μπήκα είχε 340 αλογάκια... Το EVO έχει 265. Παρεπιπτόντως, Χρόνια Πολλά! Ευχαρηστώ. Προφανός δεν έχεις δει και τα δύο να στρήβουν από επαγκελματίες οδηγούς ούτε drag μεταξή Evo8 και Sub. sti.... Τα άλογα δεν είναι το παν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9912 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εκκολαπτομενος φονιας μου μυριζει Αρχική απάντηση από ea6gka nick stamat οπως λεει και το νικ σου , καλυτερα να σταματας να λες βλακειες. Λες λες και μας γεμιζεις φοβια στο τι θα γινει οταν βγεις στο δρομο. ακομα εχεις να μαθεις πολλα , και εισαι μικρος και φαινεται , το πεταλο στο δρομο στη γλωσσα των ασχετων λεγεται ΦΟΥΡΚΕΤΑ , μαθε τα βασικα παρε διπλωμα μαθε να ξεκινας σε ανηφορα βγαλε και κανα φραγκο και μετα τραβα στα Μεγαρα να βγαλεις τα ματια σου. Μη με αναγκαζεις να σου μιλησω ασχημα σε παρακαλω ea6gka αυτά τα είπαμε και στο άλλο thread με εκείνο το κοριτσάκι... ’λλωστε τι θες τώρα; εγώ έλεγα για το subaru και το civic. δεν είπα ότι σκοπεύω να πηγαίνω με 200 μέσα στα στενάκια της Αθήνας όταν μεγαλώσω και, πίστεψέ με, δεν είμαι τόσο ανώριμος και άμυαλος όσο νομίζεις.Υ.Γ.: Οι στροφές U λέγονται φουρκέτες αλλά και πέταλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #9913 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 να ερθεις στη συναντηση που θα πλακωθουμε στα 200 γουρουνια την ωρα να με πεισεις οτι δεν εισαι ανωριμος και αμυαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9914 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Ευχαρηστώ. Προφανός δεν έχεις δει και τα δύο να στρήβουν από επαγκελματίες οδηγούς ούτε drag μεταξή Evo8 και Sub. sti.... Τα άλογα δεν είναι το παν ΟΚ, ναι δεν έχω δει. Ίσως να έχεις δίκιο. Αυτά τα δύο αυτοκίνητα θεωρούνται "ανταγωνιστικά" και έχουν πάνω-κάτω την ίδια φιλοσοφία. Τώρα τι γίνεται από κει και πέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 8, 2005 #9915 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 γιαυτο μας παιδευες τοση ώρα :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9916 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 γιαυτο μας παιδευες τοση ώρα :P:P Γάτα είσαι!!! Παιδιά, τι λέτε να πούμε ένα ευχαριστώ στον jax7480 που άνοιξε αυτό το thread??? Υ.Γ.: Athens2004, εσύ μη στενοχωριέσαι. Εσύ έγραψες την 10000ή απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2005 #9917 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Meχρι τα 10000 ποσταρατε ανα λεπτο και τωρα εχετε λυσει ολες τις διαφορες?????Δεν παιζεστε!!Subaru power!!!!!!τι και αν ερχεται δευτερο?Στην καρδια μου ερχεται πρωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2005 #9918 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka να ερθεις στη συναντηση που θα πλακωθουμε στα 200 γουρουνια την ωρα να με πεισεις οτι δεν εισαι ανωριμος και αμυαλος. Eχω λιωσει.....:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 8, 2005 #9919 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 3000+ 939 0532 in da house... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2005 #9920 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Ρε παιδιά στο thread "Δείξτε το κουτί σας" έχω ποστάρει κάτι, δεν θυμάμαι τι όμως. Υπάρχει κανένας τρόπος να βρω το/τα post(s) μου χωρίς να κάτσω να ψάξω όλες αυτές τις σελίδες με την 56άρα σύνδεσή μου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.