2cpu Σεπτέμβριος 5, 2005 #9781 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 ευχαριστω.βαζω την 8Mbit γραμμη μου να το κατεβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 5, 2005 #9782 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 21:51] Τι παιχτουρα που ειναι ο Διαμαντιδης:worship: :worship: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ο μοναδικος σοβαρος χρηστης εδω μεσα.... :inlove: Κριμα που οταν επρεπε πριν 4 χρονια αφησαμε τον βρωμο-ξανθο-μπουμπουρα να αλωνιζει στο 2ο ημιχρονο... Θα τους παρουμε τα σωβρακα στην Σερβια μεσα λεμεεεεε... Crazy September. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 5, 2005 #9783 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 02:30] ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ο μοναδικος σοβαρος χρηστης εδω μεσα.... :inlove: Κριμα που οταν επρεπε πριν 4 χρονια αφησαμε τον βρωμο-ξανθο-μπουμπουρα να αλωνιζει στο 2ο ημιχρονο... Θα τους παρουμε τα σωβρακα στην Σερβια μεσα λεμεεεεε... Crazy September. αυριο θα παω στο ΟΑΚΑ για να δω το ματς με σερβια-μαυροβουνιο.....εισοδος 10ευρω σε οτι θεση γουσταρουμε.οποιος θελει ας ριξει το μηνυματακι του να παμε παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Σεπτέμβριος 6, 2005 #9784 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 01:03] Παγωτο φυστικι rUlEzzzz είσαι κάφρος, όχι μόνο για το παγωτό φυστίκι, αλλά κυρίως επειδή πίνεις και γάλα μαζί! (εκτός αν βρέθηκε κατά λάθος εντός πλάνου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 6, 2005 #9785 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma επεσε το φλεα επεσε και το the-core....... Μικρέ και ανόητε, το TC είχε στις ειδήσεις φάτσα-κάρτα ότι θα είναι κλειστό λόγω μαζικού update Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 6, 2005 #9786 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Chosen ποιος ειναι ο web developer που εφτιαξε το TC?Δλδ εχω μεινει με ανοιχτο το στομα. Σκιζει και απο design & φανταζομαι και απο κωδικα.Καλα δεν ειναι και html valid αλλα ομορφο, πολυ ομορφο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2005 #9787 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:11] Μικρέ και ανόητε, το TC είχε στις ειδήσεις φάτσα-κάρτα ότι θα είναι κλειστό λόγω μαζικού update μεγαλε και εξυπνε εγω σημερα μπηκα πρωτη φορα στο TC μετα απο μηνες.......που θες να το ξερω? ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ DOWN.....AKOYsSSSSSS:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 6, 2005 #9788 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 03:19] Chosen ποιος ειναι ο web developer που εφτιαξε το TC? Δλδ εχω μεινει με ανοιχτο το στομα. Σκιζει και απο design & φανταζομαι και απο κωδικα. Καλα δεν ειναι και html valid αλλα ομορφο, πολυ ομορφο........ O Enosis (Κώστας), τσάκαλος, ε; Εξαφανίζεται 3-4 μέρες και μετά κάνει ένα ντου στο admin forum με 5 καινούρια logos, 3 καινούρια sections και καμιά 20ριά αλλαγές/βελτιώσεις και μας κάνει να παραμιλάμε. Τα μισά να γίνουν από αυτά που "έχουμε βάλει κάτω", θα πάθετε κολυμπηθρόξυλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 6, 2005 #9789 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ακομα και εγω που δεν παιζω παιχνιδια, ε καλα αλλο το NFS, καθομαι και χαζευω που και που το site. Δλδ κοιταω τις URLs για να καταλαβω την sql structure του... Μπραβο το παλικαρι, πολυ μαγκας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 #9790 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv είσαι κάφρος, όχι μόνο για το παγωτό φυστίκι, αλλά κυρίως επειδή πίνεις και γάλα μαζί! (εκτός αν βρέθηκε κατά λάθος εντός πλάνου) Ω ναι.... Ειμαι καφρος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #9791 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ρε γαμώτο μ***νι γιατί η isdn μου κανει freeze. Συγκεκριμενα οχι σε surfing αλλα σε παρατεταμένο flood [on line gaming ] λέτε να είναι προβληματικο το net mod. Χθές το φλάσαρα με το last firmware απο την σελίδα της Intracom , , , Υπάρχει κάποια υλοποιηση καλύτερη να δοκιμάσω σε netmod ? Τόσοι νοματέοι δεν έχει τύχει σε κανέναν ? help help /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 6, 2005 #9792 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 ήρθα οι μνήμες ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ! Ήραν οι μνήμες ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ! (δεν είναι για μένα αλλά δεν πειράζει... ) (είμαι πολύ lol τελικά... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 6, 2005 #9793 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Είσαι, είσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 6, 2005 #9794 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1038&Product_Id=277534Ελα να βλεπω "κινηση".... Αντε γιατι προβλεπεται παλι να παρουσιασει ζημιες η εταιρια-ρα φετος και αγορασα 10.000 κομματια παλι χτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 6, 2005 #9795 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ εγώ να δώσω 1000+ ευρά για να πάρω επεξεργαστή...Εκτός αν κάποτε κερδίσω το τζόκερ και μου τρέχουν λεφτά από τα πατζάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 6, 2005 #9796 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ρε γαμώτο μ***νι γιατί η isdn μου κανει freeze. Συγκεκριμενα οχι σε surfing αλλα σε παρατεταμένο flood [on line gaming ] λέτε να είναι προβληματικο το net mod. Χθές το φλάσαρα με το last firmware απο την σελίδα της Intracom , , , Υπάρχει κάποια υλοποιηση καλύτερη να δοκιμάσω σε netmod ? Τόσοι νοματέοι δεν έχει τύχει σε κανέναν ? help help /. Eισαι με 128 ή 64?Αν με 64 απλα βαλτο στη com port,αλλιως με 128 θα χασεις λιγο σε bandwidth αλλα δε γινετε κ αλλιως....παρε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #9797 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 64 kbit στον τροχο δυναμομετρημένα . Έχω αρχίσει εντατικό διάβασμα , αλλοι λένε φταίει το firewall αλλοι η ποιοτητα της γραμμης του σπιτιού. Θα δείξει . Θα δοκιμασω και ένα ΝΕΤΜΟΔ παλαιότερο rev που έχω την εντύπωση πώς ήτανε καλύτερα. εδιτ. Και στην σειριακή τα ίδια κανει . [και στην σειριακη έχω 100ms ping στο Cs ενω με το usb 65-70~ and the winner is .... usb] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 6, 2005 #9798 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 To Νetmod φταιει,βαλτο στη com κ οχι με usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #9799 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Eκανα edit. Και στην σειριακη κολλάει . Η σημερινή μέρα μου πάει σε research isdn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 6, 2005 #9800 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Περιεργο...σε μενα δουλευε μια χαρα στη com Το πολυ πολυ παρτους τηλ για βλαβη κ πες τον τεχνικο να στο αλλαξει,με το κιλο τα περνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.