Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

OMG η νυφη ειναι ιδια ο Βασιλης (ο newposter μας!!!, και τωρα που την ξαναβλεπω ειναι πιο ωραιος ο βασιλης!)

/edit δεν τον εχουν υπνωτισει , μαλλον τον εχουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ!

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:13]

Δεν εχω τιποτα να κανω στην δουλεια, μολις εφαγα και μια πιτσα που ειχα παραγγειλει, εχω ξυπνησει απο τις 7 φυσικα αλλα δεν πειραζει.

:p

post-1666-1416072161,9018_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:13]

μολις εφαγα και μια πιτσα που ειχα παραγγειλει,

Φανταζομαι εννοεις εκεινη την πιτσα που ειχες παραγγειλει πριν 2 βδομαδες και ετρωγες 2 μπουκιες την μερα? Σημερα την τελειωσες ρε θηριο??? Καλοχωνευτη...:clap: :clap:

Αρχική απάντηση από SLN

Φανταζομαι εννοεις εκεινη την πιτσα που ειχες παραγγειλει πριν 2 βδομαδες και ετρωγες 2 μπουκιες την μερα? Σημερα την τελειωσες ρε θηριο??? Καλοχωνευτη...:clap: :clap:

Αυτη την εχω ακομα, μια που εχω απο τον ιουλιο τελιωσα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

προλαβε να δει κανενας τις εθνικοτητος ητανε το F16 που περασε πανω απο την αθηνα προς Υμηττο μερια ,(πανω απο το χολαργο):whistling

Ειναι αγγλοι νομιζω , κανουν προπόνηση για μια γιορτή της Αεροπορίας που θα γίνει σε λίγες μερες στην Τανάγρα (το ακουσα στο ραδιόφωνο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.