Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Το ξέρω οταν ειχε έρθει ενας στο σπίτι να περάσει isdn ειχε μέσα στο τζιπάκι καμια 20ριά σαν πατάτες στοιβαγμένα .... Παραλίγο να μου ξεφύγει να του πώ βάλε μισό κιλό :hehe: .

O driver ήτανε απο το 2000 προ xp δηλ...... ver 3.20 έβαλα τον 4.21 και με επιλογη capi [γουατ ις δις ? capi ? ] ας ελπίσω να τελειώσουν τα βάσανα μου :) .

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1038&Product_Id=277534

Ελα να βλεπω "κινηση".... Αντε γιατι προβλεπεται παλι να παρουσιασει ζημιες η εταιρια-ρα φετος και αγορασα 10.000 κομματια παλι χτες...

καλή τιμή :T:

με τον επεξεργαστή σου δίνουν και το pc δώρο?

Αρχική απάντηση από ea6gka

να ζησει η νυφη και ο γαμπρος (αν και δε το βλεπω για το γαμπρο ρε το καημενο κοιτα τι πηρε ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ) εχω λιωσειιιιιιι

attachment.php?s=&postid=185101

Αρχική απάντηση από esdee

OMG η νυφη ειναι ιδια ο Βασιλης (ο newposter μας!!!, και τωρα που την ξαναβλεπω ειναι πιο ωραιος ο βασιλης!)

/edit δεν τον εχουν υπνωτισει , μαλλον τον εχουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ!

Ra τι λες????Θες να αναψω κανενα τσιγαρο διπλα στο 99,9% καθαρο αιθυλαινιο που εχεις στο δωματιο σου???

Εγω ειμαι ωραιο παιδι...απο τα λιγα....

post-634-1416072162,4317_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:42]

Ρε γαμώτο μ***νι γιατί η isdn μου κανει freeze. Συγκεκριμενα οχι σε surfing αλλα σε παρατεταμένο flood [on line gaming ] λέτε να είναι προβληματικο το net mod.

Χθές το φλάσαρα με το last firmware απο την σελίδα της Intracom , , , Υπάρχει κάποια υλοποιηση καλύτερη να δοκιμάσω σε netmod ?

Τόσοι νοματέοι δεν έχει τύχει σε κανέναν ? help help /.

Παρε δυο ραμ και μετα βαλε adsl...

Η αλλιως βρες τον κοκκ@λη και βαλε του το netmod στο....... καραισκακη :hehe:

Ε, αφού θα κάνουν αναφορές στα δελτία ειδήσεων για τις φονικές κινέζικες παγωτομηχανές και τα εκρηξιγενή Μιλκομπούκαλα έπειτα από πολύωρη τοποθέτησή τους δίπλα από Γκούντα Ολλανδίας, μην ξεχνώντας και την ταλαιπωρημένη από τα βάσανα γιαγιά του ακριτικού χωριού Ραφήνα, θα πουν και κάτι για τα Σεπτεμβριανά, όπως έκαναν και για τις επετείους των πυρηνικών στη Χιροσίμα-Ναγκασάκι κτλ κτλ...

Αρχική απάντηση από .38-.45

readius.jpg

θελω

Aχ και να ξερα οτι θα πηγαινες....εκει μπροστα μενω,μονο που ειχαμε ανεβει ολοι σε ταρατσα για απολυτη θεα!!!

Τριστενο σβησε κανα πμ φιλε:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.