Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

η μουρη γιατι μου θυμιζει saab αερο ????

υ.γ μην μας ακουσει μονο ο nickstamat....

Εεεεε; Τι έγινε;;; Καμία σχέση όμως, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Το civic μου φαίνεται πολύ "άδειο" μπροστά και πολύ απλό. Φώτα, το σήμα της Honda και μια εισαγωγή αέρα από κάτω. Το aero έχει τη χαρακτηριστική χωρισμένη στα τρία μάσκα και η εισαγωγή από κάτω είναι πιο μεγάλη σε μήκος. Γενικά μου φαίνεται πιο γεμάτο και πιο όμορφο.

Μήπως έχουμε τίποτα πληροφορίες για τον κινητήρα του νέου Civic (ίππους, ροπή, χρόνος για το 0-100);;;

ΠΑντως εμενα στη πλαινη φωτο (το μαυρο) τα μπροστα φωτα μοιζουν με evo και πισω με subaru!!Κατα τα αλλα ωραιο ως δελεαστικοτατο το μονο κακο ειναι οτι ειναι honda(πολλα τα λεφτα δασκαλακο) και β) απο οτι βλεπω το στροφομετρο δεν ειναι απλα στη μεση αλλα στο κεντρο του ταμπλο!!!Τι να το κανεις εκει?Να το χαιρεται ο πισω!?????

Αρχική απάντηση από nickstamat

Μήπως έχουμε τίποτα πληροφορίες για τον κινητήρα του νέου Civic (ίππους, ροπή, χρόνος για το 0-100);;;

Ότι έχουν και τα άλλα στην κατηγορία του;)

Αρχική απάντηση από ΝTG

ΠΑντως εμενα στη πλαινη φωτο (το μαυρο) τα μπροστα φωτα μοιζουν με evo και πισω με subaru!!

Σωστός! Μόνο που αυτά τα δύο αμάξια δεν έχουν καμία σχέση με το Civic...

Ειδικά το Subaru στο οποίο έχω μπει κιόλας, δεν πιάνεται με τίποτα...

EDIT: Και η "απλώστρα" δε μ'αρέσει...

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 12:29]

Σωστός! Μόνο που αυτά τα δύο αμάξια δεν έχουν καμία σχέση με το Civic...

Ειδικά το Subaru στο οποίο έχω μπει κιόλας, δεν πιάνεται με τίποτα...

Με την λογική αυτη δηλαδή και εγώ παράδειγμα που τύχαινε να μπαινω σε μια M5 400+ps πρεπει να τα λέω τενεκέδες όλα τα <200ps

Αρχική απάντηση από nickstamat

Για μένα, σέρνεται.

δεδομενου της ηλικιας σου...

δεν πρεπει να εχεις οδηγησει πολλα αυτοκινητα...

πως μπορεις να πεις με σιγουρια οτι σερνεται ενα αμαξι με 200 αλογα?

και ποσο θεωρειςτο ιδανικο ωστε να μην σερνεται ενα αμαξι...

επισης μονο τα αλογα παιζουν ρολο?το στησιμο του type-r δεν εχει να σου πει τιποτα?

:S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.