Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από 2cpu

και ομως το εκανε...............................:upside:

1126113153nlhmqdmqeo11l9xs.th.jpg

ωχ, τελικά μπαίνει η 7800 σε agp? όχι ρε γαμώτο :p

Αρχική απάντηση από spresv

Hands down, the DUMEST person ever....

μη μου θίγεις το άβαταρ.

Sorry :o

Aπ' οτι διαβασα στο αναλογο thread το μηχανημα που προσπαθησε να το βαλει δεν ειχε καν agp... Δηλαδη ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΑΣ μπορει να εισαι.....

DFI RULEZZZ στεγνα ρε παιδια.....

Βημα 1o. Αγοραζετε εναν οποιονδηποτε banana-Winnie και 2 512αρια BH.

Βημα 2o. Tα συνδεετε πανω στην μητρικη

Βημα 3ο. Βρισκετε οτι οι μνημες πηγαινουν με 3.2 απο την 3αρα στα 246 8 ωρες #5 stable με το 510-2 ή 241 με 3.1V

Βημα 4ο. Αγοραζετε εναν Χ2 αφου τον εχετε δωσει ηδη σε admin και εχει δει οτι δεν ειναι gay ο IMC του και πιανει 240-φευγα με τα ΒΗ του

Βημα 5ο. Αλλαζετε τον winnie με τον Χ2 αφηνοντας τις μνημες "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" και αναβαθμιζετε στο official 623-3

Βημα 6o. Ανακαλυπτετε ξαφνικα οτι πλεον οι μνημες με.... 3.4 πανε μονο 237 εκτος κι αν χαλαρωσει το trtw.... οποτε πανε 248...

Βημα 7o. Αλλαζετε στο 623-2 μηπως και το "ειδικο" για ΒΗ bios σας δωσει πισω τα "χαμενα" MHz

Βημα 8o. Διαπιστωνετε οτι πλεον το συστημα μπουταρει (περναει το bios.....OK) MONO στα <220 αναξαρτητως απο VOLT, ή μονο στα load optimized defaults.

Βημα 9ο. Χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο και διαπιστωνεις οτι ο επεξεργαστης δεν αλλαζει συμπεριφορα με το νεο bios, αλλα απλα οι μνημες πλεον δεν δουλευουν πανω απο 220

Βημα 10ο. Αλλαζεις παλι πισω στο 623-3....

Βημα 11ο. Διαπιστωνεις οτι οι μνημες σου πλεον ως δια μαγειας εχουν ξαναγυρισει στις εποχες winnie (246@3.2) (241@3.1) με trtw=1

Βημα 12o. Τα παρατας ολα και πας να φας πατατες οφτες με λιωμενο τυρακι.... ξυνωντας το κεφαλι σου και μουρμουριζοντας....

Δεν φταίνε τα πλαστικά αλλά το χρώμα τους :cool:

Αύριο ας με πάρουν τηλ. να μου πουν ότι ήρθε το cpu.:cry:

ουφ.. μολις γυρισα απο το πανηγυρι... χτυπησα και 4 σουβλακια.... ανεβηκα και στον εξομοιωτη με την κοπελα μου. και τι μου λεει? Γιωργο δεν εχει καλη αναλυση η οθονη! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :hehe: :hehe: :hehe: την λεω τι ηθελες να εχει 1024 χ 768?(λεω απο μεσα μου αυτο πρεπει να παει στο λαμπη)

Για όσους ενδιαφέρονται:

Fleamarket:

"ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ SERVERS ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ"

Ελπίζω τουλάχιστον να το λύσουν σύντομα και χωρίς παρατράγουδα...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:43]

Δεν φταίνε τα πλαστικά αλλά το χρώμα τους :cool:

Αύριο ας με πάρουν τηλ. να μου πουν ότι ήρθε το cpu.:cry:

Καλημέρα :)

Δεν φταιει η dfi , ουτε τα πλαστικά , Φταιει η συσκευασία που στην βιτρίνα γιαλύζει λιγότερο απο τις άλλες . ακα Gigabyte ας πουμε :hehe: Αsus κτλ.

Ξυπνάτε εταιρίεεεεεεες βάλτε κανα νεον επάνω , τα ΒΗ5 κολλάνε στα 245.

τρομερό το civic!!

επίσης πολύ καλό το ότι έχει το στροφόμετρο στη θέση που πρέπει;)

(αλλά γιατί μέχρι 8 μόνο??)

Μπροστά δε μου αρέσει. :TD:

Από πίσω δε φαίνεται...

Και ελπίζω να μην έχει και αυτό τον επιλογέα ταχυτήτων πάνω στην κονσόλα αλλά στη συνηθισμένη θέση (ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα).

Και μου τη δίνει το ψηφιακό ταχύμετρο! Μπορεί να είναι ακριβές, άλλη αίσθηση όμως να βλέπεις τους δείκτες να κινούνται...

Υ.Γ.: Ρε Σωτήρη, εσύ δηλαδή πόσο ήθελες να λέει το στροφόμετρο;;; ’μα θες περισσότερες σ.α.λ. ρίξε μια ματιά στο RX-8 που πάει 9.000+...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Υ.Γ.: Ρε Σωτήρη, εσύ δηλαδή πόσο ήθελες να λέει το στροφόμετρο;;; ’μα θες περισσότερες σ.α.λ. ρίξε μια ματιά στο RX-8 που πάει 9.000+...

κοίτα, τα περισσότερα τουτού με κόφτες στα 7 έχουν μέχρι 8 στο στροφόμετρο.

το civic (type-r) συνήθως 7500-8000 τις έχει, και ίσως περισσότερο.

όσο για το rx-8, κάθε φορά που πας βενζινάδικο πρέπει να βάζεις και λάδι.

σαν τα 2 χρονα ένα πράμα :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.